💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 863
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 085
Айде да си го кажем честно.. Катя не е силна и не я бива на нищо друго освен на пъзел (тя и там не е кой знае какъв спец, май само на думи). Слаб играч е, който щеше да си е отишъл досега, ако не бяха драмите със сестра ѝ и подпирането от продукцията.

Скрит текст:
До този етап се е изправяла индивидуално срещу Алекс (без коментар, но той не беше за това предаване) и Николай вчера, който отказа да играе.
Например на вчерашната игра щеше да бъде издухана от Ваня и Джери. Последните 2 изобщо пък не ги харесвам, но физически са по-добре подготвени.

Катя издържа най-дълго на онези стълбове. Беше първа и в играта с плочките. Според мен не само пъзелите са ѝ силна страна. Ако я сравняваме в момента с останалите жени, тоест Ваня, Йоанна и Джералдин, очевадно е най-слабата, ако говорим за чиста физическа сила. Но има и много игри, в които би могла да бие всяка една от тях, така че всичко е относително.

# 2 086
  • София
Трябва само едно плуване и Йоанна е отсвирила всички, включително и мъжете.
Обаче от жените ми е най неприятна.
За Катето или Ваня съм.

# 2 087

Това, че Тодор е подпиран, не променя очеизвадното подпиране на Катя снощи.
Как я подпираха снощи? Изобщо не трябваше да са 9 различни символа от всяка страна. Беше грешно нейното предположение.
А защо на Ники му се разглобиха оковите и защо играта не е спряна и до оправят проблема извън кадър нямам идея? Случайна продуцентска странност. Значи преснемат по 2-3 пъти игри, а тази ключова техническа неизправност не се прецени като основание.

# 2 088
Значи, съдейки по инстаграма му, Николай и в момента си мисли, че е надиграл нещо. Което само още веднъж доказва, че нито е било бунт като бунт, нито нещо обмислено това, което стана в петък. Човекът е инфантил. Видя, че пада и се тръшна. Както тригодишно се тръшка за бонбон в магазина.

# 2 089
  • Вестерос
Абсолютен инфантил е.

# 2 090
Мисля си, че ако Катя и Йоанна имаха човек в продукцията нямаше Катя да отпадне на първи кастинг. Йоанна още на кастинга е почнала със стратегия, показва колко са различни двете, как ще са мъки и драми и т.н. Продукцията решава да вкара и двете за да правят циркове и да вдигат рейтинга. Един вид го виждам като "сестрите си мислят, че ще надхитряват продукцията" още със самото им влизане. Мога да си представя Йоанна как е обяснявала на Катя как ще е стратегически правилно да се държат за да стигнат до финал. Която и да победи парите все ще са у тях.  Ако наистина няма случайни хора, то тогава победителят се знае от преди да започнат снимките и му се помага. Не смятам, че някоя от тях ще спечели. Бутат ги за да има гледаемост и да се говори повече за предаването. Да кажем, че Ваня е избрана за победител. Тогава няма значение кой срещу кого ще се изправи на елиминационен дуел през цялото предаване, единствено ще гледат да запазят по-колоритните участници. Смятам, че и двете сестри ще са на финал, вероятно Катя ще се жертва за Йоанна, но Йо няма да спечели.

# 2 091
  • London

todorzhelyazkovbjj

https://m.youtube.com/watch?v=deBg8Sr7hcg

Тука само пъзели има”🤣🤣
“И всичките жени плачат постоянно”🤣🤣🤣
Залагат на физиката и издръжливоста,няма интриги няма драми,само битки и то корави🦾🦾🦾🦾🦾
Това е една “лека” битка между две жени!!!Разгледайте битките!!!Вижте истинските ИГРИ НА ВОЛЯТА!!!
Отпадат слабите физически,а не някой който неможе да решава пъзели!!!
Тука е пълна глупост!!!
Повечето немогат да държат пулс 180 повече от минута🤣🤣😂 иначе се бием в гърдите колко сме добри🤣😂😂😂
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ

Ами прав е. Не ни ли се иска на всички да гледаме шоу с готини игри, кадърни участници, без драми и глупости?

Това за пулса сигурно беше за Боби. Иначе мисля, че всеки може да си направи формата както си прецени, дали ще е Мортал Комбат само или Уодоку хаха си е избор на продуцента. Участника трябва да има това предвид като се записва, а не какво е гледал, че е било в други формати.

# 2 092
Представям си жени с такова физика в бг формата. Има да им сипват.....

# 2 093
Бюджета за изграждане/създаване на самите игри на арената е много нисък.
Реално няма видимо надграждане този сезон спрямо предходния.
Не виждам да са добавили нещо качествено ново.

Да сложиш едно голямо, не добре закрепено дърво на пясъка, за да копаят дупка и да минават под него. Да опъваш няколко пъти мрежи, за да минават играчите под тях. Да правиш елементарни изкопи в пясъка като траншея ...

С трици маймуни ловят от Продукцията.

# 2 094
  • London
На мен ми попадна едно шоу Exatlon, там направо всичко е ток и жица откъм съоръжения.
https://www.youtube.com/watch?v=6ISYGvqSmnc&t=107s

# 2 095
  • IT
Аз гледах няколко епизода от колумбийското. Супер много ми хареса компютърният модел на игрите, а и самите игри са много интересни. НаЩе освен, че ще издъхнат ще се и издавят.

# 2 096
Ами в интерес на истината пъзелите не са най-зрелищната част в игрите. Гледаш само как джуркат някакви части. Интересното им е само това, че може да стане обрат накрая, иначе за гледане са си скучни..

# 2 097
  • Испания
Това е реалността: Тодор има своите почитатели, както и сестрите.

На всяка майонеза - Панчев!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 2 098
Един час си е резил. Уж беше царица на пъзелите Йоанчето.
Ако пъзела не беше с такива размери и тегло, до сега можеше и да го е наредила.
Да не забравяме, че Елена трябваше тези части не само да ги мъкне отдалеч...но и да минава по змейката с тях.

# 2 099
Сега и аз изгледах няколко от чуждестранните битки. Наслада за очите. В сравнение с тях нашите са пълен смях с реквизит основно от въжета, змейки и кубчета. Joy Явно не разполагат с никакъв бюджет.
https://www.youtube.com/watch?v=7YPhB9rctz4&t=64s

Общи условия

Активация на акаунт