ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 471
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
  • София
скруби, честит Калоян ! Blue Heart
Да е жив и здрав, да расте смел и силен.
А кака Мони да помага в грижите. Blush
Страхотно име сте избрали ! Tada

Скрит текст:
През нощта проверявах темата при всяко ставане за пишкане. Grinning

# 391
Скруби честито! Да е жив и здрав Калоян, а ти бързо да се възстановим и да се гушкате.

# 392
Честито мамче Скруби Heart Леко възстановяване, бъдете живи и здрави!

# 393
Честит син, Струва!Да е жив и здрав ,много послушен и щастлив. А на теб бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи !💙💙💙

# 394
Честита рожба, Скруби!

# 395

Момичета, пускам ви една оферта за капки. Отделно, вчера минах през вис виталис и там имат много намаления.

# 396
Честит син Skrubi! 💙 Да сте живи и здрави и много да ви радва 💙

# 397
Честито бебче, да е жив и здрав, да порастна голям и силен мъж.

Моя всеки път вече подскача като кажа, че някоя е родила. Вчера смята че съм в началото на 9-ти месец ( беше доста стреснат).
Прането и гладенето приключват. Малко ми е странно без омекотител но....
Тези дни ще си досъбера багажа за болницата. Да дойде и помпата за кърма,  и еднократното бельо.

# 398
Момичета може в това, което пиша да има някои стряскащи неща, така че преценете си за себе си дали ще го четете.
Снощи 36+3г.с. си взех душ и в стаята като се подсушавах водите лиснаха на земята. Грабнахме куфара и тръгнахме....седалката на колата стана вир вода от мен. Тук в спешното на Надежда - попълних документи,  преглед, взимане на кръв и проба за корона. Качиха ме в родилната зала. Махането на серклажа бе супер гадно,  защото имах контракции на 2мин и при всяка контракция имах чувството че нещо се къса от долу, та и спекулума с който ме разтвориха само бе черешката на тортата. После поставиха абокада. Направиха ми клизма. Дадоха ми кърпа да се измия и подсуша в банята след нея. После ме облякоха в нощница. Мен много си ме боляха контракциите.  На 5см разкритие ми поставиха епидуралната - трябваше да седна да си събера краката и да ги опъна напред и да се наведа напред.....еми тази поза само предизвикваше контракции....и това мина....епидуралната подтисна усещането за контракции на 70-80%. Дойде финалния момент: няма излизане братче на главата....аз напъвам, чак ще ми се пръсне сърцето от един час напъване,  лекаря долу се опитва да помага.....накрая двете акушерки всяка с един черен каиш- вързаха им единия край за едни странични перила на кревата от срещуположната си страна, кръстосаха ги над корема ми и с тях натискат надолу и бутат двете,трета акушерка бута краката ми назад към гърдите, от контракциите ме боли...Абе стана работата. Имам разкъсване на шийката и на влагалището - голямо шиене падна.
Съжалявам за откровения разказ,  но така протече при мен. Иначе всички бяха много мили, търпеливи и любезни към мен.

# 399
Skrubi Нали сте живи и здрави и двамата..Било е трудно,но все пак раждане и такива случаи трябва да очакваме,не отиваме на кафе за да е приятно.Тъй,че ни най-малко не ме притесни разказа ти 🌹...Радвам се,че си се отървала с минимални последствия..Бъдете здрави и двамата и бързо възстановяване 💐🙏

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 13:59 от Хюлия

# 400
  • Sofia
Скруби , бързо ще се възстановиш. Спортна, стройна, здрава Simple Smile
Хич не е неприятен разказът ти и даже искам да съм на твое място в момента!

# 401
скруби, героиня си, благодаря ти за откровения разказ! Раждането не е цветя и рози, има много бързи и леки, друг път е като при теб.. Бързо възстановяване ти пожелавам! И бебчо Калоян скоро да не е в кувьоз, а при теб и да си се прибирате при кака Мони! Почивай и ще чакаме да ни пишеш с хубави новини Flowers Bouquet

# 402
Skrubi, мъчно ми е, че си преживяла подобно нещо, но вече всичко е свършило и е важно ти и Калоян да сте добре и скоро благополучно да се приберете вкъщи. Определено днес трябва да си подготвя багажа. 😳

# 403
Skrubi, честита рожба! Да е здрав и щастлив сладкият Калоян! ❤️ Бързо възстановяване и пиши за реакцията на кака Мони, като види бебчо!

# 404
Честито!Бъдете живи и здрави.Бързо възстановяване и малкия юнак скоро да си е при вас.

Общи условия

Активация на акаунт