Благодаря ти за отговора. Доста организирано ми изглежда и браво на работодателя ти. Не сте нито на първа, нито на втора линия, не сте чакали и сте получили ваксини.
Аз също да споделя, че моят работодател, понеже е чужденец, явно въобще не подозира, че може да ходатайства за ваксини, затова пратих вчера едно съобщение на вайбър на личния ми лекар, да питам какво става с ваксините има ли някакво инфо.
Преди 5 минути точно ми звънна и най любезно ми обясни, че ще слага ваксини, но ако бързам, да се пробвам през центровете, защото очаква, че ще започне да ваксинира в средата на март, но имало доста пациенти с хронични заболявания и първо на тях ще предложи, така че за мен по реда, без връзки и ако не ми се чака на опашки ми каза най-рано април и не знае дали ще имам реален избор на ваксина.
Това е .
Искрено и лично

Нашите шефове като цяло са доста наплашени от коронавируса (рядкост за България) и според мен това е изиграло голяма роля в това да осигурят ваксини за работниците си. Шефът на жена ми например продължава да натяква как това било просто настинка и глобална конспирация, та на тях едва ли ще им осигурят подобна възможност.