Правен въпрос!

• 4 415
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
Ами много ясно, че се готви за развод. И много вероятно да има друга.

# 121
Ули, отговарям само на теб, бебето е на 1 год. От 3 месечно го размятам по Европата. Незнам вече колко полета имам с него, всъщност без него не съм ходила никъде (в смисъл от както го имам). Това са подробности.
На някои може да им се струва абсурдно, но за съжаление съвсем не е така.
През годините много съм говорила с него, каква е тази любов към тях, привързаност, но той казва разбери ме иначе се сърдят. А те съвсем не са възрастни, напротив, млади са си. Просто са властни и искат да контролират и да участват навсякъде, сакън да нямаме повече от тях. В това семейство всичко е общо и а наддам вой, че нещо не е както моите разбирания и се започва "ти от какво си лишена, живееш като принцеса" и тем подобни.
Както и да е, искам модератор да заключи темата след този пост, защото доста неща излязоха наяве, а не знам вече от къде какво ще ми дойде.
Благодаря на всички, които се включиха с адекватни съвети!

# 122
Успех от мен!

Заключвай я.

Преди това да кажа само: Луда си да се развяваш из пандемията с бебе заради тоя бизнес и тоя мъж!

# 123
Моля, модератор да заключи темата!
Благодаря!

# 124
Съмнявам се темата да е истинска. Авторката е изградила с мъжа си бизнес за стотици хиляди, а си няма понятие от елементарни неща относно финанси и счетоводство. Бизнесдама от този клас няма да тръгне да търси акъл в женски форум, най малкото ще е в правен или счетоводен такъв. Останалото относно отношенията им също не е за коментиране.

# 125
  • гр. Варна
Ами много ясно, че се готви за развод.
Цитат
Нямаме брак, обаждахме се в АОК, но отказват да направят застраховка в тези седмици.
Цитат
Партньора ми е германец, нека той да прочете подробно.
Иначе ми приеха европейската здравна карта, но с голям зор, защото за пръв път имали такъв случай( аз съм с английска еу карта, защото работя за английска фирма и съответно плащам здравните си осигуровки там, в същото време с Бг лична карта). Но в крайна сметка я приеха, и ме прегледаха.

# 126
Моля, модератор да заключи темата!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт