За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 054
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Малката от два дена е с прехапана устна леко подута ...някой да знае мазило..или просто да чакам да мине ....

# 316
Някой ползвал ли е Бонисан на Хималая за коремчето на бебе? Моето дете е на 3++ и още го тормозят колики, та се чудя дали има смисъл да го пробвам.

# 317
Имаше колики до навършването на 4 м.

# 318
Някой ползвал ли е Бонисан на Хималая за коремчето на бебе? Моето дете е на 3++ и още го тормозят колики, та се чудя дали има смисъл да го пробвам.
Всичко е проба грешка. На едни може да действа, а на други не. Просто пробваш и дано да помогне.

# 319
Малко офтопик, но понеже ме е яд и искам да попитам имат ли спасение боядисани дрешки? Пуснах пералня с бебешки неща + 2 нови блузки, 2 нови панталончета и подарък едно коледно боди - червено. Еми сещайте се - 70% от нещата са на петна, а аз бях останала с впечатлението, че бебешките не изпускат 🤔 Та дали има начин да им върна първоначалния вид или да ги прежаля? Simple Smile

# 320
Аз лично бих разкарала бебешки дрешки, които боядисват.
С петна нямам опит.

# 321
На мен така ми се бяха оцветили в червено с едни дрешки от Лидл.
С всяко следващо пране се поизпираше и сега вече аа си като преди.Grinning

# 322
На мен така ми се бяха оцветили в червено с едни дрешки от Лидл.
С всяко следващо пране се поизпираше и сега вече аа си като преди.Grinning

И аз на това се надявам! 😀
Червеното боди ще замине в коша.
Благодаря ви!

# 323
Винаги пера червено на ръка за малката ...за нас събирам само червени и тогава пускам

# 324
Малката от два дена е с прехапана устна леко подута ...някой да знае мазило..или просто да чакам да мине ....
мисля,че може лансинох

# 325
Малко офтопик, но понеже ме е яд и искам да попитам имат ли спасение боядисани дрешки? Пуснах пералня с бебешки неща + 2 нови блузки, 2 нови панталончета и подарък едно коледно боди - червено. Еми сещайте се - 70% от нещата са на петна, а аз бях останала с впечатлението, че бебешките не изпускат 🤔 Та дали има начин да им върна първоначалния вид или да ги прежаля? Simple Smile
Кърпичка слагам цветоулавяща,иначе един път попадна мой лилав шал и нямаше кърпичка и се боядисаха,след пет шест пранета си върнаха цвета

# 326
Момичета, малката на 5 месеца от 2 3 дни кашля и е с червено гърло. Ходих на лекар предписа Стодал и калциев глюконат. Температура няма, обаче е много унила днес. Вяла някак си. Възможно ли е сиропите да действат така? Чета листовките уж не пише за нежелани реакции, но пък в Стодал пише, че се съдържат малки количества алкохол 🤔🤔🤔

# 327
Момичета, малката на 5 месеца от 2 3 дни кашля и е с червено гърло. Ходих на лекар предписа Стодал и калциев глюконат. Температура няма, обаче е много унила днес. Вяла някак си. Възможно ли е сиропите да действат така? Чета листовките уж не пише за нежелани реакции, но пък в Стодал пише, че се съдържат малки количества алкохол 🤔🤔🤔
На опаковката пише ли Non drowsy?
Не съм запозната с това лекарство, но повечето сиропи за кашлица предизвикват сънливост, за това и някои се друсат с тях.

# 328
Ето тези цветоулавящи кърпички препоръчвам с две ръце. Редовно мъжа ми пъха нещо в бялото пране и са ме спасявали.

# 329
Тези,и по -евтини и на ДМ и на Ваниш съм ползвала,няма разлика ,освен в цената.

Общи условия

Активация на акаунт