BMR, а ти как си?
Ние днес уж трябваше да чистим, за да ни е супер хубаво вкъщи утре. Познайте дали нещо подобно се случи !
Малкият днес беше пълна трагедия, защото едно долно зъбче се беше подуло... да не ви разправям. Миг преди да полудея, взех една бебешка пластмасова лъжичка и леко разтърках венеца, разбирайте гигантската подутина. Потече много мъничко кръв и зъбът се подаде. Усеща се с лъжичката как стърже вече. Дано съм му спестила някой и друг час мъки.Днес ми се наложи да ходя 2 пъти до Спиди за едни документи. Леле, момичета, вече с тоя коронавирус тотално съм психясала. Вярно се притеснявам за психичното ми здраве, защото съм истински притеснена от ходенето там. Първо една жена вътре ми обясняваше нещо от 30 см разстояние (аз с хубава маска К95, тя с обикновена медицинска), но нямаше къде да избягам от нея.
Преди това пъкедно момиченце на опашката пред Спиди изстрелваше стрелички от една тръбичка, като духаше в нея и дори това ме притесни, да не би да пръска бацили
... Умрях от ужас. Вече явно съм тотално психясала. Не знам как ще я караме! На всичкото отгоре ще се виждаме с нашите на Коледа и се притеснявам да не заразя и тях. Абе, какъв е тоя живот... не знам.
))