ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 442
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Оо цветен, цветен разказ искаме 🤗 ❤💙💛

# 496
  • Sofia
Така.
В 15 часа усетих някакво изпукване и допуснах какво ще да е това. Станах и се потвърди, текат води. Изкъпах се, оправих още малко багаж и отидохме. Приеха ме без разкритие, както каза докторката zero. Настаниха ме в стая и това е.
Към 19 часа усетих някакви контракции, но нищо особено, докато към 20 часа ме преряза една жестоко. Казах им, а те ми отговориха, че като ми изтече антибиотика ще ми пуснат един запис. В рамките на един час се появиха още няколко такива, но пак биваше. Към 22 часа ме включиха на запис, а аз вече им казах, че доста че боли. Да, но записа не отчете контракции, а аз едва стоях на леглото - зверски болки в кръста и долу ниско. Зачуди се акушерката дали да звъни на моята АГ, но каза, че без контракции не вижда смисъл и ме прати в стаята да се опитам да дремна Anguished докато отида до стаята още една и се подпрях на стената и казвам на санитарката да ми държи телефона, че ще го изпусна. Цялата бях в пот. Стигнах някак и тя ми каза да легна, да си почина, че явно прагът на болка ми е нисък и да не се настройвам. Пробвах да легна , но не става - болката става по-силна и се изправих. Тогава усетих напън . Реших, че като не са ми правили клизма - нищо чудно и само това ми липсва. Но беше един страшен напън и и казах. Погледна ме опулено - Еми айде пак да те връщам в родилна там да кажат . Отивам и вече усещам, че трудно ходя. Поеха ме под мишници и до магарето - пълно разкритие, главата долу. Напънах 5-6 пъти и излезе 💙
След това обаче плацентата не излезе, чакаха я 40 Мин, а може и повече. Опитаха какво ли не - масажи, натиск, напъвах, дърпаха я - тц. И ме приспаха за кюретаж. Сега съм в стая вече и ме държи будна това вълшебно преживяване , което винаги е така незабравимо и уникално. Нямам търпение утре да се гушкам с Тео.

# 497
  • София
жанинче, честит принц ! Balloon
Да е жив и здрав ! Blue Heart
Да радва пълната ви къща ! Blush

Ама хич не е малък пак, добре ги отглеждаш тези бебета. Grinning Hands Clap

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 03:42 от rave

# 498
Честит Теодор..!! 🤱💙🍼💐
Да е жив, здрав и мнооого щастлив и да носи само радости на семейството..!!
🤗

# 499
Добре дошъл Теодор!Нека бъде здрав,щастлив и благословен!
Мама Жанин за мен отдавна си герои,дала си живот 5 ,бъди здрава да се радваш на всичките си слънчица .

# 500
janin4eto_87, жив и здрав да е Теодор, а на теб бързо възстановяване.

# 501
Честито Жанинче. Да бъде здрав бебе Тео.
Сега като ни лок даунат,  таман ще си имаме по едно три килограмово забавление в къщи.😋

# 502
Честит да е Тео Blue Heart на теб бързо възстановяване и скорошно гушкане People Baby Tada

# 503
Честит да е, бъдете здрави, на теб бързо възстановяване и скорошно гушкане с малкия 😍

# 504
Жанинче, какво бързо разкритие си получила, браво 👏🏻 Уж, нямало, пък изведнъж вече напъни. Дай Боже всекиму такова раждане. 🙂 Малко неприятно се е получило с тая плацента, но по-вяжното е, че бебето е излязло лесно 🙂

# 505
Жанинче, честита рожба. Да е жив и здрав Тео. Бързо възстановяване ти пожелавам!

# 506
Честито, Жанинче! Бъдете здрави, бързо възстановяване и прибиране у дома!

# 507
Честито бебче! 💙 Да расте здраво и щастливо, а на теб бързо възстановяване! 🙏🤗

# 508
Честит да е Теодор! Честито и на теб, Жанинче! С каква лекота го описваш, направо звучи като фасулска работа Blush . Цяла нощ не съм спала и се чудех дали да не проверя, дали си родила, но си мисля, то нали тя намаше разкритие, няма да се разсънвам с телефона Grinning

# 509
Ах, бебееее Blue Heart честит да ти е юнака, Жанинче. Да е жив и здрав, винаги много щастлив и късметлия в живота ❤️🥂 бързо възстановяване на теб ти желая и днес да се гушкате вече.
Интересно как не са засекли контракциите, а за малко младежа в коридора да се роди 😍❤️😘 че и без упойка сте минали по пътя 💞

Общи условия

Активация на акаунт