Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Ясноо, значи аз съм се объркала, бях останала с впечатлението, че е по-нагоре звездата, но важното е, че я има 🥳
Те ако и двамата се почерпят с веселия чай голяма забава ще падне, но пък видяхме, че при Айдан помогна тя да разкрие искрените си мисли, тоест по-добре ще е да си направят едно чаено парти, да си кажат всичко, което имат да си казват и да се сдобрят най- сетне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 691
Фрагът е супер Gift Heart

Вече няма търпение за сряда, очертава се голям купон (все пак нашите няма да се цепят от колектива ... Wink)

# 692
Значи ето моята версия за последователността на сцените. Може и да съм в грешка, ама мисля си следното -
1) Еда получава букета. 2)Серкан почва да ревнува. 3)После тя отива на обяд някъде. 4)Той не знае къде. Проследява я. Оказва се с майка му. 5)Ама тя го пита какво му става, в крайна сметка и да е с друг мъж не може ли да е с друг мъж.
Мисля че сцената от офиса с букета и тази в ресторанта са свързани, защото Серкан е с еднакви дрехи и релефната вратовръзка.

После пак е със същата вратовръзка - може би е тъжен и се напива:

Тук я няма вратовръзката, ама мисля, че елекът е със същата шарка от същия костюм:

Еда се появява

Колкото и да не ми се иска - Изглежда Еда нощува на дивана, и може и да няма секс...

Тази риза ми се струва от същата материя като тази от първия трейлър:

Селин се появява сутринта, когато Еда пита Серкан защо като я обича иска да са разделени

И чува от Селин, че Серкан е крил истината за смъртта на родителите й

И епизодът свършва Scream

* бърза редакция - в миналият епизод бяхме в сезон есен, мисля че им предстои зима в отношенията

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 17:41 от kukli4ka456

# 693
# 694
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Имаме нови поводи за вълнения - превод на епизод 18, нов трейлър! Чудесно! Аз се включвам накратко, само за да кажа, че една от гостенките на Айдан, която пита Серкан няма ли да целуне годеницата си, я познаваме добре! Това е същата онази госпожа Дерия (поне аз така мисля) от еп. 3 с годежа на Еда и Серкан! Запомнила съм я заради изключително грубия й и пренебрежителен тон с който попита тогава, къде е годеницата му! Ето снимков материал по въпроса:

Хубав неделен ден от мен!

# 695
  • Плевен / София
Заповядайте. Аз си умрях от кеф. Аифер и приятелките на Еда ще искат да го карат да ревнува

Мело: Ще се държим сякаш си има приятел. Какво толкова...
Айфер: Без Еда да знае, гадже ли ще ѝ намерим?
Еда:Ти ли прати тия цветя?
Серкан: Според мен изхвърли тия цветя, предизвикват алергия.
Айдан: Бъдещата ми снаха
Жената:Серкан, защо не я целуваш годеницата си?
Серкан: Скъпа
Еда: ъхъ..( не)
Пак жената: Какъв е като годеник Серкан Болат?
Еда: Какво ще кажете, Айдан ханъм, да им кажа ли?
Ферит: Джерен, може ли да поговорим по работа за 2 минути?
Мело: От първия до последния ден Серкан Болат е влюбен в това момиче.
Айдан:Според мен е още влюбен.
Еда: Ти си такъв егоист, че искаш цял живот никого друг да не обичам, само в теб да си остана влюбена.
Серкан : Ти влюбена ли си в мен?

Благодаря Heart
Доживяхме Айдан да я поиска като снаха, но сега пък Еда ще го дава тежко...кое ще наделее...обидата или ллюбовта.....Аз гласувам за любовта, но ще е чок зор....

# 696
Пък тука, защото на нашата Сърничка й се намокри ризката от банята, нейният Сръндак й е дал негова блузка сигурно... Мхм, романтика, как ли я е душила преди да заспи 😂
Кукличке съгласна съм с хронологията ти.
А Айдан е най-розовият персонаж за момента. Да я бяха извели навън в по-предни епизоди 😂

# 697
# 698
  • Кърджали
Ох умирам си с това
" ти си такъв ехоист, че искаш да не обичам никога друг и да си стоя влюбена в теб."
И Серкан, който ѝ отговаря " ти влюбена ли си в мен?"
Умирам...

И това "Бъдещата ми снаха" на Айдан. Какво беше, какво стана...

# 699
Много хубав фраг Heart Eyes Знаят как да ни развълнуват Wink

Да отбележа появата на Алптекин в офиса на Серкан. Да видим ще го бъде ли като баща изобщо...

Тук коконите ми изглежда, че са събрани по двойки с дъщерите и снахите си. Браво на Айдан. Може тя да е повикала Серкан, за да ги постави с Еда натясно.

И тази сцена ми е директна препратка към годежа и "Целуни ме по челото - Ти подиграваш ли се с мен!"

Определено Роботчето ни е развеселено. Да видим Еда какъв повод си е намерила, за да дойде при него Wink Първо на вратата, а после и под душа Kissing Face

И мама Айдан е с черно кожено сакенце. Слочаеност Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук Еда е много щастлива от бележката (предполагам от букета), а Мело и Джерен се правят на 2 и половина Sunglasses

И понеже вече писах, че Айше ханъм като сценарист си пада малко Бог и може всичко да променя в една или друга посока, искрено се надявам, че няма да е токова лоша към Селин и ще остави вратичка героинята ѝ да ни хареса. Ето, например, аз вярвам, че разговорът, който искаше да проведе със Серкан относно Еда, родителите ѝ, тайните и лъжи не беше, защото храни някакви надежди да се събере с него, а защото вижда, че Серкан постъпва зле с Еда. Самата тя страда доста от фалшивия им годеж и тотално си обърка живота, защо да не се опита да помогне на приятеля си от детство, пък ако щете и защо да не прояви малко женска солидарност към Еда? Би било приятна изненада Kissing Face

# 700
  • Варна
Ооо чок гюзел, кога ще идва тая сряда.
Докато изгледам серията и опс, имаме си фраг.
Много ми хареса епизода.Как могат да казват, че е скучен.Имаше си всичко - смях, ревност, любов. Не си спомням само дали бащата на Каан е жив. Може ли той да е тайния партньор на Ефе. Тази баба нещо не ми се връзва.

# 701
Gift Heart

Явно веселият чай добре се отразява на фамилия Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
Фрагът ми хареса и въпреки всичко съм с едно на ум. Не беше ли казала Неслихан, че ще има ревност и ние очаквахме да е в 18 епизод, а да се е отнасяло за предстоящия. Както казват руснаците ще поживеем, ще видим.

# 703
  • София
Няколко страхотни коментара по повод “пиян Серкан” от Инстаграм, мен ме усмихнаха широко:

“Пияният Серкан Болат ще бъде нещо епично.”

“Нямам търпение. Ще се пръснем от смях.”

“Този мъж може ли да бъде още по-готин?” (Написали са “hot”, но реших да не го превеждам буквално, защото ние по-скоро казваме “готин” отколкото “горещ”.)

“Ах, толкова е сладък.”

“Не мога и да мечтая за повече.”

“18 епизода чакам нещо такова. Най-после.”

“Според мен не се е напил. Дали са му от чая, който дадоха на Айдан. Горкият! Сега всичко ще си каже.”

“Пиян робот - ето това не се вижда всеки ден.”

Много са развълнувани всички фенове в социалните мрежи. Определят фрага като различен и “точно това искахме”, “точно това чакахме”. Надявам се фрагът не просто да създава хайп, а наистина епизодът да е толкова добър, колкото фрагът обещава! Balloon Както се казва, този фраг вдигна летвата и определено очакванията ми за новия епизод са гоооолеми. Grinning

# 704
  • Кърджали
Аз се отказах от идеята тайният да е Каан или някой от родната му. Ако е той, Ефе няма да се обяснява, че не е искал да става чак толкова сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт