💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 247
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 780
Добата нали щеше да учи за астроном?  Май само лаф-мохабет.
Да не е за нещо друго... Астроном , който твърди,че луната е куха...
Смешно е само да си го помисли човек даже Simple Smile
Добата и анализ на функции на много променливи,векторен и комплексен анализ,диференциални уравнения,ЛААГ,Електродинамика,Квантова механика ...

# 781
Това за носа, ако не знаетв, погледнете Преслава преди и след 😃 За мен чарът и тотално изчезна!

А ма кой говори за чалга пилени носове?! Това е мода, не нужда.

При Ваня проблема е естетичен, не заради мода, слава и каквото решите. Мисля, че повечето ме разбраха.
Ето сама си го казва жената, аз гледам някои клипчета, точно за нослето съм пропуснала. Има страхотна британска късокосматка.Heartpulse

# 782
На времето дебилните приятелчета на Тодор разхождаха питбулите си без повод. Имах инцидент една вечер, когато такъв ми скочи и грабна хамбургер от ръката ми. Не знам как не си хапна и ръката ми. Всичко пред празния поглед на един арменец от бияческата им групировка. Бялата ми рокля беше в кал, а аз името си забравих от шок.
Разбирам мнението на някои, че се интересуват само от показаното по телевизора. Но бургазлии не можем просто да "забравим"  Рижите.

Точно такова говедо изглежда, представям си колко други и по-сериозни инциденти е имало. Най-вероятно ще възпита точно такива говеда. Повръщам!!!!

# 783
На Ваня носът да ѝ е проблема. Трябва да си смени изцяло визията и душата, че да заприлича на нещо симпатично за слушане и за гледане.

# 784
Ваня определено не е красавица, но според мен е симпатична и чаровна. Нейна си работа дали ще си коригира носа, но мен лично не ме дразни. В човек повече ми правят впечатление щръкнали уши, големи зъби, конско лице. Но най-трагична е липсата на сиво вещество - там и с корекции не става Simple Smile

# 785
  • London
Скрит текст:
Тодор сигурно възпитава децата си да целят уличните кучета с камъни - "ПОХВАЛНО"!!! Hands Clap
Страшен примат, на когото и почитателите са същите.
Нещо не схващам къде е казвал Тодор, че цели с камъни училични кучета? В предаването или някъде из инстаграм?

От коментари за криви носове и тн..... хората заприличват на чучела след пластична хирургия. Дано момичето не тръгне да се ''разкрасява''.
Скрит текст:
окс
а нямаше ли преди тази грозна реплика на Тодор и на Вайс някаква изцепка? Защото нали първо Тодор би дузпа на Катя и после Вайс вкара дефакто мачбола?
Не,нямаше изцепка на Вайс.
Ето думите на Тодор към Вайс преди мачбола:
ахахахаха
ХвърГай силнУ, се Иедно кучИтата целиЖ

Ясно, но това явно е някакъв лаф макар и.... не особено хуманен. Не знам защо всичко се разбира буквално.... искал е да каже, да се цели така че да вкара. Нищо повече.... и аз не го харесвам, но чак че си учел децата да целят кучета с камъни ми идва в повече. Едва ли го прави.

# 786
На Ваня носът да ѝ е проблема. Трябва да си смени изцяло визията и душата, че да заприлича на нещо симпатично за слушане и за гледане.
Уау .... чак пък, според мен има хубаво тяло, хубава коса... и като цяло чар и симпатична визия, глас. Аз казах това за носа, но се гледа цялостно...Не разбирам с кое Ваня дразни повечето хора. Физически  също, от всички жени, ми е най-симпатична

# 787
Лаф, лаф ...ама точно такъв изглежда Тодор и съм убедена, че го е правил и пак би го направил. Кой би използвал подобен грозен лаф? Ясно е.
Въобще не мисля, че носът на Ваня и е проблем. Дори не го бях забелязала.

# 788
Ясно, но това явно е някакъв лаф макар и.... не особено хуманен. Не знам защо всичко се разбира буквално.... искал е да каже, да се цели така че да вкара. Нищо повече.... и аз не го харесвам, но чак че си учел децата да целят кучета с камъни ми идва в повече. Едва ли го прави.
Абсолютно.
Дори Ваня беше коментирала по тази тема в Инстаграм, че ние зрителите много буквално приемаме думите на участниците и гледаме всяко тяхно изказване и действие под лупа. И не можем да си градим мнение за даден човек на база думи, които е изрекъл в момент на афект. И все пак не оправдавам Тодор.
А относно външния вид на Ваня- мисля, че си е много симпатична даже.

# 789
Уау .... чак пък, според мен има хубаво тяло, хубава коса... и като цяло чар и симпатична визия, глас. Аз казах това за носа, но се гледа цялостно...Не разбирам с кое Ваня дразни повечето хора. Физически  също, от всички жени, ми е най-симпатична

Има хубава усмивка, може би, не знам. В тялото ми е ужас, няма никаква талия, изобщо не ми е женствена, с огромни рамене и мускулести ръце, но тя затова е и толкова силна физически. Човек, който може да има такива мигли, просто не мога да си представя с какъв кич се облича в ежедневието. Никакъв стил и естетика. Но най-много ме дразни, че всичко в нея е поза, просто органически не понасям такива хора. Смехът е трениран, всеки поглед, жест, думи, интонация са предварително режисирани в зависимост от целта, която иска да постигне, но го прави толкова нескопосано, че е прозрачна като оризова хартия. Нищо, за което да ѝ се възхитя не намирам в нея, освен физическата сила и инатa, когато трябва да издържи нещо.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:00 от ~Mystic~

# 790
  • European Union
Поне по веднъж на всяка тема някой подскача за спойлерите. Този сезон няма качествени спойлери. Миналата година всичко се знаеше предварително. Сега се разчита на кадри от промото, дочуто от някъде, намекнато от някой. Поне тук не е изтекла сигурна информация за финалисти и победител.

# 791
  • IT
Тодор е толкова умствено лимитиран, че няма повече на къде. Да не говорим, че е фурнаджийска лопата.щНе знам някой повярва ли му защо са му такива ушите.... Не може да избяга от рекетьорската си 'порода'. Такъв като него, всъщност може само да е в масовката, в каквато и да е групировка, в случая игра. Не му достига сивото вещество за повече.

# 792
  • София
Израз друг път... На кой нормален човек би му хрумнало да сравнява хвърляне на топка с душманско замеряне на куче с камък?!  На мен лично и през ум не ми минава подобна идея. Head Band

Ваня има секси дупе и крачета, но талия няма,  и по-малко носле ще ѝ направи услуга, според мен.

# 793
Колко да е лаф това за кучетата... На кой нормален човек ще му дойде такъв лаф на устата? Аз всеки път като го представят като треньор си задавам въпроса кой родител ще си пусне детето при тоя. На какво ще го научи? Старае се да се държи прилично, рецитира заучени реплики, но като няма сценарий и си отпусне душицата става ... отиде коня в ряката Smile . Прилича ми на японско петле - дребно, дуе се, скача, но най-накрая ще отиде в тенджерата. Надявам се сценаристите да са му подготвили някоя от жените за готвач, по възможност Катя. Smirk

Лято, мислим еднакво  и пишем едновремено  ;  ))).

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 22:18 от deivi

# 794

За сгрешения пъзел каза, че няма какво толкова да каже, тъй като по принцип си има хора, които следят тези неща, но винаги можело да стане някой гаф..
Относно интервютата каза, че не им казват какво точно да говорят, а им задават въпроси и всеки си отговаря.

То дори и да не е точно така за интервютата, е ясно, че няма как да каже заради договорите.

Общи условия

Активация на акаунт