🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 554
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
На мен това ми звучи като да се е родил първи, т.е. все едно са били близнаци и той е по-големият. Друго изобщо не ми хрумва. Обаче колко са известните близнаци у наща мила родина. Сещам се за Аргирови и Енчеви. Други не ми идват в момента, ако изобщо  правилно го тълкувам. Обаче пък нали май Турбото е бил първи в НАТФИЗ и ако актьорството е животът му, може и така да се изтълкува.
За близнаци се сещам за Дарин и Деян Ангелови. Дарин нали е и кадър на Нова в момента, от панела на Гала, а те обичат да си повтарят лицата в различни предавания.

Олелееее ми даааа, вярно! Той също беше в Денсинг старс. Но не помня на кое място се класира. Това между другото хич не е име за пренебрегване. Проверих на 3 място е бил. След Михаела Филева и Албена Денкова.

# 136
  • София
Дарин не може да е,още на първия лайф имаше представление заедно с Иван Юруков.

# 137
  • София
Аз също тръгнах да пиша за близнаците Дарин и Деян Ангелови. Пръв се е появил Деян . Усилено се е занимавал със спорт - бокс и карате, като има и награди. Но нямам никаква представа дали може да пее.  Висок е 183см.

# 138
Знаете ли кво се замислих Joy
Ако наистина има още един от миналия сезон то трябва да е останал неразпознат в сезон 1 за да е интересен сега. И се сетих за Димо Алексиев. Та той е много висок и дали нее скрит под маската на баба Яга? Според мен там няма как да е Гъмов той е нисък а бабата е висок прегърбен и едновременно с това разкрачено приклекнал мъж. И в този си вид е висок колкото Геро. Смятайте ако се исправи колко ще е висок....
Но нещо не мога да свържа уликите...
Много интересна улика за мен е, че бабата е първа в списъка на прага на живота. Какво ли значи това? И как го свързваме с Турбото? Каза и че на почивка не обича да ходи сама и винаги си търси компания Алан и Чарли. Аз мисля, че е някой който винаги движи с други двама. Незнам дали  ми следите мисълта защото аз вече си я изгубих... Joy
Според мен това с първа в списъка на прага на живота е някаква глупост, която само сценаристите могат да си разберат. На мен ми е любопитно това, че в уликите дадоха боксова ръкавица, тенис ракета, футболна топка и карате, тоест се предполага, че Баба Яга се е занимавала с тези спортове. А доколкото ми е известно на мен Боби Турбото кара ски, водни ски и джет. Дали да вярваме на уликите обаче е под въпрос Sweat Smile
Това може да е препратка към Сблъсък и Турбо лига

# 139
  • There I was on a July morning
Тези братя близнаци - Дарин и Деян Ангелови, може и да отговарят на описанието, но за първи път чувам за тях. Мисля си, че по-известни личности трябва да са поканили. Същото важи и за Ева Незнамкоя си.
Фигурата на Михаела Филева донякъде прилича на тази на Хищницата, но е доста висока, затова я изключвам. Джулия Бочева вече е омъжена и тя отпада. Остава - Х. Лоизу или някоя неспоменавана досега дама.

# 140
  • Пловдив
Неделчеви близнаци ли са или братя? Евентуално Икебаната да участва?

# 141
Снимка на Хищницата от ФБ, на мен ли само ми изглежда с доста закръглени бедра:

# 142
  • DE
С тая липса на талия накрая да не се окаже мъж Smile

# 143
Снимка на Хищницата от ФБ, на мен ли само ми изглежда с доста закръглени бедра:

Хм..а аз чак сега забелязвам, че отстрани има дантела, която умело може да прикрива извивка на талията.

# 144
Няма как да е мъж. Но според мен и талия няма, независимо от костюма.

# 145
  • София
Ще е много весело някой мъж да се окаже.

# 146
Неделчеви не са близнаци, а и май са прекалено високи - Деян е поне една глава над Зуека. Бабата вярно че ходи прегърбена, ама чак пък толкова... И на глас не ми се връзва.

# 147
На мен нещо друго, пак странно ми хрумна. споменахте Албена Денкова (доста над 30 е, но да се абстрахираме засега) и че е участвала във формат на Нова ( не следя всички и винаги), май в Денсинг Старс. Тя има числото 1 в биографията си (първи места). Висока е 1.65 м. Някаква вероятност да е тя червената котка?

# 148
  • There I was on a July morning
Неделчеви близнаци ли са или братя? Евентуално Икебаната да участва?
Братя са, като Деян е по-големият. Има доста награди от различни конкурси, но за другите улики - не знам нищо.

# 149
  • Пловдив
На мен нещо друго, пак странно ми хрумна. споменахте Албена Денкова (доста над 30 е, но да се абстрахираме засега) и че е участвала във формат на Нова ( не следя всички и винаги), май в Денсинг Старс. Тя има числото 1 в биографията си (първи места). Висока е 1.65 м. Някаква вероятност да е тя червената котка?
Не, стойката на Хищницата е съвсем различна. Раменете й са много изправени, като на балерина или поне на танцьорка. Ако имаше по-сочно дупе, щях да съм убедена, че е Райна.

Общи условия

Активация на акаунт