ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 433
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Честито, Жанинче! Да е здрав и успешен малкият Теодор! Желая му прекрасно детство и щастлив живот! ❤️

# 526
Честит да е, Тео!!! Много поводи за гордост и радост, да носи! 💙💙💙
Скруби, колко време, общо ще стои Калоян, в кувиоз, какво ти казват, защото е хубави килограми, до колкото си спомням, и теб ще те изпишат ли, преди него?

# 527
  • Варна
Честита мъжка рожба, Жанин! Бъдете здрави и щастливи! Семейство за пример сте на много от нас и ви се радваме от сърце!
Толкова е вълнуващо като чета, а аз още не съм в 9тия даже.
Успех и бързо раждане на следващите!

# 528
  • София
Честито бебче, Жанинче ! Blue Heart Бъдете много здрави! Благодарим за хубавия разказ! Flowers Bouquet

Успех и на мамите, които тези дни ги очаква секцио! Стискаме Ви палци! Чакаме и първата госпожичка в групата? Flowers Cherry Blossom

# 529
  • Варна
Честити бебчета и от мен! Да са много здрави и щастливи! Страхотни са ви разказите! Благодаря, че споделяте! Чета ви много, мисля ви и се вълнувам с вас! Моите каки и те са в течение кой родил, кой не и те се вълнуват. Аз съм с 3 см. разкритие от миналата седмица. Нямам индикации за раждане.

# 530
Честито, Жанинче! Здраве и сили за бързо възстановяване и на двама ви! Каква история само Grinning
Хюлия, ние също не сме готови с името.. в началото много се ядосвах как така не можем да го решим, направо съм ревала, но вече съм в другата крайност и ми е смешно как ще се роди това бебе без име Joy имах две любими, след като таткото не ги прие с усмивка, започнах да мисля и вече имаме към 10. Не знам как ще го решим, май ще е на път към болницата.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 10:28 от Ivvvv

# 531
Чакаме включване от всички мами, да разкажат за първите емоции, хранене, наакани памперси и всичко останало Hug
Аз с моята хрема не се подобрявам и отмених прегледа за утре, няма как да отида болна, като се обадих така ми благодариха, че отписвам часа, докато не се оправя, все едно не знам какво съм направила. Стискайте ми палци поне до края на седмицата да ми мине, че да видим бебка и да обсъдим раждането с доктора, че другата седмица влизам в 9ти месец, то не остана.

# 532
Жанинче, честита рожба 💜💜💜💜💜

# 533
Честито бебче, Жанинче! Да ти е жив и здрав! На теб бързо възстановяване!

# 534
Сериозен момковалеж😁 Честито и да ви е живо и здраво бебчето😊

Момичета, бързи 2 въпроса. Помпата за кърма задължителен артикул ли е и кога е подходящото време да се купи? Не съм наясно кога и дали ще ми тръгне кърма.
И второ, гледах, че 45 дневните болнични се изплащат вторници или четвъртъци, но не могат да се проверят с ПИК както стандартните болнични. Моят започна от 8ми този месец. Само смс при направен превод ли мога да очаквам?

# 535
Ив до вчера и ние така..даже теглихме жребии 😄 преди 2-3 месеца..От 10 имена,харесани от двама ни..Изтеглихме три..аз,малката и мъжа ми..И нито едно от изтеглените имена не е на бебето 😄 а уж щяхме да решим от изтеглените 😄 Преди седмица получих просветление от една моя любима песен,там има откъс с име..И като ми хареса ❤️ и като си представих Бебчето,като чели му замяса това име.А с никое избрано име до сега не съм чувствала,че ще е нашето име..Не ги усещах както това име.."АЛПАЙ".Предложих го снощи взе,че и той го хареса 😄

# 536
Жанинче, честито 5то бебче! Героиня си ти! Лека и щастлива съдба желая на Тео!
Хюлия, честит избор на име!
А с никое избрано име до сега не съм чувствала,че ще е нашето име..Не ги усещах както това име.."АЛПАЙ".Предложих го снощи взе,че и той го хареса 😄

# 537
Габи,  според мен не е , но ме навиха че ако ми трябва , ще ми трябва. Смисъл , че по-добре да я имам отколкото не. Взех си ръчна сега на промоция на  Авент. Пък и реших , че ако не мога да кърма,  поне ще се мъча с помпа, а ако не става ....

# 538
Хеписмайл благодаря ти 🌹

# 539
Жанинче , честит да ти е момъка! ❤️ Много хубаво звучи така бързо раждане, ама и ти си с опит. Ние първескините ще се помъчим малко повече сигурно 🤭
Габи аз също няма да взимам предварително помпа, първо ще видя как ще потръгне кърменето и вече ако се наложи. За болничния, на мен си ми излиза с ПИК и мога да си го проверя, но при теб е рано още-другия месец.

За името и ние не сме готови още, аз съм си харесала, таткото е малко на кантар, ама накрая няма да има избор, ако не харесваме друго. Обсъдихме какви ли не имена, но в крайна сметка като го родя и видя ще реша дали това си е неговото име или ще ми дойде нещо друго.

Момичета, на вас смъкнаха ли ви се коремите или не е задължителен признак за наближаващото раждане това? Моя си седи високо, само го оглеждам като ходя до тоалетна, ама не виждам разлика.

Общи условия

Активация на акаунт