Превърнете прането в удоволствие и спестете време с LG

• 6 321
  • 199
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пералня и сушилня с голям капацитет.

# 166
  • оттам, откъдето започва България
От гамата на LG, поради липса на място у дома, бих си закупила комбинирана пералня със сушилня с голям капацитет.

# 167
На първо място ме интересува размера на уредите, тъй като разполагам с определено място. Ако уредите са с моя размер предпочитам два отделни. Не държа на големия капацитет.

# 168
Определено пеалня със сушилня с голям капацитет,защото сме голямо семейство и непрекъснато пералнята е включена,а при комбиниран уред ще се улесня много,а и нямам достатъчно място за два уреда така,че предпочитам комбиниран Simple Smile

# 169
Какво представлява технологията TurboWash™ 360?

Pushpin TurboWash използва струя на впръскване, която намалява значително времето за изпиране, спестява енергия и вода. Впръсквайки вода директно върху тъканите, струята повишава ефективността на представянето на технологията 6 Motion Direct Drive.
Pushpin С пералнята LG TurboWash™360˚ вашето пране може да бъде идеално изпрано само за 39 минути при по-добра грижа за тъканите. 3D мулти дюзите разпръскват в 4 посоки, което допринася за достигането до всеки сантиметър от вашето пране.

# 170
  • оттам, откъдето започва България
Може и да сте прави, но за мен 39 мин. са малко за по-замърсено пране. Явно съм Тома неверни. Satisfied
Леко замърсеното и без струя на впръскване ще се изпере.

# 171
Комбинирана пералня със сушилня, поради липса на място за два уреда.

# 172
Какво представлява технологията TurboWash™ 360?

Pushpin TurboWash използва струя на впръскване, която намалява значително времето за изпиране, спестява енергия и вода. Впръсквайки вода директно върху тъканите, струята повишава ефективността на представянето на технологията 6 Motion Direct Drive.
Pushpin С пералнята LG TurboWash™360˚ вашето пране може да бъде идеално изпрано само за 39 минути при по-добра грижа за тъканите. 3D мулти дюзите разпръскват в 4 посоки, което допринася за достигането до всеки сантиметър от вашето пране.

Това истина ли е???
Моята пере 2.40 мин на 60 градуса и не мога да кажа, че дрехите му са прекрасно изпрани.

# 173
За голямото ни многодетно семейство определено перални и сушилни с голям капацитет Wink

# 174
Пералня и сушилня с голям капацитет.

# 175
  • Пловдив
За мен най-важно е хигиеничното изпиране на дрехите-не само видимото външно замърсяване,а и невидимите микроорганизми,които са в текстила(от човешкото тяло,от околната среда,мръсният въздух).Това се постига с висока температура 60+градуса и дълга програма,която осигурява добра дезинфекция.Предпочитам отделни уреди,а не комбинирана пералня и сушилня.Голям обем също е по-добре-в случай на нужда да мога да изпера завивка,одеяло,а ежедневното пране може да е и 2-3кг,може да е и 5-6кг,уредът си тегли кг и според тях е консумацията на ток и вода,продължителността на програмата.

# 176
Определено ще избера два отделни уреда пералня и сушилня. Избирам парата пред големия капацитет.

# 177
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Предпочитам два отделни уреда, големия капацитет на пералнята и сушилнята, програмиране за различни видове текстил, хигиеничното изпиране, лесно гладене. Пестене на вода и енергия.

# 178
За мен най-важно е хигиенното почистване и запазване качеството на тъканите. Както и наличен бърз цикъл при избор на програмите.Предпочитам отделни уреди,а не комбинирана пералня и сушилня.

# 179
Хигиенното почистване и запазване качеството на дрехите и бих закупила пералня плюс сушилня, защото е много по-бързо и удобно.

Общи условия

Активация на акаунт