Пипи, много хубаво обобщение на декември.
Присъединявам се към заявките за дядо Флоров. Трябва ми да ме консултира за зелето в бидона и осоляването на сланина( купени 3 кг от магазина). Покрай консултациите, ще измислим и нещо друго за правене.
[b]Кремче[/b], честита ви рожденичка! Здрава и засмяна да е!
Важна клечка, нали знаеш, че за нас празниците вече не са такива, каквито бяха. Сега е празник като дойдат деца и внуци.
Гъбка, това с яйцата е интересно, но дали е за нескопосани готвачки като мен? Май е някаква специална техника.
Янке, стой до кюмбето и се радвай на снега. При нас само прехвърча за кратко и днес няма и следа.
Сега без майтап да попитам. Купих две квадратни парчета сланина. Насипах дъното на малка кофичка от сирене с морска сол. Сложих едното парче с кожата към солта. Отгоре пак насипах сол, другото парче с кожата отдолу, а отгоре пак обилно сол. Така ли се прави?
Пожелавам ви лека нощ!




. Има такава услуга, , серьозно""
- Във времето, когато бях без мъж в къщи разучих, 30 лв на час е тарифата и върши вси- чко ко'т му кажеш през това време, кеф ти зеле, кеф ти сланина, кеф ти пране и простиране, кеф и поправяне на течащи кранчета и скърцащи вратички, кеф ти миене на баня и тоалетна ,)...без да каже ,,мрън"" за 30 лв.