ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 458
  • 783
  •   2
Отговори
# 450
Скруби, честит да ти е Калоян! Много хубаво име! На тебе бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!

Жанинче, айде чакаме те по-късно с хубави новини!

Момичета, довечера обещавам да пиша как сме с режимите и т.н. Прегръдки на всички Heart

# 451
Жанинче , изобщо разкритие ли няма ?

Изгубен , аз не чух извънредния брифинг ... наистина ли затварят 🙄

# 452
Жанинче успех и да мине леко и бързо.. 🙏
Аз се върнах преди малко от ЖК...е ... Чух каквото исках да чуя.Това,че няма да дочака термин и ще е скоро,шийката е скъсена,днес цял ден съм с болки.НО все още е седалищно.. 😭 каза,че може тази седмица да почне родова дейност и ако почне веднага в болницата без да чакам.. Ако не родя до събота каза да отида тогава на преглед и тонове и,ако не е се е обърнало 6 декември секцио 😭

# 453
  • София
Тези Глобули Цикатридина , казаха ли ви с каква цел ги изписват, дали е пак със същата цел както казваше Жанинче, за да няма разкъсване....дали да не ги взема....

Да, със същата цел - за омекотяване на тъканите.
По една на вечер ми казаха. Консултирай се все пак с твоя АГ.
Скрит текст:

# 454
  • София
Хюлия, опитай с упражнения за обръщане.

# 455
Какви са тези упражнения кажете ми ще опитам,тя ми стиска и корема оттук оттам каза нещо за коремна стена ама аз не можах да я разбера,защото мислих за това което говорихме..

# 456
  • Sofia
Нямам разкритие. Имам контракции, но са търпими. Ще го видим този юнак Simple Smile

# 457
Скруби,мерси за инфото за Надежда, много ме улесни за багажа Simple Smile Аз вече съм с дата за секцио там, живот и здраве, ако бебка дочака,че имам усещане, че иска да излиза - такива шутове и кълбета прави.

Жанинче, стискам палци да излиза бързо и леко юнака. Blue Heart

Хюлия,не се разстройвай, нормално или секцио, важно е ти и бебока да сте добре. Не е страшна операцията, за АГ-тата си е направо рутинна, така че няма да се шашкаш и да се наложи.
Ами момичета, по време на първия локдаун правихме бебета, сега на втория се раждат - луди времена Joy

# 458
Хюлия на 6.12 секцио си е оферта, пада се неделя,празник, явно е на смяна лекарят ти....и аз искам бебе родено на 6.12. Ама много искам баш на термин.... голямо тото ще ми е.

# 459
Ив и АГ то се опитва да ме успокои,че не е страшно,но мен не ме плаши самата процедура,а възстановителния период,катетри и там всичките му екстри..
Изгубен сииилно се надявам да се обърне до тогава 🙏 и да не се налага секцио..но ще видим в събота живот и здраве..

# 460
Жанинче, успех! Безпроблемно раждане пожелавам. Ето, че и теб може да те изненадат Simple Smile

# 461
Мами, сега видях, че днес има намаления онлайн в магазин бебемакс на пособия за кърмене, ако някоя от вас е харесала нещо може да разгледа.
Хюлия, виж в интернет за упражнения за обръщане, но внимавай, щом имаш болки.
Време беше за този локдаун, според мен, много го забавиха даже. Аз се бъзикам с моите проятели, че сега няма само аз да си стоя вкъщи и да страдам, че никъде не ходя Grinning
П.С. моята хрема не можах да я пресеча, сега не ме боли гърлото, но носа ми е леко запушен. АГто ми каза какво да си взема и одеве ММ се върна с една торба от аптеката Confused

# 462
Жанинче, успех! Леко и бързо раждане ти желая! 💙🤗
Изгубен, честито за наградата! Все така да имаш късмет! ( и да го предадеш на бебчо 😋) 🍀
Колко е вълнуваща тази тема, вече всеки ден очаквам нови бебчета ❤❤❤

# 463
Успех Жанинче, дано мине бързо, безпроблемно и естествено и да се похвалиш с жив и здрав бебок ❤️

# 464
Жанинче леко и безпроблемно раждане❤️ Бързо да се похвалиш с млякото човече!

Изгубен все така късмет да имате с бебо.

Хюлия не се терзай. Естествено или секцио важен е крайният резултат и здравето и на двама ви!

Общи условия

Активация на акаунт