ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 450
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
В окръжна съм. Тук чакат. Казаха, че е хубаво максимално естествено да стане процеса и няма да ме напъват при липса на разкритие. От един час има раздвижване определено, понякога имам доста болезнени. Силно се надявам това да доведе до разкритие. Но аз не го мисля - каквото такова Simple Smile

# 481
Жанинче,стискам палци да мине всичко по вода!Скоро да се гушкате с малкия.
Колко интересно е всяко раждане и всеки организъм. Голямо мътене и търпение е целия процес.
Хюлия спокойно ,ще се случи така,както е най-добре за вас!Аз мечтая да ми направят секциото на 06.12  да има и имен ден ,така ли иначе сме решили да е Никола.Чак на 03.12 съм на тонове и до тогава Коко да трае....ще се разберем за дата с доктора.

# 482
Жанинче , а система сложиха ли ти ?
 На мен ми е интересно , защото даже беше коментирано по-назад , но така и не стана ясно ... от Окситоцина разкритието влияе ли се ?
Както беше писала Изгубен , преди години правиха разкритие с ръка , когато нямаш и е кошмарно ... силно се надявам , че вече не се практикува .

# 483
  • Sofia
Не, система без разкритие не се слага.

# 484
Не знаех ... и не съм сигурна при мен как точно са били нещата , но и двете ми раждания започват с поставяне на система 🤷♀ За първото нямам спомен , за  второто помня , че казаха 2 см. разкритие и скъсена и мека шийка , без контракции ... но скоро след системата , нещата тръгнаха .

# 485
Жанинче някой път имало замръзване,изчакване на родовата дейност.Мисля,че всичко ще си е по реда,трябва малко време на тялото да разбере какво се случва,пък ти е и пето раждане,но за пръв път с такива симптоми.До няколко часа,ще почне посред нощ или сутринта чакаме хубавите новини..Хайде късмет,всичко да мине леко 🙏

# 486
  • София
Жанинче , стискаме палци! Всичко ще е наред! Heart
Ей, мами... ама омръзна ми за трета вечер поред сънувам, че раждам. Какво е това чудо... Rolling Eyes А пък нито го мисля, нито се притеснявам.

# 487
Сиси на подсъзнателно ниво..Като не искаш да мислиш нещо,отива в подсъзнанието и продължава да си работи там без да знаеш..за това го сънуваш..!! А аз все още съм си с болки аман...бебето като мърда боли много,а десния яйчник сигурно се отлепя от мен така боли,менструалните болки пък......

# 488
Жанинче, стискам ти палци леко и безпроблемно да е!

# 489
  • Sofia
Роди се в 23:15. Нашият малък Теодор 💙
3415, 49 см

# 490
janin4е да е жив и здрав Теодор. Нека много да ви радва, да има много късмет в живота и да е много щастлив. На теб пожелавам бързо възстановяване! 🎊🎈🍀💙🎉

# 491
Честито Жанинче. Жив и здрав да е Тео

# 492
Janin4e, честито! Да е жив и здрав малкия бебок! ❤🎉🤗 Бързо възстановяване! 🍀 Сега чакаме да разказваш 🤗

# 493
  • Sofia
Цветен разказ или обикновен?

# 494
Цветен разказ или обикновен?
Цветен!! 🙂🙂 Важното е, че е с хубав край! Да е жив и здрав малкия Тео и да ви носи много хубави емоции ❤❤

Общи условия

Активация на акаунт