Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 935
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Мед след годинка може, четвърт лъжичка всеки втори ден. За предпочитане манов, а не цветен заради алергии.

# 241
Здравейте Виктор вече официално проходи и днес му правих прощапулник и естествено тръгна след питката лазешком 😂. Пусна се още преди годинката, но сега вече е стабилен. Въпреки че миналия ден падна и доста се удари сега има джонка на челото и носа и лицето му е усурнено.

# 242
Ей, за прощъпулника напълно бях изключила!
Ако не бяхте вие, така и щеше да си остане!
Ще му организирам и аз тези дни, моля ви дайте идеи за предмети! Вие какво слагахте?

# 243
Ще му организирам и аз тези дни, моля ви дайте идеи за предмети! Вие какво слагахте?

Ние днес сложихме клещи, отвертка, мишка за лаптоп, ролетка (за инженер), термометър (за лекар), опаковка от хапчета (за фармацевт), елка, книга, авокадо (за агроном) и черпак.

# 244
Супер! А какво си избра?

Ние днес сложихме клещи, отвертка, мишка за лаптоп, ролетка (за инженер), термометър (за лекар), опаковка от хапчета (за фармацевт), елка, книга, авокадо (за агроном) и черпак.

# 245
С едната ръка хвана мишката с другата ролетката. И забравих да сложа паста за зъби за зъболекар (ето още една идея).

Супер! А какво си избра?

# 246
Добавям топка ( за футболист ) и пари ( банкер ). Нашето момче хвана отвертката иначе😄

# 247
Добавям топка ( за футболист ) и пари ( банкер ). Нашето момче хвана отвертката иначе😄

При нас елката беше за банкер/счетоводител а топка не сложихме, защото щеше да я вземе веднага 😂. Като се има в предвид, че като търколихме питката той тръгна след нея лазешком за да я хване 😂 топка не ни трябваше 😂.

# 248

При нас елката беше за банкер/счетоводител а топка не сложихме, защото щеше да я вземе веднага 😂. Като се има в предвид, че като търколихме питката той тръгна след нея лазешком за да я хване 😂 топка не ни трябваше 😂.
хахаха да, и нашия докато вървеше след питката се наведе 2 пъти за да си отчупи и крещеше АМ, АМ😂

# 249
Ох нашият хвана компютърна мишка. После го пуснах още три пъти и само нея хващаше. И аз я нарекох за програмист...... ама да ВК кажа вече то и касиерите в Лидл имат комп и мишка. Аххахахахахах
Абе да са живи и здрави, каквото искат да работят. Аз болни амбиции нямам.
Много ми се иска да е лекар.... ама какъвто такъв. Засега е беладжия Grinning

# 250
Беладжия си е едно добро начало! Simple Smile
Ох нашият хвана компютърна мишка. После го пуснах още три пъти и само нея хващаше. И аз я нарекох за програмист...... ама да ВК кажа вече то и касиерите в Лидл имат комп и мишка. Аххахахахахах
Абе да са живи и здрави, каквото искат да работят. Аз болни амбиции нямам.
Много ми се иска да е лекар.... ама какъвто такъв. Засега е беладжия Grinning

# 251
Днес купих шейна от Декатлон, имат за бебета с колани. Страшен кеф е. Зареждайте се с шейни и чакаме следващ сняг.
Аз го повозих малко пред нас, където не се е стопил още и много му хареса.

# 252
Ние направихме прощъпулника на рождения ден и кръщенето.
Хвана си голф топчето,което бях сложила за спортист.

# 253
Благодаря, Весенце! Simple Smile

# 254
Кога заспиват децата ви? Как ги приспивате и будят ли се вечер? Събуждането и яденето вечер го отдавам на зъбите от вече 4-5 месеца😄, спането при нас, също на зъбите, от 8 месеца. Нооо напоследък и трудно заспива, с присъствието или на мен или на баща си е заспивал винаги, но сега и с нас е трудно. Как е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт