Колко често сте интимни с половинките си?

• 16 452
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Винаги преди секс правим секс, няма ли душ, няма и секс. Зарежи я ти тая спонтанност.

# 61
  • София
Леле, кога успявате бе хора? Ние средно по 2-3 пъти в месеца. А сме женени само от година и нямаме деца. Някак хич не се сещам за секс напоследък, а преди не бях така. Иначе сексът е страхотен. Проблемът е че моят мъж не се къпе всяка вечер (като мен), а през 2-3, дори понякога 4 Sad Аз обичам и двамата да сме прясно изкъпани и някак все се разминаваме, той си ляга по-късно винаги. Говорили сме многократно по въпроса, той се сърди че не било спонтанно, аз пък държа поне предния ден да знам че е взел душ. Казва че не било полезно, много му била суха кожата, нямало нужда и до никъде не стигаме. Даже мислех тема да пускам "За къпането и секса" Smile

FearfulFearfulFearful

Е как така се къпе през 3-4 дена? Душът е задължителен 2 пъти на ден, сутрин и вечер. Преди секс също. Е, изключая някакви спонтанни случки, но почти винаги има къде да се поизмиеш поне. Но в краен случай, знаеш че сутринта си минала през душа и не е страшно. Единствено след секс понякога пропускам, защото вече съм се къпала преди това, а и ми е приятна неговата миризма по мен. Ама миризма на мъж и мъжки парфюм, не на пот и некъпане с дни Joy

Та първо се стреснах като чух секс 2-3 пъти в месеца, ама след последвалата информация, и това е много Joy Хигиената е фундамент. Би ми било гнусно такъв да ме приближи, камо ли повече. На твое място щях да му бия шута, честно.

# 62
Ама пуснете я тая тема, преди да сте зарязали съпруга си, моля ви се!

# 63
Е, то излиза, че всяка Неделя си се къпе човека.

# 64
Ами връзките обикновено започват със секс и после се усеща, че има нещо повече.

Серьоозно? Пък аз си мислех че почват с "нещо повече" и в един момент включват секс.
Само аз ли съм "сбъркана" ?

# 65
Зависи какво разбираш под “повече”.

# 66
Серьоозно? Пък аз си мислех че почват с "нещо повече" и в един момент включват секс.

Вероятно има неразбиране. Но за мъжете определено на първо място идва стремежът "да свалят нещо" за секс, за его, за да се покажат пред приятелите. И ако не се стигне до секс в рамките на месец, да кажем (говорим за големи хора, не за гимназисти, дето може цяла година само да се натискат по пейки и купони) губят интерес. За жените е малко по-различно, трябва да има привличане и химия, но не ми казвай, че за това време се стигнало да дълбоко сближаване и истинска любов. И след това идва сексът Wink Да не говорим,  че в днешно време и повечето жени не чакат месец, а секс се случва и на първа среща или поне в рамките на седмица. Ми любовта идва по-късно, когато свикнете заедно, когато усетите духовната близост, когато се види, че няма нещо, което да ви дразни и т.н.

# 67

Тц,
Старомодни сме. Или.. наивни. 😀

# 68

Тц,

И според мен секса по норма вече идва преди всичко друго Simple Smile

# 69
  • София

Тц,

Или просто... хората са различни... ситуациите също. Имала съм случаи, в които съм била лудо влюбена преди изобщо да сме се докоснали. Имала съм случаи, в които сме започвали неангажиращо, но после отношенията са се развивали, и с опознаването на човека, съм започвала да изпитвам по-сериозни чувства. Единственото общо е, че във всички случаи съм намирала мъжа за привлекателен и съм го желала. Но сигурно има хора, при които и това не е така. Странно е да очакваме всичко да е като по калъп.

# 70
С какво повече от физическо привличане и желание за секс може да започне една връзка?

В предишни теми за къпане съм попадала на постове, че много хора се къпят само сутрин, вечер не. Винаги съм се чудила как си лягат в леглото с цялата мръсотия от деня и как се чувстват, когато са интимни. Но това с къпането на 3-4 дни направо ме срази. Колкото и да съм влюбена, нечистоплътността би убила всичко.

# 71
Най-силното ми хлътване беше в човек, който първоначално по никакъв начин не ме привличаше, даже не ми беше симпатичен визуално.  Но работехме заедно, всеки ден по 8 часа, говорехме много и за всичко,  и постепенно с всеки изминал ден за мен той ставаше красив и ме привличаше все по-силно. Представях си една конкретна поза, в която искам да правя секс с него. Когато го направихме, беше даже по-хубаво от очакваното.

Мисля, че освен него съм имала и още един случай, където първоначално не ме е привличал човекът.

# 72
Но връзката все пак е започнала с привличане и желание за секс Simple Smile

Цитат
с всеки изминал ден за мен той ставаше красив и ме привличаше все по-силно. Представях си една конкретна поза, в която искам да правя секс с него.

# 73
Спомних си за къпането. Веднъж един колега подпийна и разказа че от 20 години не се сапунисва в банята. Ние изумяхме, шефката го пита - ма съвсем ли. Той рече - е, на косата слагам и на гъза, но другаде не!   Нямало нужда.  Иначе е нормален човек и не съм забелязала да мирише или нещо такова.

# 74
То учените са казали, че от хигиенна гледна точка и веднъж седмично стига, ако човек не извършва някаква физическа активност, свързана с потене или трудова дейност, свързана с цапане. Останалото е социално обусловена хигиена, а не здравно  необходима.
Лично на мен къпане сутрин, вечер, преди секс, след секс ми мяза на маниящина, но всеки си знае и си преценява. При всички случаи основно измиване със сапун не бива да е повече от веднъж дневно, другото може да е просто с вода.  Зависи си и от човека - някои са по-миризливи и потливи, други по-малко. И основно кой както го усеща, но да не се смеем на този и онзи, че усеща различно. И да не излизаме с доводи, че прекаленото къпане е за здраве.

Общи условия

Активация на акаунт