Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Седмото небе
Вече появили се бръчки много трудно ще бъдат повлияни от който и да е крем. Без значение дали за очи, около устни или лице. Затова по принцип превенцията е в пъти по-важна и ефективна от корекцията.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 21:32 от * SUPERGIRL *

# 166
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, някой ползвал ли е Express LIFT серум срещу бръчки около устните и очите COLLAGENA. Появиха ми се бръчки около устните и търся нещо, което може да подобри състоянието им. Ще се радвам на препоръки.
Вложете си парите в една хубава мезотерапия, от колкото в мазила.Аз съм на този принцип. В момента ползвам дневен и нощен на ЕЛаудер. Хубави продукти, които не правят чудеса. Това е истината.

# 167
Търся крем за лице за суха и чувствителна кожа без аромат. Препоръчайте ми нещо, моля.

# 168
Търся крем за лице за суха и чувствителна кожа без аромат. Препоръчайте ми нещо, моля.
https://remedium.bg/eucerin-urea-repair-podhranvasht-dneven-krem … eya-x50ml-13785/p

# 169
Clinique moisture surge Simple Smile
Някой от вас използва ли козметика от Пикси, освен тониците?

# 170

Заради чувствителността на кожата ли без аромат или просто не искаш да мирише крема? Clarins Hydra essentiel е много хубав, но има аромат. Аз също съм с много чувствителна кожа, но цялата серия ми понася много добре.

# 171
Не ми е добре и ме задушава.

Заради чувствителността на кожата ли без аромат или просто не искаш да мирише крема? Clarins Hydra essentiel е много хубав, но има аромат. Аз също съм с много чувствителна кожа, но цялата серия ми понася много добре.

# 172
Ясно, аз същи не ибичам супер миризливи кремове.
Освен Клиник за неароматизирана козметика се сещам само за Louis Widmer, може би в аптеките има и други неароматизирани кремове, Авен май също нямат аромат.

# 173
  • София
За много години, дами Simple Smile
Дали някоя от вас е ползвала това кремче на Рубела? Ще се радвам да чуя отзиви.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:48 от Льоня

# 174
  • Седмото небе
Този крем мисля, че вече не се предлага. Те обновяваха серии, опаковки, мисля че и формули, така че дори и да го има сега с някаква промяна-няма гаранция, че същия като преди. Може да разгледате официалния сайт на Дева.
Примерно моята любима тяхна серия с Вит.С беше с лек и богат крем за лице, отдавна имаше и околоочен. Сега в новата е само един крем за лице (с нови съставки), серуми за очи и лице, пилинг серум и мицеларен тоник. Така, че е добре да се провери. Ако вече има промяна, а тази опаковка в намерите някъде-има вероятност да и наближава срока.

# 175
  • София
Днес го гледах в магазин, има го и на корпоративния им сайт.

# 176
Този крем мисля, че вече не се предлага. Те обновяваха серии, опаковки, мисля че и формули, така че дори и да го има сега с някаква промяна-няма гаранция, че същия като преди. Може да разгледате официалния сайт на Дева.
Примерно моята любима тяхна серия с Вит.С беше с лек и богат крем за лице, отдавна имаше и околоочен. Сега в новата е само един крем за лице (с нови съставки), серуми за очи и лице, пилинг серум и мицеларен тоник. Така, че е добре да се провери. Ако вече има промяна, а тази опаковка в намерите някъде-има вероятност да и наближава срока.
И аз ползвам еит.Ц серията
В сайта има този серум, не съм го ползвала, май и не съм го виждала, но ще го потърся:
https://rubella.eu/katalog/deva-vitaminc-okoloochen-serum/

# 177
  • Седмото небе
Аз също ще го взема, само поне един околоочен да изхабя. Мисля, че в ДМ са го заредили или поне в този до нас на Красно село, точно до Фантастико, имам бегъл спомен, че го мярнах. Имам подозрение, че ще ми е крайно недостатъчен самостоятелно, така че към него ще предвидя и друг по-кремообразен околоочен от марката. И после как се трупали продукти-ей на така... Ще махна един и ще взема два на негови място Joy
Сега имам пилинга, даже ще го повтарям, но ще взема също серума за лице и крема, мицеларния тоник не ме влече.

# 178
И аз ползвам еит.Ц серията
В сайта има този серум, не съм го ползвала, май и не съм го виждала, но ще го потърся:
https://rubella.eu/katalog/deva-vitaminc-okoloochen-serum/

имам го, нищо съществено не прави според мен
пилингът ми харесва много повече, аз не го отмивам, ползвам го като серум под друг крем

# 179
Аз мислех да го ползвам
под крем, за тонус на кожата и заради самия вит.Ц.
Може да го пробвам ско го видя, поне не са някакви скъпи продукти.
Ето този крем
продава ли се още или е стара серия:
https://apteka.framar.bg/30053157/дева-витамин-ц-про-ретинол-рич-крем-50-мл

Общи условия

Активация на акаунт