ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 397
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Ехааа, цял ден не съм влизала в темата и съм изпуснала толкова много хубави новини!

Тонет, Даниела, Хелинор, честита радост! Да сте живи и здрави вие и семействата ви, както и най-малките им нови членове! 🍀

Утре очакваме многоо хубави новини и от Деси! Пожелавам операцията да е лека, възстановяването бързо! Simple Smile

Форевър, не си сама в притесненията си. Вероятно всяка от нас има своите вътрешни терзания дали и как ще се справи. Аз лично се притеснявам и от прекалено избухливия си нрав, притеснява ме дали покрай всичко, което ни очаква, няма да стана още по-избухлива и нетърпима за хората около мен. Определено това е нещо, което искам да променя в себе си, защото обикновено най-близките ми хора са основните потърпевши от тези избухвания.

Терминът ми наближава с пълна пара, днес имах някакво мокро петно върху бельото, но след като се преобух нямаше нищо друго. Преди няколко дни пак ми се случи. Дали са постепенно изтичащи води? И отново ме мъчат болезнените стягания в краката, не знам дали това са крампи, но е адски болезнено и неочаквано. Контракции май нямам. 😳

Хюлия, сега се сетих, че беше писала, че вече имате консенсус за името - честито! Какво ознавача, има ли някаква символика? Simple Smile

# 616
Май трябва да се прекръстим на ноемврийски бебета.
Честито на Тонет,  Даниела и Теленор. Нека децата ви носят  само радости, щастие и любов.

Форевър детето ще има страхотен пример за воля и сила . Предполагам все някоя акушерка ще може да е с прозрачен шлем.
Иначе колкото повече наближава толкова повече ме е страх. Успокоявам се че е страх от неизвестното, не от детето. Гледала съм чужди,  трябва да се случи естествено.
Само искам да сме здрави всички и да няма проблеми. С другото все някак ще се справим.

# 617
Честито на всички мами. Да са живи, здрави и много щастливи малките бебочета.
Нашата кака е с температура от тази вечер, а аз се уговорих днес в четвъртък да отида на тонове и да до оформим документите. И на 01.12 с готов ПСР да ме приемат в Майчин дом. Та ето ми най-голями страх, страхът да не се разболее каката точно сега и след като се роди бебка ако се разболее каката как ще опаза бебето.

# 618
Хелинор, честито! ❤ Много хубави мерки 🤗 Бъдете здрави и щастливи 😘

# 619
Какво става тук? Всеки път като погледна и хоп - бебче. 🤩
 Хелинор, честита ти принцеса! Да расте умна, здрава и красива! Щастливо детство ѝ желая! ❤️

# 620
  • Sofia
Момичета, не успях изчакам до утре. Преди час се роди Елина. 3700 гр., 51 см.
Получих контракции, провериха за разкритие и казаха няма да чакаме. Сформираха екип. ♥️♥️♥️♥️
Честито и на останалите майчета!
Честито!! Да е жива и здрава! Така си е избрало детето ❤️

# 621
Благодаря, момичета!♥️

# 622
Дани,Хелинор честита радост и на двете..Нека бъдат живи и здрави..!! 💐💐
Деси успех..!!
Silvia P Да,значението на името е "смел и доблестен"..! Дъщеря ми е Дуйгу значи "чувство"

# 623
Хюлия, много хубаво сте подбрали имената! Да са ви живи и здрави дечицата (смелчагата да се роди лесно и безпроблемно!) Simple Smile

Мен нещо сън не ме хваща тази нощ, мисля си някакви неща за раждането, уж не ме е страх... Ама май малко ме е страх 😳, даже проверих по навигация колко време е до болницата (23 мин. сега, но сигурно 40 в дневния трафик) 😳😳. Най-чаканият момент през последните 9 месеца сега  ми е страшен 😳...

# 624
Силвия Благодаря ти 🌹 подобно..
И аз не мога да заспя от тези пусти киселини,давят ме чак.. 😤😠 И тази нощ ще спя права..

# 625
Честито бебче и от мен 🥰🍁
И аз станах, защото се събудих от контракции.. Реших да стана и да хапна бисквитки и те взеха, че поспряха..

# 626
Честита Елина и от мен Heart бързо възстановяване Helinor Flowers Hibiscus

# 627
  • Sofia
Хюлия, много хубаво сте подбрали имената! Да са ви живи и здрави дечицата (смелчагата да се роди лесно и безпроблемно!) Simple Smile

Мен нещо сън не ме хваща тази нощ, мисля си някакви неща за раждането, уж не ме е страх... Ама май малко ме е страх 😳, даже проверих по навигация колко време е до болницата (23 мин. сега, но сигурно 40 в дневния трафик) 😳😳. Най-чаканият момент през последните 9 месеца сега  ми е страшен 😳...
Не се притеснявай за трафици и маршрути. Дори аз, с пето, родих за малко повече от час след първата контракция Simple Smile а то обикновено има и други сигнали - слуз, води, зачестили подготвителни..

# 628
  • София
Леле, ама наистина станахме ноемврийски бебета... Grinning
Честити Мария и Елина ! Flowers TulipFlowers SunflowerFlowers Cherry Blossom
Да са здрави и да носят само щастие в домовете си ! Heart

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 05:10 от rave

# 629
Добро утро момичета.
Дани  и Хелинор, честито мамчета. Здрави принцеси да гушкате. Нека домовете ви се огласят от детски смях и щастието да не го напуска.
Деси стискаме ти палчета.
Ще се завържат десетина ноемврийчета в нашата декемврийска група.

Общи условия

Активация на акаунт