ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 372
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Голям бебевалеж, голямо нещо!! Супер супер готини новини!! Gift Heart
Ще стискааам. Направих 2 онлайн поръчки във НМ и фешън дейс.  Има хубави якета в НМ и днес са с -25% и каквото поръчате до 24.12 има срок от 100 дни за връщане та реших да се възползвам. Ако не е ОК и след като родя ще мога да го върна.
Не знам за вас, но от както с ММ сме се позастояли вкъщи /той е през повечетомвреме home office / се готви почти всеки ден. Вече се изчерпвам. Всеки път си казвам да наготвя 2-3 неща и в крайна сметка нямам сила за повече от едно. Сега като си мрънкам тук осъзнах че живот и здраве ще имам момче и след време няма да има изхранване. Племенника е на 10, а яде повече от баща си. GrinningGrinning

# 691
Тонет, честита двойна радост! Да са здрави и много щастливи близнаците!
Хелинор, честита Елина! Браво, че послуша сърцето си за името! Завидни мерки има девойката!
Честити бебчета, сладката, Малага, Даниела!
Рейв, честит рожден ден! Да си здрава, много обичана и щастлива!

Uffi, аз бях с лоши чернодробни показатели + сърбеж и тъмна урина. Казаха, че при мен е холестаза и бебето трябва да се предизвика да се роди по-рано, но никакъв елемент на спешност нямаше. Пратиха ме на изследване на жлъчни киселини, консултация с гастро и чак тогава да мислим за дата, а то взе че се роди преди прегледа при гастроентеролога. При теб може да не е това. Слушай си лекарите, но нека ти дадат информация и на теб. Успех! Всичко ще е наред!
Скруби, браво, в супер форма си! Казаха ли ти колко е билирубина на бебчо? При моя беше 310, вече е 280, но целта е под 240.
И аз искам да си покажа корема пък. Забременях 54 кг, качих 6 и от болницата се прибрах пак 54 кг. Всички дрехи и тесни дънки от преди бременността ми стават - ура! -  само зимното ми яке ми е тясно познайте къде - на бюста. Simple Smile Обаче сега вече ям като за двама, за да има кърма и защото най-после нямам гадните киселини.
Чаят на Лактеса го има в аптеките. Днес купих две кутийки, изпивам по два литра от него. Взех и от гранулираният на Хипп. Той е доста по-скъп, но ми харесва и ще ги редувам.
И да ви споделя нещо, което би могло да ви е полезно - в болницата бебета бяха облечени с едни блузки с ръкави, които могат се премятат и стават вместо ръкавички. Първите дни вкъщи малкия мишок не спря да си маха ръкавичките и беше чудо да ги търсим и да ги слагаме и той да ги маха. А без тях се драска. Та в един бебешки магазин намерих такива блузки и се родихме направо.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 19:16 от Fifiana

# 692
  • Sofia
Аз доколкото разбрах не че раждат нормално, а секциото се измества с един ден по-рано. Мисля, че и бебевалежът си е в реда на нещата Simple Smile моят термин беше 03.12, но съм в девети месец отдавна Simple Smile
Тео суче добре , през деня е само от мен. Нощем го давам в неонатологията, за да спя. От утре сме форевър заедно!

# 693
Изгубен, родих секцио. За нормално не е ставало въпрос.

# 694
Рейв, честит празник! Бъди здрава, много обичана и леко раждане!
Сладката, честит ти Ангел! Да е расте умен и успешен!
Малага, честито и на теб! Да е здрав и много щастлив Димитър!

# 695
Малага, честит Димитър, да расте здрав и силен! Много хубаво име си му избрала. Скорошно прибиране вкъщи Blue Heart
Рейв, честита да си! Безпроблемно раждане ти пожелавам и здраво бебче! Весел празник, хапвай торта и за нас Flowers Bouquet Birthday Tada
Много е вълнуваще вече родилите мами като ни споделяте за новите преживявания и емоции, нямам търпение вече и аз.

# 696
Изгубен, родих секцио. За нормално не е ставало въпрос.
Ами аз какво съм чела, та разбрах нормално, явно от контракциите и си мисля че тръгват нормално.....ясно ....

# 697
Здравейте,  момичета! Днес секцио се роди и нашата принцеса 3 кг и 60 гр, 50 см - бебе  Жаклин!

# 698
Изгубен, отвара от смрадлика и цикатрадина спрей препоръчват за интимната хигиена вкъщи.
Desi_Stz, честита дъщеричка! Да расте здрава, палава и обичана! Simple Smile
Няма, няма и изведнъж темата много хубаво се напълни с бебенца! Heart

# 699
Честити да са Ангел, Димитър и Жаклин Blue Heart Blue Heart Heart Бързо възстановяване на майчетата и скорошно гушкане People Baby

Честита да си и ти Rave, с пожелание за леко раждане и много щастливи мигове занапред Tada Cake

# 700
Desi_stz Честита дъщеричка,да е жива и здрава и много послушна..💐❤️

# 701
Честита да Ви е бебка Жаклин! Да е здрава и щастлива!

Бързо възстановяване на всички родили вече мами....

# 702
Деси , честита дъщеричка 💝
Жива и здрава да е малката Жаклин и да и се радвате ❤

Какво стана днес , като цяло тези дни ... 😳😍❤💙

# 703
Rave, Честит Рожден ден! ❤️🎂🍻

Пожелавам здраве на всички новодошли душички и бързо възстановяване на техните силни мами! 😍

# 704
Честито Деси! Да е здрава и щастлива малката Жаклин, а на мама бързо възстановяване! 😊 Много красиво име.
Skrubi, ти май повлече крак. Всеки ден по 2 - 3 бебчета. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт