Отговори
# 480
  • София
Леле, Славена, толкова хубави снимки си ни споделила (първите две). И аз се влюбих в Серкан Болат. Толкова са хубави с Еда в библиотеката. Пу-пу! Ах, ах! Heart Eyes

# 481
Момичета, не видях някой да е сложил озета
Алекс, ако имаш време

това от гугъл:
Смята се, че срутването на покрива е по вина на Серкан. Серкан е в толкова трудна ситуация за първи път в живота си. Докато всички, дори и той самият, мислят, че това се случва поради грешка, която е направил при рисуването, има само един човек, който вярва, че Серкан никога няма да допусне такова невнимание: разбира се Еда!
 Докато Серкан се опитва да поправи щетите, причинени от катастрофата, Еда е решена да намери грешката в чертежите.
Серкан отива в нова къща, Айдан е много тъжна, Еда има страхотен план за Айдан. Междувременно Айфер научава, че клиентът, дошъл при цветаря, всъщност е дошъл благодарение на Серкан, а не с препоръката на Ефе.
Еда погрешно интерпретира поведението на  Серкан спрямо Селин. Серкан следва Еда, която е далечна за него, и я намира в университетската библиотека. Дори и да са скарани, те не могат да стоят далеч един от друг. Прекарват време заедно през нощта.

от сайта на Фокс:
Скрит текст:
Çatı katındaki çökmenin Serkan’ın hatası olduğu düşünülür. Serkan hayatında ilk kez böylesine zor bir durumda kalır. Herkes hatta kendisi bile çizimde yaptığı bir hata yüzünden bunların yaşandığını düşünürken Serkan’ın asla böyle bir dikkatsizlik yapmayacağına inanan tek bir kişi vardır: elbette Eda!
Serkan, çökmeden kaynaklı zararı gidermeye çalışırken Eda çizimlerdeki hatanın nasıl olduğunu çözmeye kararlıdır.
Serkan’ın yeni bir eve çıkması Aydan’ı çok üzer, Eda’nın Aydan için muhteşem bir planı vardır. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe’nin referansı ile değil Serkan sayesinde geldiğini öğrenir.
Eda Serkan’ın Selin’e olan davranışlarını yanlış yorumlar. Serkan kendisine uzak davranan Eda’nın peşine takılır ve onu üniversite kütüphanesinde bulur. Araları bozuk olsa bile birbirlerinden uzak kalamamaktadırlar. Gece boyunca birlikte vakit geçirirler.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 16:07 от blue`

# 482
  • Кърджали
Тук съм. И съм усмихната ( и с леко замяна глава от последните снимки на Серкан Болат)

Превод

Излиза, че срутването на покривната част е по грешка на Серкан. Той за първи път в живота си се сблъсква с толкова трудно положение. Докато всички, дори и самият той, вярват, че всичко се е случило заради негова грешка, има само един човек, който не приема, че в възможно Серкан да допусне такава грешка по невнимание - разбира се, това е Еда.
Докато Серкан се опитва да разреши и поправи случилото се, Еда решава да разбере как се е стигнало до тази грешка в чертежа.
Айдан се натъжава много от изнасянето на Серкан, но Еда има невероятен план за Айдан.  Междувременно Айфер разбира, че голямата поръчка за цветарницат е дошла не със съдействието на Ефе, а с помощта на Серкан..
Еда тълкува погрешно отношението на Серкан към Селин. Серкан не издържа Еда да стои далеч от него и тръгва да я търси, намира я в библиотеката на университета. Колкото и отношенията между тях да са влошени, не могат да стоят един без друг. Изкарват цяла вечер заедно.

Дишам спокойно. Лелята ще разбере, че Серкан тихо и тайно помага на Еда, Серкан ще тича по петите на Еда.Еда ще търси виновника...

# 483

И картинния ребус

# 484
  • София
Алекс, благодаря за превода! Много ми харесва резюмето за новия епизод. Ще бъде прекрасна серия, сигурна съм. В ребуса няма любов (сърчица), ама... аз съм си сложила розовите очила и съм приготвила голямата кошница! Затова ето едно огромно сърце от мен: 💗. Интересно как ще приключи епизода. Thinking От фраговете, ребуса и озета не става ясно. Което е добре. Ще има съспенс! Simple Smile

# 485
Озетът много ми харесва. Нашите си се подкрепят тайно, или не толкова тайно, един друг. ❤
А ребусът както винаги ми е пълна мъгла.

# 486
Като гледам разяреното човече, накрая май ще завършим с думите "дръпни се" от пътя ми в барчето на офиса.
Няма да развалят традицията и да оставят последната сцена да е изненада.

Б...олат, ... Серкан Болат 007 Wink

# 487
dariVale - разлеждах  значенията на емоджитата  и открих, че значението на емоджи символ 😤 е Лице с излизаща от носа пара, тя е свързана с лице, победа, триумф,

# 488
  • Кърджали
Ако е победа, триумф - излизането на Айдан. Каква по-голяма победа от това...

# 489
Алекс, вероятно ще е така. И аз си го обяснявам по този начин защото предходното емоджи символизира ужас, страх преодолян от Айдан.

# 490
Алекс, то има две такива човечета. Аз се надявам още първото да е излизането на Айдан. А второто защо да не разкрият истината за чертежите. Ама какво ще се случи преди финала ми е мъгла. Това ръкостискане и викащото човече ме наостриха нещо. Наводнението в Селин с чешмичката ме разсмя. Но не ми харесва, че е след романтичната разходка. Ох, очаквам хубав епизод. Да идва вече сряда вечер.

# 491
Здравейтее момичета!
Попаднах на следните линкове във фейса:

# EdSer❤️ Best couple - Най-добра двойка
https://t.co/WyOs99UUXW
# SenÇalKapımı❤️ Best series - Най-добър сериал
https://t.co/y8jmY4E4hf
# KeremBürsin💜 Best Actor - Най-добър актьор
https://t.co/lf1rmsmiGD
# HandeErçel 💜Best actress - Най-добра актриса
https://t.co/cFwBxf3xdt

Имате право на един глас на ден, гласуването ще бъде днес и утре. Който има желание, ей така да убие 2-3 минутки и да си направи кефа да гласува. Мисля че това са просто любителски анкети насочени към това кой е с най-голяма фен база. Simple Smile

Относно епизода и за случката с покрива. Нали Ефе беше седнал на лаптопа на Серкан в къщата му, тогава да не е бърникал и нещо нарочно да е объркал по чертежтие, но пък ме съмнява Серкан да не е видял. Ще трябва да прехвърля епизода и с български субтитри, понеже на английски някои неща се губят в превода и да видя как е преведен разговорът на Ефе с тайния съдружник и пак да видя внимателно сцената...

Успешна седмица и приятен следобед на всички! Simple Smile

# 492
  • Пришълец
Не са ми ясни емотиконите и това си е, само насладата с есенния пейзаж виждам в края на първия ред. Някъде по средата на епизода ще е значи.

Дари, този път ще изменят на традицията, последната сцена във фрага няма да е краят на епизода. Ако съдим по облеклото на Еда.

Да, голяма лична победа за Айдан. Да превъзмогне страховете си благодарение на Еда и да излезе от дома си. Чувствителна съм на тази тема и ще се вълнувам много с Айдан. Мъчително е и за самият човек, и за близките му. Няма по-хубаво от това да си здрав и да живееш пълноценно.

Колкото до Каан, съвпадение в първите имена е както казвате. В един сериал обаче се сещам сценаристите нещо се бяха отнесли и пропуснаха неволно, че героят го въведоха в историята с една фамилия, а впоследствие във втори сезон той се представяше с друга. Малък гаф си беше hahaha

# 493
  • София
Здравейтее момичета!
Попаднах на следните линкове във фейса:

# EdSer❤️ Best couple - Най-добра двойка
https://t.co/WyOs99UUXW
# SenÇalKapımı❤️ Best series - Най-добър сериал
https://t.co/y8jmY4E4hf
# KeremBürsin💜 Best Actor - Най-добър актьор
https://t.co/lf1rmsmiGD
# HandeErçel 💜Best actress - Най-добра актриса
https://t.co/cFwBxf3xdt

Имате право на един глас на ден, гласуването ще бъде днес и утре. Който има желание, ей така да убие 2-3 минутки и да си направи кефа да гласува. Мисля че това са просто любителски анкети насочени към това кой е с най-голяма фен база. Simple Smile

Привет отново! Flowers Hibiscus

По повод анкетата и аз не знам колко е официална и дали целта й е само да преценят колко са фенове на отделните турски сериали, двойки и главни актьори, но тя е активна от 09 юли 2020 год. Виждам с известно разочарование, че феновете на любимия ни турски сериал са или по-малко или по-слабо активни, защото по всичките четири показатели сме на второ място!

Хубав ден! Flowers Maple Leaf

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 17:01 от nrgmama

# 494
Като гледам разяреното човече, накрая май ще завършим с думите "дръпни се" от пътя ми в барчето на офиса.
Няма да развалят традицията и да оставят последната сцена да е изненада.

Б...олат, ... Серкан Болат 007 Wink

Дари, слагай очилата и виж дрехите на Еда, няма как това да е финалът Blush

Уникална снимка  Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes и май леко са му скъсили перчемчето Joy

Общи условия

Активация на акаунт