Това, че не бил един клас не означава всички класове. Сами правите изказванията ви да олекват. Какво си мислим - мислим си, че както има класове, които спазват, така и такива, които не. Баш гимназистите още са си вкъщи. Само напомням.
И аз съм против тестванато на учениците. Против съм, защото, като най-лесен таргет те си го отнесоха най-много. Значи да ги тестват тях, докато фитнеси и заведения са пълни, а ще отварят и баровете - не. Колко точно може да ме зарази дете, което не коиха и не кашля? Да не ги целувам по устите непрекъснато?!
И още нещо за учениците - малката ми дъщеря е седми клас, върнаха ги в училище и сега ги изпитват, като ненормални. В един ден има над три теста, като едновременно с това прави и изпити за предстоящото НВО. Кога им предадоха материал не знам, втория сток едва започна, но изпитват, като невиждали. Ами не, цяла седмица с по няколко теста на ден не е нормално. Образованието ни е на дъното, а ДО направо го задмина. Ще отмине вируса и ше пишете за това колко неграмотна е днешната младеж със същия патос, с който пишете как децата ви убиват.
8 и 12 клас не са ли баш гимназисти? Във всяка гимназия има и 8 и 12 клас, само напомням. Този пропуск прави изказването Ви некомпетентно. И не само в един клас са без маски. Това е само пример просто. Това че твърдите ,че е само един клас не го прави вярно.