Професионални серии за коса 142

• 41 906
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
А евентуално има ли някой от вас купил от дистрибутор примерно , нали повечето фризьори ползват парлукс ,както примерно кристиан оф рома ,трябва да има представител.

# 436
  • Пловдив
Момичета, ще съм благодарна за съвет кое да избера за суха, къдрава коса измежду: Lakme frizz control /балсам без изплакване или крем за къдрици/ и Eprouvage - балсам без изплакване Hug

# 437
А евентуално има ли някой от вас купил от дистрибутор примерно , нали повечето фризьори ползват парлукс ,както примерно кристиан оф рома ,трябва да има представител.
Има Антоанет. Държи високи цени.

# 438
Момичета, сигурно не му е тук мястото на моето питане ,за което се извинявам, но предполагам някоя от вас може да има опит.

От 3г съм платинено бяло руса. Моята естествена коса е доста светло кестенява и доста тънка.
Въпреки че изсветлява много бързо с една процедура, се съсипа ужасно. Сега отрязах 15тина см и я оставих да израсте.
Тъй като не искам съвсем да се разделям със светлия тон, фризьорката предложи да си направя кичури като поизрастне.

Може ли да ми кажете , колко трябва да израсте косата ми, за да и имат смисъл тия кичури?

Благодаря

# 439
Да поддържаш хубави кичури е трудоемко и скъпо,а понякога и трагично...С боя и поддържащи продукти пак може да си достатъчно руса,без да си гориш косата с блондор,твоята основа така или иначе е достатъчно светла и няма да се налага да ползваш силно изсветляващи бои.Тънката косица да я тормозиш с платинено русо не е много добра идея,а и отдавна не е модерно.Има страхотни светло руси тонове.Но изборът си е твой
Ако толкова държиш на кичури,може да ти ги прилее към платината и да стане като балеаж,но дали косата ти и фризьорката ще се справят,кой знае

# 440
Аз, пък, да ви кажа, че еластисайзера на ФК с портокал и ванилия, на нищо не ухае! Разочарована съм, защото последно ползвах с 🌹 и личи и аромата беше прекрасен.

# 441
Аз съм ползвала еластисайзър с червена борвинка мисля, или някакъв червен плод и аромата беше толкова лек, почти недоловим.
Вчера си получих и изпробвах еласти стайлъра и за сега съм доволна. Аромата е много приятен, но лек и изчезва веднага. Косата ми стана грамадна след изсушаване, фриза леко се заглади и тази сутрин има и нещо като блясък. Мисля че вчера сложих доста и следващият път ще сложа само 2 помпи, пък да видим как ще е.

# 442
Така му се точих на този с ванилия и портокал, но вече не съжалявам, че не се доредих 😁
Напоследък си правя преуош с маските ми за коса и ми се получава супер, за това се въздържам от еластисайзър за момента.
Може да си подаря за Коледа чак, ще видим 😁

# 443
Аз както мислех, че имам половин опаковка Еластисайзер, се оказа че съм удари дъното😄
Беше останал само екстрийм вариант, така че ще видим как ще ми понесе на косата 😄

# 444
  • София
Моят еластисайзър е с нар и касис и мирише толкова силно че чак ми става лошо.
Преди това имах екстрийм версията и откъм аромат ми беше по-добре.
Но макар да казват че екстрийм е по силен а моята коса да е мн изтощена, аз съм в пъти по доволна от този с нар и касис като действие.

Особено като го смеся в купичка за боядисване с ЯЧРМ стават чудеса.
А най-добрата му употреба (но изисква време) е да се маже кичур по кичур да се увива кичура във фолио и да се минава за няколко секунди с топла преса.

Тъй като вече имам и инфраред преса ще пробвам скоро и с нея, само да се прибера до нас.

Вече мисля да акцентирам само върху продукти за преуош и leave in след измиване защото косата ми е мн изтощена и и трябва подсилване, което не успявам да постигна само с измиване, макар да имам много тежки серии и доста фин косъм.

Сега поръчах новата ми любов - нощният серум на Kerastase от нямаленията в Нотино - но как да издържа като излизаше само 40 лв, а откъм аромат и действие ми е топ.

Този месец направо надхвърлих всички лимити:
Взех ултразвуковата преса brazil keratin, спрея за обем на Kingsley, шампоанът за обем на Kingsley, шампоанът за блондинки на Kingsley,  маските за скалп, тониците за чувствителен скалп и за стимулиране на растежа, балсамът на Kingsley за екстремна хидратация, 2 терапии colorplex, 3 бои, тониращия шампоам  на Moroccanoil, маската Magistral... и сега и този серум.

Положението става тежко

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:27 от Мélisande

# 445
  • София
Някой ползвал ли е Копринен възстановяващ комплекс CHI Silk Infusion ? Как се нанася само по крайщата ли и дали е с отмиване?

# 446
Момичета, моля препоръчайте добър колорист в Пловдив/Стара загора или региона.

# 447
  • София
Имам въпрос. И аз като някоя от дамите бих искала да ползвам маски, които не ми вършат работа, вместо еластисайзер. Може ли еластисайзера да хидратиращ, а после Ш и Б да са протеинови?

# 448
  • Варна
босоногата херцогиня може макар и много мацки да твърдят обратното. Моя протокол обикновено е такъв- хидратиращ преуош и след това протеинов до балансиран шампоан и такава маска.

Ето днес например сготвих страшна манджа. Снощи нанесох половин ампула стамиген по скалпа и след двайсетина минути смес от ЯЧРМ с няколко капки розмарин. По дължините сложих Алтерна Интенз преуоша и си легнах. Тая сутрин измих с Хидрокленс веднъж и на второ шампоаниране Кингли за блондинки. Сложих по скалпа маската на Меди и по дължините Ревиталукс на Джойко Grinning. Постоях половин час и отмих. Меди целаген с масаж по скалпа,по дължините  Маракеш за връхчета и върху него Еластистайлър. Изсуших до сухо със сешоара,че ме страх да ходя с мокра глава в тая ситуация и на суха коса намачках с две капки Oway серум.  Е на това му викам манджа с грозде и отдавна не бях го правила,но резултатът е жесток. Направо двойна коса с много обем,плътност и блясък.  Не съветвам никой да го прави обаче Grinning. Познавам добре всички продукти и самостоятелно и в комбинации и знам как влияят на косата ми. Затова и си го позволявам.

Мélisande набледни на терапиите и силните маски задължително ги минавай с терапевтичната преса. При положение,че си заредила Колорплекс прави терапия всяка седмица като задължително минавай втората стъпка с пресата. Още след първото ползване ще видиш разликата - гарантирам.

# 449
  • София
Принцесо, разсмя ме☺️. Добре де, как стоиш 20 мин. със ампулата Стамиген. Не трябва ли да е 5 мин и после да я отмиеш, за да не дразни скалпа?

Общи условия

Активация на акаунт