💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 259
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 720
  • Берлин
Много искам жътварите да паднат. И то само и единствено Ванчето да бъде номинирана и да се освести, че нещо повярва, че се е издигнала в очите на слепите.
...
При другите Убавци...мъка. Най-некадърните (Майонезата и Лазарина) с най-гръмки игрово-номинационни изказвания. А Йоана ми е нетърпимо противна вече-в лицето като сойка, в характера като драка, в гласа като гарга.
...
И съм адски притеснена-как ще пребъде България,ако изтече този мозък (на ДжиритуБЕ)...мъка

# 721
  • София
Обаче никой не бе пленен,това много ме радва.Значи в крайна сметка може и да нямаме сестри-финалистки.

# 722
Ваня коментира: "Тази победа е много сладка за мен", но докато коментира е с прическата преди калната игра (след това е изкъпана и с права коса). Joy
Явно записват по няколко пъти с различни реплики.

Те хубаво записват и монтират,  ама ако с прическата преди играта обсъжда как е победила на играта,  това е мноооооого голям гаф.
сефтето за два сезона😂

До сега не са се изпускали да коментират как е свършила играта,  преди да е започнала.

# 723
  • Вестерос
Промото как лъжеше. грам скандал нямаше между Катя и Йоана. Катя се базикаше с нея, ама как ѝ бяха изкарали думите, за да излезе, че се карат Grinning

# 724
Утре играта завършва с пъзела пирамида, дето Добата реши изненадващо и от тук май му започна възхода...

# 725
  • Испания
Това, което целеше Иванка - да пишат за нея, независимо какво точно.

# 726
В същия този сайт пише, че Ивана се е заразила с Ковид-19. Явно са писали новината на база на промото и дори не са си играли да я променят след като се оказа, че е било подвеждащо.

# 727
  • София

Сезон 2 Епизод 53

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 728
  • London
Утре играта завършва с пъзела пирамида, дето Добата реши изненадващо и от тук май му започна възхода...
А има ли изобщо нови игри? Ако и догодина са същите няма ли да е тъпо да гледаш едно и също, голям праз, че пионките са различни. Anguished

# 729
А има ли изобщо нови игри? Ако и догодина са същите няма ли да е тъпо да гледаш едно и също, голям праз, че пионките са различни. Anguished
Е има, вкарват по някоя нова, или променят леко стара. То и във Фермата е така.

# 730
  • София
И аз това се чудя.Едва ли в оригиналните формати циклят така относно игрите.Че то аз наизуст ги научих и може да се явя на кастинг .
Другото ,което ми прави впечатление е,че няма интро с оригинална музика,някакво въвеждане.Много скучно тръгва-логото на продукцията и хоп-в миналия епизод...И до ден днешен като чуя музиката към Сървайвър,настръхвам,от другата стая мога да позная започва ли ББ,а това -толкова безлично.

Тодор и Ваня едно цяло Simple Smile Кате,Нова тв те изпревари .

# 731
Значи, ако "викнем" бабите(ако са останали)от драмсъстава на някой пенсионерски клуб, по-добре ще се справят с научаването на репликите и по-реалистично ще ги издекламират.🤮(пък и гафове с прическите преди, повремеи след.. едва ли ще допуснат)
А и какви разбори кой ще победи и кой ще бъде номиниран утре!?
Ще победи този, който е решил Шефа и номиниран  ще е пак  този, който той прецени.
А ние пак ще си мерим кофите с....а

# 732
  • София
... Купувам си имунитет и пак оставам с грошове - за всеки случай.
Според мен, замисълът на продукцията е - независимо от количеството натрупани "златни грошове" - те да могат да се ползват предимно еднократно. На Джери, когато ѝ предложиха да си купи имунитет, се опитаха да ѝ ги вземат всичките 280, за да се подсигури тя за цялата седмица. Все ми се струва, че ще правят този номер на всеки, на когото предложат да се откупи с грошове. Ама - продукцияТА, к'во да я правиш...

# 733
  • London
Е има, вкарват по някоя нова, или променят леко стара. То и във Фермата е така.
Във Фермата последните 2 сезона повечето игри са нови. Трябва да има разнообразие според мен, идеи дал Господ.

# 734
Кое пък му е сексапилното на въргалянето в кал, винаги съм се чудела...все ми прилича, все едно се въргалят в.....айде да не казвам какво 🤢🤮
А Ваня какво се покатери нависоко, като им говореше, като Бог Ра 😁 беше смешна...

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 23:17 от *Grizabella*

Общи условия

Активация на акаунт