Превърнете прането в удоволствие и спестете време с LG

• 6 316
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
Пералня и сушилня с пара, имам перално помещение и бих си ги ползвала с кеф.

# 151
Отделни уреди с голям капацитет. Имам пералня със сушилня на друга фирма и ... не съм доволен.

# 152
Комбинирана, защото заема по малко място.

# 153
  • София-Младост
Първосигналния отговор е: зависи от цените, моите възможност и мястото, което имам.
Но най-добрия избор за мен би бил два отделни уреда: перални и сушилни с пара.

# 154
  • На морето!
И аз бих избрала перални и сушилни с голям капацитет. Домакинство от 4 човека, активно спортуващи и работещи/учещи произвежда огромни количества пране.

# 155
Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?

Задължително с голям капацитет! Ще ми е от голяма полза, тъй като сега вкъщи се събират много дрехи и трябва да се пускат доста перални.

# 156
  • Варна
Комбинирана пералня със сушилни, защото мястото вкъщи е ограничено.

# 157
Определено ще бъде комбинирана пералня със сушилня, защото от тази, която имаме в момента, не сме доволни.

# 158
  • Бургас
Пералня и сушилня с голям капацитет.

# 159
Бих си купила комбинирана пералня със сушилня, защото нямам място за два уреда

# 160
Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?
 Поради липса на място-комбиниран уред.

# 161
  • БГ
Имахме пералня LG, която ни служи вярно 10 години! Не се развали, заради необходимост от сушилня и липса на място взехме комбинирана пералня със сушилня естествено LG и вече 5 години й се доверявам напълно! ✌

# 162
Бих избрала перални и сушилни с пара.

# 163
  • София
Имам комбиниран уред и не съм доволна. Някога ще си купя отделно пералня и сушилня с голям капацитет.

# 164
Комбинирана пералня със сушилня, защото вкъщи сме с ограничено свободно място.

Общи условия

Активация на акаунт