Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 464
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • пустинята Гоби
Апартамента вероятно е направен, за да бъде продаден. Кой ще го купи и дали, нямам идея и наблюдения над този клас имоти и купувачи. За дизайна не мога да дам мнение, изглежда модерен, моят вкус е различен, но някои от нещата ми допадат. Не е в любимата ми част от Лозенец, но пък не е лошо и в тази. Интересното е че в цената не влизат гараж или паркомясто. Безумно е, за тези пари!

# 421
Аз го пуснах тук заради дизайна, не за другите неща - локация, цена.

# 422
  • Canada
Хубав е апартаментът. Напоследък точно вертикални стенни панели гледам за една от спалните ни.

# 423
  • тук и там
До голяма степен ми напомня за модерните интериори тук(Белгия). Харесва ми, но нищо "уау"спред мен. Впечатлих се от цената определено....

# 424
Шокирах се от цената и това за апартамент?
Стилът е като за мъж - индустриален стил, тъмни цветове, неизмазани тухли, дървени панели.

# 425
По-горе споменахте “вечни дизайни”, може ли да ми дадете примери тъй като се целя точно към такъв дизайн. Все пак работя нормална работа и не искам да ремонтирам през 5 години, та търся идеи за нещо “устойчиво”.

# 426
Мира, вярно е, че подобен дизайн е малко "мъжки", но тук в темата сме 1-2-3 жени, които също си падаме по такъв стил. Но е факт, че сканди-то, примерно, е много по-харесван стил.

# 427
  • пустинята Гоби
Доста е тъмно, предполагам от там е асоциацията за мъжки стил. Аз харесвам светлина и шаренийка, не е задължително да е скандинавски стила, който реално е изчистен, има доста други, които са ми напред в класацията.

# 428
Ето, значи аз съм мъж Grinning
На мен сканди дизайнът много ми е втръснал, всеки втори гледа да го докара самостоятелно и в повечето случай е резултатът е нещо, което на мен не ми харесва. Но сигурно е практично по някакъв мил начин.

# 429
  • пустинята Гоби
Не съм забелязала скандинавския стил да е много популярен в България. Масово мебелите, които се предлагат тук са всичко друго, но не е изчистени и минималистични.

# 430
Man_darin_ka - няма лошо и жени да харесват този дизайн. Между този дизайн стил и “скандито” има толкова много други стилове, но и аз съм съгласна, че най-добре да се избере класически, за да не се налага ремонт на всеки 5 години.
По-нагоре прочетох, че не се публикуват толкова много снимки на завършените проекти и ми стана интересно каква е причината?
Не съм забелязала скандинавския стил да е много популярен в България. Масово мебелите, които се предлагат тук са всичко друго, но не е изчистени и минималистични.

Абсолютно съм съгласна с вас Simple Smile.

# 431
Според мен най-добре да си избереш този стил, който ти харесва. Независимо дали на другите се харесва или не.
Поне аз, ако направя компромис, колкото и да вечен/безвечен/модерен/предпочитан или какъвто и да е друг стилът, винаги ще го гледам и възприеман като компромисен. Независимо от причините за компромиса.

# 432
  • София
Ами аз пък имам забележки точно към този стил от предлаганото в ИКЕА, както и към предложенията, както и към т.нар. модели жилища с определена квадратура. За мен само единици мебели отговарят на това.

# 433
Mira_Flores, не зная какво точно имаш предвид под "класически", защото ако е е действително класически, би изглеждал доста странно в повечето стандартни жилища:

Евентуално някаква интерпретация на  Modern Classic , би изглеждала по - уместно в някаква красива стара  сграда
Аз много харесвам минимализма, но нямам  нито необходимото пространство, нито нужната дисциплина и подреденост за постигането му.

И твърде много обичам цветя и картини.
Сканди стилът е доста достъпен и лесно постижим при ограничен бюджет.

Лесно се комбинира и с налични мебели от други стилове и изглежда добре.

Затова и на доста хора им харесва.

# 434
Pep_si, не съм се изразила правилно, нямах предвид този тежък стил, а по скоро модерен,  изчистен стил и неутрални цветове. Нещо такова:

Общи условия

Активация на акаунт