ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 462
  • 783
  •   1
Отговори
# 435
Хайде janin4e ти си наред Simple Smile стискаме ти палци мила за леко и безпроблемно раждане и чакаме хубавите новини Flowers Four Leaf CloverHeart

# 436
Лелее, хайде късмет, Жанинче, бебе номер 5 да се изстреля бързо и безпроблемно 💙✈️!

# 437
Ухааа, Жанинче.. Ние с теб сме с един термин.. Развълнувах се, все едно моите са изтекли хаха.. Хайде, да идва беби и лекичко да мине всичко!

# 438
Успех Жанинче, това да ти е най-лесното раждане от всички до момента 💙

# 439
  • София
janin4eto_87, стискаме палци и чакаме хубави новини за бебче №5! Animal Hatching Chick

Изгубен, хайде все така да те държи късмета и по време на раждането всичко да мине леко! Flowers Four Leaf Clover

SilviaP, на мен ми изписаха същите глобули - от днес ги почвам. Моят багаж уж съм го посъбрала ама все нещо има за добавяне. И аз не мога да повярвам колко малко остана! Blue Heart

# 440
жанинче, пожелавам ти леко и бързо раждане и здраво бебче! Чакаме новинииии. Blue Heart Flowers Four Leaf Clover

Ехаа, как започна бебевалежа, а аз в сряда тепърва ще говоря за раждането с доктора Sweat Smile

# 441
Еха Жанинче,  какво правите с тези води, искам и аз....кажете рецептата....

Леко раждане , ето кой ще е днес на Александров ден Wink

Стискаме палци!

Тези Глобули Цикатридина , казаха ли ви с каква цел ги изписват, дали е пак със същата цел както казваше Жанинче, за да няма разкъсване....дали да не ги взема....

# 442
Жанинче , успех 🤞
Надявам се да пишеш съвсем скоро , че всичко е минало бързо и леко 💙

# 443
И аз съм за петък, момичета! Като гледам и тази седмица живот и здраве се очертават предимно момченца Simple Smile.
Хелонор, видях че си от Свищов. Къде ще раждаш? То май там няма родилно отделение вече?
Да, от 10 години няма родилно и АГ в града. Ще раждам в Плевен, в Авис Медика.

# 444
  • Sofia
За първи път нещата стартират така, ето , че има изключения Simple Smile добре съм, няма разкритие, но от поведението им в болницата усетих, че го очакват.

# 445
Жаниче,леко и безпроблемно раждане .

# 446
  • София
жанинчето, леко и
бързо раждане желая ! Hands Pray

При ноемврийките момите бяха бързачки, тук при нас момчетата... Grinning
Хелинорче, моята астрална близначка ще е принцеса отвсякъде, първата ни. Kissing Face Revolving Hearts

# 447
Жанинче, хайде бързо и безболезнено да мине! Blue Heart

# 448
В какви времена само бременеем и раждаме .....от петък пак затварят всичко....

Жанинче на теб съм ти фен, приета в болницата и ни пишеш.....
Стискаме палци да пишеш скоро за ревящия резултат... с теб сме

# 449
Жанинче,  давай! Леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт