ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 433
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Ох, хич не беше лесно, но пък за половин час Stuck Out Tongue Winking Eye

# 511
Жанинче, добро утро и добре дошъл, Тео! 💙 Желая здраве и безкрайно много любов на цялото семейство! ❤️ Бързо възстановяване и скоро да сте си вкъщи при цялата банда! 😍

# 512
Жанинче, честит да е малкия Теодор! Бъдете живи и здрави цялото семейство! 🍀

Интересно ми е твоята лекарка успя ли да дойде при този скоротечен развой на събитията или те изроди дежурният екип? Simple Smile

# 513
Жанинче, жив и здрав да е Теодор! Много да ви радва и да сте много щастливи цялото семейство!
Наистина бързо е протекло раждането при теб. И на мен ми е интересно дали докторката успя да дойде и дали мина без епизотомия/разкъсвания.
Пожелавам ти скоростно възстановяване! Hug

# 514
Честито бебе,Жаниче.Бъдете  живи и здрави!

# 515
Най-накрая избрахме име на бебето.. 🤗 9 месеца мъдрене,предложих едно име което ми харесва и мъжа ми се съгласи,решихме го точно за една минута.. 😄 ама важното е,че пак на мойта 😄 много обичам,когато се съгласява с мен без много зор..

# 516
Жанинче , браво ... мама герой ❤
Да ви е жив и здрав малкия Теодор💙 ! Пълна къща с радост ... да са много послушни и много , много да ви радват 💝

# 517
Жанинче  честит син в деня на сина роден!
Да Ви радва много и да е здрав и много щастлив Теодор!

Ти направо си го родила в коридора още малко.......едва ли е дошла нейната лекарка с тези бързи действия Wink
  Имаш ли шевове?
Аз много мисля за тез Глобули-Цикатридината, дали да ги взема.....

Скруби, как си ти с толкоз шев? Имаш ли кърма?

Днес е хубав празник вече очакваме красиви госпожици Катета.....
Успех на мамите с планово секцио!

# 518
Честит момък , жив и здрав и много щастлив.

Благодаря за описанието на раждането, понеже вече се бях уплашила. Започва да си ме хваща страх. Надявам се да е период, понеже през повечето време съм...това е естествено,  то си е измислено.

# 519
Жанинче, честит да е Теодор, бъдете здрави и бързо възстановяване и прибиране вкъщи Flowers Bouquet

# 520
  • Sofia
Не успя да дойде, но тя не е и тръгвала..
В 23:05 и казаха, че са подготвителни контракции и има време, а той се роди след девет минути..

# 521
Жанинче Честито бебенце! Бъдете здрави и много щастливи!  Искрено се радвам! Желая ви всичко най-най Heart

# 522
Изгубен, Цикатридина не влезе в действие,  защото имам само вътрешни шевове - на шийката и на влагалището. Предложиха ми профенид свещички за болката,  ама и без тях оцелях. Вече си сядам на дупето.
Днес се събудих като Памела Андерсън. Изцедих общо 40мл кърма, при положение че бебо яде 15мл на ядене.  Ама вчера изпих 11 чаши лактогенен чай и вероятно ми помогна много.
Сега мина доктор Семерджиева и каза че Калоянчо е всеки ден по-добре,  но ще си остане в неонатологията още седмица. Тъкмо тази една седмица да вляза в ритъм с он лайн обучението на първокласничката от 8'20 до 16'45 , че после с учене и бебе да съм по-подготвена.

# 523
Честити бебчета, момичета! Да са ви живи и здрави мъниците, бързо възстановяване на вас-мами герои. Представям си какво е чувството, неописуемо, емоционално, ох...♥️

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 19:24 от <Розичка>

# 524
Честито Жанинче Да е жив и здрав малкият Тео! Щастливо детство и прекрасен живот, а на теб бързо възстановяване 💙

Общи условия

Активация на акаунт