💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 177
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 890
Мисля си Катя. Тая изстрадала женица все на номинации, все отритната от племето, колко хора отстрани, с най много грошове, най умна, царица на това, принцеса на онова.
Да и слагаме трънения венец, да я сваляме от кръста и да я обявим за Победителка.
Жалко за поддържащия актьорски състав.

# 1 891
  • ВАРНА
Това което коментират е след края на играта. 

# 1 892
Когато бях малка /аз съм от 1969та реколта /, четях много фантастика. Та в един разказ имаше такава история: едни много напираха да идат на стадиона да погледат истинска игра и когато най-накрая се добраха до истински стадион, той се оказа празен, а игрите холограми- и играчи, и публика! Сега явно вече живея в това време и май е време да гледаме тия на ШООУла, или кат беше там, кат на турско-индийски сериал! И да помним, че Рич Форестър за пореден път ша се омъжи за БРУК!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 22:57 от Anhela_a

# 1 893
  • София
Димо с голяма жертвоготовност се хвърли да помага на Катето с непослушния сутиен Wink

# 1 894
  • Англия
Това, между другото, въобще не е най-суровото наказание досега. В една от игрите с целене на топка Тодор го дисквалифицираха изцяло от отбора, защото не чакаше ред и постоянно стреляше, когато правилото беше да се редуват всички от племето (още докато беше при Ловците).

# 1 895
Тази игра беше направена Катя да спечели. В предишна съобразяваха някои компоненти с играчите, а тук гредата и на двамата беше на едно ниво. Димо даже похвали Катя за стратегията и на развиване, а тази стратегия беше невъзможна за прилагане от Николай заради ръстта. Той от своя страна два пъти тръгна да я завърта наобратно Grinning. Ако не друго Николай поне изненада всички с реакцията си. Димо не знаеше как да реагира.

1 мин. наказание, а за всички други мамещи - предупреждение. На Тодор му признаха грешен пъзел.

Абе предаването е пълно фиаско Joy Но Никито можеше да седне, примерно. Да, по-трудно шеще да му е, но не е невъзможно.
Що да сяда? Трябваше да се наведе да го натиска и върти отгоре!

# 1 896
Майонезата доказа, че го бива да яде само майонеза.
Очаквах повече хъс от него.

# 1 897
Отказа се, защото като всеки Овен, особено мъж Овен, не иска да падне по гърба си и да загуби така жалко, а и от жена и реши да измисли театрото с отказването, за да може след това в медиите да го интерпретира, както реши, за да запази малко достойнство...
Но нека приемем, че е надхитрил продукцията! Stuck Out Tongue Winking Eye
Направо да очакваме, че ще обвини продукцията, че са му сложили гайка с обратно завиване 😸
Жалка история.

# 1 898
Димо с голяма жертвоготовност се хвърли да помага на Катето с непослушния сутиен Wink

И с вперен поглед да не сбърка някъде Innocent

# 1 899
Когато катя и Йо си говореха Йо каза нещо от сорта "който се върне идва с имунитет и жълтици" много ,ама много ми е интересно откъде  знае че ще дадат имунитет? Случаеност.  не мисля ? А и рейтинга на предаването драстично намаля май май ще се прехвърляме към Фермата
Победителя в дуела за елиминация печели и имунитет за следващата седмица.
В този случай имунитета означава първия сигурен член на финалното племе от десет човека.

# 1 900
Добре де, осъзнаваш от доста време, че си пионка, излизаш на "Арената" и виждаш, че всичко е срещу теб. Искаш да се измъкнеш, но не и за сметка на някой бутан да бъде величан, а ти изгаврен? Какво е редно да се случи. Да се влачиш и търкаляш за да е достойно за пред зрителите?
Подкрепям. Няма отказване когато мачът е свирен.

# 1 901
  • ВАРНА
То пък да имаше нещо по така в пазвата на катето пък то....лисичи муцунки.

# 1 902
И според мен Ники го срина най-вече това, че мъжете го номинираха. Той беше решил, че им е влязъл под кожата и са си приятелчета. Реалността му подейства много демотивиращо.

# 1 903
Добре де, осъзнаваш от доста време, че си пионка, излизаш на "Арената" и виждаш, че всичко е срещу теб. Искаш да се измъкнеш, но не и за сметка на някой бутан да бъде величан, а ти изгаврен? Какво е редно да се случи. Да се влачиш и търкаляш за да е достойно за пред зрителите?

Бих се съгласила. Донякъде. И то, ако в самото начало Николай не се беше хвърлил с такъв хъс да минава под мрежата. Според мен той просто си е емоционално неуравновесен.

# 1 904
Искам само да кажа, че ако например Тодор беше на негово място, щеше да даде всичко от себе си, и да пробва всичко.
Майонезко няма психиката на човек, борещ се за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт