ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 536
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Нашите са онлайн до днес включително. От петък пак, доколкото разбирам. А утре? Joy
Идва ми да се самообеся просто!

# 526
Утре пием по едно вино и спираме да се ядосваме Joy

# 527
  • софия
Утре ще валИ дъжд, дъждовен го пиши и не се скумаросвай.

# 528
                   Един проект ,който както и всички други през които сме минали , ще се отчете и ще се забрави.Само се усвояват едни пари,които са отпуснати за него и най-голямата част от тях не е за учителите,които участват в него. Yum Единственото условие да не отиде в забвение е ....... използване на ДО , като постоянна форма на обучение.

# 529
  • sofia
На мен ми е все тая вече...Един от най-прекрасните учители на сина ми е в болница. Дори и на място в училище, без учителите е загуба на време.

# 530
Моят осмокласник е на училище утре. Ама ни е много близо, дали ще успее да се разсъни за 200 метра се чудя 🤣
Много ми е смешно това 23:30 за заведенията. Не че спец по тях, но обикновено около 23ч питат за последни поръчки, защото към 24ч затварят. И това е от години преди короната. Така че сега това 23:30 ми стои някакси колкото да се каже, че уж правим нещо.

# 531
Благодаря, Didia, за изказаното мнение

# 532
На мен ми е все тая вече...Един от най-прекрасните учители на сина ми е в болница. Дори и на място в училище, без учителите е загуба на време.

Неприятна новина за учителя. Преподаващите на нашия клас всички са на линия, без говоримия английски и музиката.

# 533
  • у дома...
Айде оставаме по домовете до 27.11. Предлагам до 26.11. да укротим страстите и да си говорим за Коледа, покупки по време на Черния петък и планираните екскурзии. Може и за мъже да си говорим!

# 534
  • София
Айде оставаме по домовете до 27.11.

Излезе ли официално?

# 535
  • Отвъд алеята зад шкафа
За съжаление вирусът няма да изчезне, дори да си стоим вкъщи. Както и да е, имам друг въпрос, че мина малко време и вече взех да забравям - като излязат резултатите от НВО, кога се попълваха в системата желанията? Не мога да намеря инфо за догодина, имам приятелско дете и планират море юли.

# 536
  • у дома...
Айде оставаме по домовете до 27.11.

Излезе ли официално?
Току що го съобщиха по новините на Нова. Преди малко е завършило съвещанието на Областния щаб. От 6 до 12 клас.

# 537
  • София
Колко по-официално от фейс профила на Стаматов искаш Simple Smile...

# 538
  • София
Колко по-официално от фейс профила на Стаматов искаш Simple Smile...

Добре казано Simple Smile

# 539
Жалбите, предполагам, ще са пак през ФБ профила на някой? Или ще го даваме тежко - в инстаграм. Smile Произнасянето ме гложди, обаче - "Правен свят", например, откога драпат за официален статут...

Общи условия

Активация на акаунт