ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 413
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
В началото на моята бременност ми правиха вагинални прегледи (мисля до края на 3 месец), 2 или 3 пъти ми взимаха секрет. На втория ми преглед ми измериха обиколка на корема ми и на таза ми Simple Smile

# 196
https://www.facebook.com/106207126099547/posts/3383435091710051/

Хипп имат нова награда при регистрация.  Само че аз вече съм  регистриранааа. Трябва да го направят с нещо друго не само при регистрация  а като някаква игра, вече  регистрирал  се губиш....

Скруби,  така ли се чете името ти в крайна сметка......много хубава пеленката  Wink Ти как се опазваш незнам щом и свекито работи сред болни....

Искам вече  да съм  родила и всичко  да е минало.
И на мен ми се пазарува коледно, но  тази година ще  е само за децата....В Пепко  са напускали страхотни неща Коледни, то и навсякъде  вече  има де....

Момичета, намерихте ли къде трябва да се качи снимката от видеозона след като се регистрираш с кода, че аз не успявам?

# 197
  • София
Хей, Изгубен много благодаря, че сподели! Предполагам, че повечето мами ще се възползват. Аз веднага се регистрирах, особено когато видях, че ще изпратят тестер на чая за кърмачки. Много са ми го хвалили.Smirk

tan4etyyy аз я качих в "Моят профил" -> "Моите деца" -> "Редактиране" -> "Снимка на вашето дете" (там качих последния видеозон). Не знам дали е там, но не видях друго място. Simple Smile

# 198
https://www.facebook.com/106207126099547/posts/3383435091710051/

Хипп имат нова награда при регистрация.  Само че аз вече съм  регистриранааа. Трябва да го направят с нещо друго не само при регистрация  а като някаква игра, вече  регистрирал  се губиш....

Скруби,  така ли се чете името ти в крайна сметка......много хубава пеленката  Wink Ти как се опазваш незнам щом и свекито работи сред болни....

Искам вече  да съм  родила и всичко  да е минало.
И на мен ми се пазарува коледно, но  тази година ще  е само за децата....В Пепко  са напускали страхотни неща Коледни, то и навсякъде  вече  има де....

Момичета, намерихте ли къде трябва да се качи снимката от видеозона след като се регистрираш с кода, че аз не успявам?
Пише когато активирате профила си. Явно първо се активира  през потвърждение  от Имейла ви и тогава  има някъде за снимка.....пробвайте...

# 199
КитКати аз съм 36+5 вече 🤔 моята АГ като я питах дали имам някакви индикации за секцио ми каза просто не. Само че.. Нямам нито един вагинален преглед по време на цялата бременност при нея, изкл. 1път взимане на секрет. Никога не ми е мерила обиколка на корема, нито таз, нито някога е мерила бебето, мисля че ултразвука ѝ не става за тая е работа. Кръвно ми е мерила 2 пъти. Та аз ѝ нямам много вяра на нея. Днеска гледах някакво видео за раждането и една жена беше попитала за конкретни мерки на таза дали е възможно нормално раждане, та се хвърли в размисли аджеба моя таз дали е достатъчно широк 😳🤔
Имам 2 взети проби за МБ и преглед на шийката - и аз се чудех за мерене на коремчето и някакви други такива неща, ама УЗ с който преглежда мисля, че е добър, че спокойно може да мине на 3Д , ама всеки път човекът не иска да го снимат и това е.
Ама аз съм си и по-едра по принцип и може като ме гледат да са преценили Satisfied или това ще стане на прегледа в 38 седмица. Вярвам, че и тогава ще ми дадат документите за болницата да си ги имам.

Ще взема да се регистрирам и аз за тия Хип-чета. Изгубен  Heartpulse

# 200
Ние ще изпишем бебчо в една много красива пелена, в която е била изписана и майка ми, и аз като първо дете, та сега и моето първо дете, само дето е момче 😃 но тя прлената е бяла, така че не пречи. Иначе и аз съм от сантименталните, много се радвам на някакви запазени нещица от мен и брат ми, когато сме били бебета, с удоволствие ще си ги ползвам с моите деца 😁
На мен ми мериха таза в болницата, където ще раждам, там където се следя никога не са го мерили. Но и аз съм чувала, че не е точно това измерване, само ориентировъчно.
Момичета, аз от няколко дни имам едни такива резки болки в слабините, ей така като си ходя и просто ме прерязват, особено от едната страна, според мен е някакъв нерв, който бебчо притиска... не е нищо супер фрапиращо де, просто ми е непознато. Вече за всяко нещо съм нащрек, че нали след 4 дни влизам и аз в 9-тия, та не знам кога може да започне раждането 😃

# 201
Здравейте.
От днес до терминът  ми остават 18 дни, а още съм в неведение как ще раждам . Записах час да видим днес какво ще се разберем с лекаря...  Все ми се иска да е нормално  ама и двамата казват, че е голямо бебето  и съм за секцио.
 А таткото държи да си го раждам на терминът,  като че ли става по поръчка хахах
Ще го питам док. дали да не отида на едни тонове поне в отделението, ей така да са ме виждали поне там....знам ли.  Ни един тон нямам правен.

# 202
Здравейте.
От днес до терминът  ми остават 18 дни, а още съм в неведение как ще раждам . Записах час да видим днес какво ще се разберем с лекаря...  Все ми се иска да е нормално  ама и двамата казват, че е голямо бебето  и съм за секцио.
 А таткото държи да си го раждам на терминът,  като че ли става по поръчка хахах
Ще го питам док. дали да не отида на едни тонове поне в отделението, ей така да са ме виждали поне там....знам ли.  Ни един тон нямам правен.
Аз съм 17 дни по новият ми термин. Днес си записах час на частно да видя как е позицията на бебо,плацентата и тн.  Вече нямам търпение да се ражда. Второто ми дете по седмици 37с.4дни(както съм днес) се роди. ММ каза,че имал чувството че до събота ще родя ама аз не виждам признаци.

# 203
Аз реших да регистирам таткото за втората игра с мострите на ХИПП Grinning ще видим дали ще мине номера. Сега му качих снимката от ехографа 😄
Вчера бях на преглед 36 г.с. 2,600кг. В началото на 38 г.с. отново иска да отида. Не ме пусна на тонове, нямало нужда според него. Всичко било нормално. Поговорихме за раждането, защото по това което вижда не се очертавало скоро. Аз лично съм заложила на 38 седмица, но ММ твърди че ще съм около термина. Въпреки всички болки и дискомфорта след новината за загубеното бебче хич не ми дреме дали ще е секцио или нормално, на термин, преди или след важното е да се роди живо и здраво. Всяка болка ще изям с парцалите!
Малечка90 на мен също до сега не са ми мерили таза, нито са ми правили вагинален преглед. Разпитвал ме АГ дали имам някакви оплаквания - парене, болки, сърбеж и след като не съм имала не ми е правил такъв преглед.

# 204
https://event.webinarjam.com/live/259/gw2pkfnytm2snlu8y7r
Сега върви на живо - болнични, документи, майчинство.

# 205
Арома, и аз се сетих ама за щерката да регистрирам, но тя отказва....хихи
Арома, ти ли беше при Пелев? Аз ще ида днес да видим какво ще каже....наистина бих търпяла всяка болка , само да сме здрави,  а пък и епидурална слагат все пак.... по мои спомени не са огромни болките с епидурал, мен по - скоро ме плаши това, че е голямо бебето и да не заседне, или да се наложи да го дърпат със щипки, вакуми и тнт.
 Говорила ли си с него дали това е плащането, или той ще иска отделно? Аз си мисля, че от тази сума има % за доктора....ама знам ли.

# 206
Преди малко се върнах от доплер и тонове. Предния доплер го направих в Щерев, сега в МД. Докторката реши, че ще си направи цяла фетална морфология, може би защото не съм ходила при нея до сега 🤔 Все тая де, всичко е наред. Обаче измери бебо с 200гр по-малко от колкото го мериха преди 10дни. Не че имам вяра на тия мерки, понеже хем са при различни доктори, хем на различни апарати, ама много несериозно изглежда. Иначе си е метнал младежа пъпната връв през вратлето, та ми каза че доплер няма нужда да правя, но тонове на 3 дни. Намалели са ми водите, явно наближава големия ден. Сега ако не  отида пак някъде на частно, до раждането няма да знам как наддава бебчо, понеже само на тонове ще ходя.

# 207
  • София
Наскоро говорихте по темата за зодиите и по-скоро за стрелеца, и понеже скоро влизаме в тази зодия (най-хубавата за мен, защото и аз съм стрелец Smiley ) ви оставям едно видео, което преди малко ми изпратиха, защото  добре ме описвало като типичен представител на тази зодия. Flushed На който му е интересно и има време може да си го пусне от 0:40. За мен лично най-любимото качество в стрелците е максимализмът и вечната амбиция към нещо. За мен ще е супер готино ако бебката се вмести в този диапазон, въпреки че ММ казва, че не знае какво ще ни прави две женски стрелчета - постоянно дейни и активни, а той козирог - обича си спокойствието. Rolling Eyes  Еми, няма спокойствие, това е положението! Smile
Нека Ви е хубав денят!
https://www.youtube.com/watch?v=D9bCXRM5zoI

# 208
3750гр сме вече.....още 17 дни.
Доктора каза, че ще пробваме нормално  и ако прецени, че не излиза, най лесно е секцио. Та така, сега си чакаме. Всичко  ни е наред, води, плаценти и тнт.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:16 от изгубен

# 209
  • Sofia
3750гр сме вече.....още 17 дни.
Доктора каза, че ще пробваме нормално  и ако прецени, че не излиза, най лесно е секцио. Та така, сега си чакаме. Всичко  ни е наред, води, проценти и тнт.
Изгубен, това няма как да бъде казано с точност. 3750 грама? На мен за второто ми казваха 3520, а се роди 4220. Имах и обратния случай със следващата бременност. Сега никой не казва нищо за кг.

Общи условия

Активация на акаунт