За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 27 226
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Дайте някоя лесна рецепта за шаран. Не искам да е пържен. С орехи и стафиди не обичаме.
Искам да шашна свеки Wink

# 391
  • Sofia
Дайте някоя лесна рецепта за шаран. Не искам да е пържен. С орехи и стафиди не обичаме.
Печи го... напълни с каквото ви харесва... например с булгур/киноа/просо и нещо зелено. Или да не е плънка, а салата.

# 392
  • Велико Търново
Ехааа, Морена! Аз съм ти скрит фен, т.е. не знаех, че чийзкейк с кокос е твой! Редовно го правя и всеки път ММ е във възторг щом го види в хладилника!

# 393
  • София

Задушен шаран

# 394
  • Sofia
skk007, приятно ми е, че се наслаждавате!  Hug

# 395
Карамелизирай лук, сложи на дъното на тавата домати, Лука отгоре шарана и пак покри с лук и домати на шайби. Изпречи го. Не го пълни

# 396
При нас е на регала с кафетата, сухите млека и др такива. Най-най отдолу на рафта, доста е сбутано.
Скрит текст:
Има 2 вида, сгущенка и другото не съм обръщала внимание какво е - дали подсладено или чисто кондензирано мляко. Цена по спомен, че последно пролетта купувах -  3,50-3-90лв . Същото съм го купувала ѝ от Метро.....

Това при вас в София ли е ?
Цената е идеална за варено такова .
Не, не съм от София, от Разград съм, та си мисля, че щом в затънтен Рз има....ще да е редовен асортимент.

# 397
При нас е на регала с кафетата, сухите млека и др такива. Най-най отдолу на рафта, доста е сбутано.
Скрит текст:
Има 2 вида, сгущенка и другото не съм обръщала внимание какво е - дали подсладено или чисто кондензирано мляко. Цена по спомен, че последно пролетта купувах -  3,50-3-90лв . Същото съм го купувала ѝ от Метро.....

Това при вас в София ли е ?
Цената е идеална за варено такова .

предполагам е от по-рядкото, нали?
много лесен чийз:
http://www.vkusnoteka.bg/2013/02/blog-post_25.html

то всички са аналогични, няма какво толкова да се мисли Wink

# 398
Руло Стефани поръсвате ли с нещо - червен пипер, кашкавал, как го "украсявате" отгоре?

# 399
  • София
Руло Стефани поръсвате ли с нещо - червен пипер, кашкавал, как го "украсявате" отгоре?
По принцип - не, но всичко е въпрос на избор и вкус, може да го завиеш и в бутер тесто, както е Уелингтън.

# 400
  • София
Отворих една кутия кокосово мляко,но е с лек вкус на кокос.Идеи за оползотворяването му?

# 401
  • Sofia
Отворих една кутия кокосово мляко,но е с лек вкус на кокос.Идеи за оползотворяването му?
Къри - зеленчуково или с месо
Тайландска супа - https://morrennaa.blogspot.com/2020/03/blog-post.html
Или кокосови питки - https://morrennaa.blogspot.com/2020/04/blog-post_16.html

# 402
  • София
Морена,може ли рецепта на кремчето от снимката,която е фон на блога ти ?Това със смокините.

# 403
  • София

Пудинг от авокадо и кокосово мляко

# 404
  • На брега на реката
Здравейте, момичета,

Сложих да пека кекс в силиконова форма /за първи път ползвам/.  Трябва ли да го изчакам да изстине, преди да го извадя или не?

Общи условия

Активация на акаунт