Професионални серии за коса 142

• 41 923
  • 801
  •   1
Отговори
# 360
Искрице, не съм го използвала до сега. Избирам него, защото ми трябва лек протеин, а Ланза продуктите са сравнително леки, с изключение на кафявата серия кератин хийлинг ойл. Или поне са ок на моята коса, която в момента е здрава и отхвърля всичко силно.
Мога да дам отзив след като го използвам Simple Smile

# 361
Наскоро отрязах едни 15 см, ... Ама тя пак почна да цъфти. Въпреки всичките грижи Sad Писна ми. Даже от серума на Кингсли за запечатване на цъфтежа не виждам грам ефект, поне не ми утежнява като Owey.
За него умувам, но май ще пропусна. Засега и ЕластъСтайлъра ми идва лек. Също и Лакме2 ( по спомен )

Мелисанде аз много харесвам екстремно хидратиращия балсам на Kingsley

# 362
Мнение за тази четка имате ли:
Гъста, чуплива, с мнооого обем, поддава с ена манипулации.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:38 от Лятo

# 363
Момичета,
решила съм да си купя шампоан на Kerastase. Никога не съм ползвала нищо на марката и нямам идея какъв. Като налични маски за комбинация разполагам с Евроваж, Лакме Био Арган и възстановяващята на Марокан Ойл.
Косата ми е с дебел косъм, цъфтяща и суха!
Благодаря! 🍀🌷

Чудя се между Densifique Bain Densitе за сгъстяване или за растеж Resistance Bain Extentioniste

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:11 от m.angelova17

# 364
m.angelova17,
Bain satin 2 е опция, която е по-добра от тези, на които си се спряла.

Лято,
Обмислям за същата четка, но размер от 30 (който е намален сега в ЗР) не ми върши работа.

# 365
Аз поръчвам от Парфимо сигурно вече 3 години и съм много доволна.
По повод leave in ползвам вече втора опаковка на Лакме спрея L2 и сега ще пробвам да го заменя с хидратиращия на Марокан защото косата ми привиква към един и същ продукт.

Би ли споделила с какво комбинираш L2 ? Аз нещо не мога да се сработя с него.

# 366
Здравейте, как чупите ампулите на Олиосета? Цял ден се мъча и не успявам Disappointed Relieved

# 367
2 минутният на Афоджи с кой шампоан на марката се комбинираше? С бялата опаковка или розовата? Не съм ги ползвала от няколко години и честно казано не помня 🥴

# 368
  • Varna
От предното намаление накупих разни неща, но ми се иска сега и Керастаз.
Косата ми е с много тънък косъм, не третирана. Боря  косопада с Напура и Медикюз. По съвет на Prinzesata ползвам по-леки балансиращи серии и ми е добре. Епруваж, Олиоесета... Доволна съм, но сега искам Керастаз и много се чудя коя серия да поръчам. Моля за съвет?

# 369
От предното намаление накупих разни неща, но ми се иска сега и Керастаз.
Косата ми е с много тънък косъм, не третирана... Доволна съм, но сега искам Керастаз и много се чудя коя серия да поръчам. Моля за съвет?
Бих препоръчала Архитекта, моята коса също е много тънка, но третирана. Дава така търсената жилавост на тънката коса - мекота и перушиненост ние си имаме предоволно обикновено.

Или дори вариантът със балсам вместо маска (ако косата е и тънка и не твърде гъста)

PS При всички положения е добра идея да си вземете травъл сет с минита или отливки от някоя съфорумка.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:55 от Agent Provocateur

# 370
+1, любима ми е архитект серията + маската хроноложист. Всичко останало е минус за косата ми от марката.

# 371
Healing Strength изобщо не е лека серия,особено пък за по-здрави коси.Със силно изразена протеинова насока е и не е за всеки ден.

Косата ми е с много тънък косъм, не третирана. Боря  косопада с Напура и Медикюз. По съвет на Prinzesata ползвам по-леки балансиращи серии и ми е добре. Епруваж, Олиоесета... Доволна съм, но сега искам Керастаз и много се чудя коя серия да поръчам. Моля за съвет?
Точно за такава коса е Епруваж.В нашия случай (третирани коси) е само за корени.Изобщо не е лека маската,целта и е по-скоро да подхрани корените.Няма как една маска да действа еднакво от корена до върховете на третирана коса

Vani има едно място където стъклото е по-тънко.Отзад на ампулата,перпендикулярно на символчето "книжка и ръчичка".Слагаш ампулата в хавлия,натискаш на това място и чупиш.
Леле как го обясних само,сори,надявам се че ме разбра Grinning

# 372
  • Варна
Беки според мен Генезис прозрачния Ш с цел да не натоварваш скалпа в комбинация с балсама биха ти харесали. Маската също няма да ти е тежка. Това е серия която спокойно можеш да ползваш месец без да редуваш с друга. Можеш и на първо шампоаниране да си ползваш Ш на Меди и на второ Генезис.

Архитект си е серия за третирани коси и колкото и да я харесвам не рискувам да ти я препоръчам. Хроноложист също е добър вариант,но е по-богата от Генезис.

# 373
Ванеса, можеш ли да сравнил Ланза Стрвнт с Алтерна бонд рипеър?

# 374
Вики не познавам Алтерната,но примерно с Анаген на марката или Архитект на Керастаз мога да я сравня,макар че,Архитект е леко по-хард.
Като се има предвид,че моята коса е порядъчно третирана

Общи условия

Активация на акаунт