ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 840
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Red, жестока си!
Моят отговор, дамата е учителка и собственик на въпросната занималня, тя не знае, че детето ми е ходило там.
Скрит текст:
Скрит текст:
ами щом ходят на училище на кого да е възложена? Втори клас детето посещаваше една занималня, която се намира до училището и учителките им пишеха домашните на дъската, това го преживях, но не можах да преживея един отговор на една от учителките, когато отидох да я взема.Съответно реших, че думите с които си служи учителката не ми харесват и това беше последния ден на детето в занималнята.Отговорността я търся не само в обучение, а в цялостното поведение на съответния учител/треньор.Както и на мен ми се търси отговорност в работата.Дълга е темата, рядко се впускам в дискусии, но този път не се стърпях.Да съм по 12 часа на първа линия и някой да ми каже, че ми е по-лесно, няма нужда

# 601
  • у дома...
Онзи ден си взех розе на Фрутино, смятах да се комкам до Коледа. След днешният меко казано отвратителен ден май няма да устиска още дълго бутилката.
Взех си и комплект ножове. Керамични и шаренки. И ще се правя на "Сандокан, бате, с двата ножа."

# 602
  • Между гори и планини
Ей, шъ съ пройпиим накрая! Хлъц! Вий мен уважавати ли мъ? 🤪🍷🍷

# 603
Аз да си призная, също много рядко пия, въпреки репутацията ми Sunglasses
Обаче от вчера наистина се изкуших от малиново вино ииии по-добре понасям заповедите Joy Препоръчвам

# 604
😂

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:10 от rummi_pl

# 605
Ред,😀, право в целта, както винаги!

Хаха, тази песен с ножовете я бях забравира😀 И клипът беше покъртителен🤪

# 606
  • о`майна лунна нощ е
До Сандокан:
Не размахвай така на сухо. Нарежи някоя подкова на тънки, ароматни парченца.
Виното е от мен. НО! Силно препоръчвам преди да отпиеш голяма глътка, да подушиш. Два пъти. Че така сипах на една гостенка, казахме наздраве и ... Докато преглътна и извикам Неееее!, тя вече беше отпила от домашния турбо оцет, с който обърках бутилката.
Безценно.

# 607
Дойде ли друг път пак на гости 🤣😀😃

# 608
  • о`майна лунна нощ е
Оказа се упорит човек. Не спира да идва.

# 609
Това е приятелка на място! Ни оцет, ни нищо я спира😀

# 610
Отивайте да спите, че аз имам да работя тази нощ 😀🌞😀

# 611
Бе ти си работи, ние няма да пречим🙂

# 612
Не ща да изпусна купона тук

# 613
  • Между гори и планини
Значи от мен туршиите! За какво блъсках в градината цяло лято и затварях буркани 😂 Имам два бидона туршии.

# 614
  • у дома...
Отивайте да спите, че аз имам да работя тази нощ 😀🌞😀
Е то точно започна да става готино тук и ти ай бягайте...

Значи от мен туршиите! За какво блъсках в градината цяло лято и затварях буркани 😂 Имам два бидона туршии.
Доня, свата как свикна на туршиите?

Общи условия

Активация на акаунт