ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 433
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
И аз се следя при него. Днес бях на тонове в Мц.  малага да не сме се засекли без да искаме хаха, в колко ти беше прегледа, че аз висях много

# 241
И аз се следя при него. Днес бях на тонове в Мц.  малага да не сме се засекли без да искаме хаха, в колко ти беше прегледа, че аз висях много
Деси, отидох в 15:30 (първо на тонове), после преглед, тръгнах си в 17 ч.

# 242
Аз бях от 13:30, ама малчо спеше, та общо взето следихме тонове от към 15:10  за 15тина минути, разминали сме се в чакалнята явно 😅

# 243
  • София
изгубен, евала на твоя доктор, че ти дава шанс за нормално раждане.
Много лекари директно ще искат да те резнат. Grin
Малага, ей с голям характер е твоя господин, така и не пожела да се обърне !
Всичко да мине по вода и да го приветстваме след няколко дни. Blue Heart

За измерванията вече хич нямам вяра и не го мисля... Преди 2 седмици моята мома я измериха 2,800 кг., а
преди 2 дни - 2,700 кг. Joy
Е, верно, че в друга клиника и на друг ехограф, ама все пак... Егати разминаването. Laughing

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:49 от rave

# 244
Юхууу, днес бях на преглед и среща с анестезиолог, каза ми че най-вероятно секциото ще е с пълна упойка този път, защото, заради двете спинални, сигурно имам сраствания на гръбначния стълб и може да не ме хване упойката. Лошо ми стана направо, много ме е страх от пълна упойка 😳😳😳 инъче бебетата, вече им е тясно, отговарят си точно на седмиците 33+1, преди бяха със седмица напред, надявам се на поне 2 седмици....пък ако ги донося, всички, заповядайте в Стара Загора, ще черпя.
За изолирането, нямам таква възможност, спрях малката от градина, ама баща и работи, активно, а каката е първи клас.....Да ви кажа, че аз като родих първата си щерка, не исках да виждам никой, не исках никой до бебето, само ние тримата, та може да е част от следродилната депресия, това което чувствате, а не Корона-историята....🙂🙂🙂

# 245
изгубен, евала на твоя доктор, че ти дава шанс за нормално раждане.
Много лекари директно ще искат да те резнат. Grin

Нали..... Арома го знае, човекът си е АГ от 30 години, нищо не губи да ми даде шанс, а може и да е сигурен в себе си че мога да го родя, другия вариант е да си знае, че ще ме реже ама да ме остави да пробвам, като ме гледа че искам нормално...

Оф, така ме стресна сега, телефона ми звъня, пуснала съм обява за един стар телефон , баш в 7,30 да звъниш по обяви......още ми е сънено и стреснато...

Нашите осмокласници ги връщат в училище, но с маски,  че чак до Коледа. Другите класове ще редуват по седмица  вкъщи  и на училище,  а 8. клас ще са постоянно.
Чудим се да я пускаме ли, то те наплашат новините, сега ни е страх да я пускаме....
Поне ще търся да е със шлем, не с маска, ама незнам къде продават шлемове...

# 246
Момичета, да знаете дали днес има намаление на козметика? Конкретно Биодерма ми трябва.

# 247
Юхууу, днес бях на преглед и среща с анестезиолог, каза ми че най-вероятно секциото ще е с пълна упойка този път, защото, заради двете спинални, сигурно имам сраствания на гръбначния стълб и може да не ме хване упойката. Лошо ми стана направо, много ме е страх от пълна упойка 😳😳😳 инъче бебетата, вече им е тясно, отговарят си точно на седмиците 33+1, преди бяха със седмица напред, надявам се на поне 2 седмици....пък ако ги донося, всички, заповядайте в Стара Загора, ще черпя.
За изолирането, нямам таква възможност, спрях малката от градина, ама баща и работи, активно, а каката е първи клас.....Да ви кажа, че аз като родих първата си щерка, не исках да виждам никой, не исках никой до бебето, само ние тримата, та може да е част от следродилната депресия, това което чувствате, а не Корона-историята....🙂🙂🙂

Jaska, не се притеснявай, всяка една упойка по презумпция е опасна по принцип. Аз покрай неволи на съдбата, до сега имам 6 пълни и нито една местна, и няма нищо страшно. Мисли позитивно, все пак е за твое добро и за един прекрасен резултат Simple Smile

# 248
изгубен, шлема пази някой да не ти плюе в лицето, файдата от него без маска е никаква..
На мен тези дни ми е бая тежко, бебето доста расте и вече дори и по улица с лек наклон се задъхвам. Всяка нощ ме болят тазобедрените стави, кръста, вчера цяла вечер имах и киселини.. Оплаках ви се малко. Днес съм на фризьор за последно преди да стана мама. Времето е много хубаво и мисля да се разходя до там и обратно. Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:47 от Djenna

# 249
Момичета, да знаете дали днес има намаление на козметика? Конкретно Биодерма ми трябва.

Цвете, до колкото виждам, Санита имат 10%, както и “черен петък” на избрани продукти.

# 250
изгубен, шлема пази някой да не ти плюе в лицето, файдата от него без маска е никаква..
На мен тези дни ми е бая тежко, бебето доста расте и вече дори и по улица с лек наклон се задъхвам. Всяка нощ ме болят тазобедрените стави, кръста, вчера цяла вечер имах и киселини.. Оплаках ви се малко. Днес съм на фризьор за последно преди да стана мама. Времето е мнохо хибаво и мисля да се разходя до там и обратно. Hug
В противен случай  трябва да с маска от 7,30 до 13,15. То няма дишане с маската....
Този черен петък в БГпоне е голяма лъжа.....нищо не е намалено реално.

# 251
Не знам тези деца как ще изкарат толкова часове с тези маски...

Ама истинският "черен петък" по вселенските закони се пада другия петък, това днес е нещо с минимални намаление, на стоки с по-високи цени Grinning

# 252
Да.. на черния петък няма нищо, доста е измамен според мен. Харесали сме една конвекторна печка за спалнята, за да не топлим с климатик, заради бебето, ами в емаг пише, че е намалена 12% и пак е с 50 лв по-скъпа от редовната цена в други магазини Grinning а на другите места въобще не е намалена.. Във фейсбук обаче, онзи ден видях комплект ел. помпа на авент + стерилизатор + нагревател за много добри пари, от една майка. Утре ги чакам в еконт и чак тогава ще ви се хваля Grinning

# 253
https://m.emag.bg/label/vendor/emag/Pampers-BF-2020?ref=lst_left … XrAYySjI-bYgFVEcU
Оферта на Памперс в Емаг. Смятах 1цата като цена излиза 15лв и нещо за пакет. В Софармаси до края на месеца също има промоция на Памперс, аз от там си ги взех на 15лв и си ги плащаш за пакет, а не бокс. Другите не съм смятала.

# 254
https://m.emag.bg/label/vendor/emag/Pampers-BF-2020?ref=lst_left … XrAYySjI-bYgFVEcU
Оферта на Памперс в Емаг. Смятах 1цата като цена излиза 15лв и нещо за пакет. В Софармаси до края на месеца също има промоция на Памперс, аз от там си ги взех на 15лв и си ги плащаш за пакет, а не бокс. Другите не съм смятала.

https://emagbg.page.link/reXsh7ZDgpWcS3Cr6
Аз пък съм се загледала в 2-ката,все си мисля че 1-цата бързо ще ни омалеят. Blush

Общи условия

Активация на акаунт