Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 745
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Поздравления и от мен, страхотни гърди! Отново отлична работа на Стоянов., неговите гърди са едни от най-красивите и естествено изглеждащите, които съм виждала.
Аз мазах с Кело-Кот, основно заради фактора, тъй като беше в началото на лятото. След първата опаковка докторът ми каза, че мога вече да спра с мазането, аз обаче си взех още една тубичка. Вече ми е станало ежедневна рутина да мажа белезите, а после и самите гърди с какаово масло, уж против стрии, тъй като в началото ми се стори, че от разтягането тръгнаха да излизат една-две стрии на дясната гърда. Сега вече като че ли не ги виждам.

# 586
Момичета, моля споделете от къде мога да си поръчам допълнителен сутиен? В момента съм с Триумф, но не ми излизат много сайтове, от където мога да поръчам, а нямам възможност да обикалям по магазини 🙄
Batashop - аз от там си поръчах.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:42 от bubanka

# 587
Victoria, резултатът е впечатляващ. Идеално подбран размер, много естествена визия. Много добре ти стоят на фигурата.

Добре, че в темата се виждат красиви и естетични гърди, защото заради чалга-плеймейт културата у нас, у хората се създава погрешно впечатление за изкуствените гърди.

Ето днес на какво попаднах. Гледката е отчайваща:
Скрит текст:

# 588
  • София
Не мога да си представя кой лекар ще се съгласи да постави такива балони на тази фигура. Моят лекар например категорично ми каза, че няма да ми сложи повече от препоръчителния максимум за моята фигура и размери.

# 589
Victoria, резултатът е впечатляващ. Идеално подбран размер, много естествена визия. Много добре ти стоят на фигурата.

Добре, че в темата се виждат красиви и естетични гърди, защото заради чалга-плеймейт културата у нас, у хората се създава погрешно впечатление за изкуствените гърди.

Скрит текст:
Лично на мен тези гърди ми харесват, но не и на това слабо тяло. На друго тяло биха стояли зашеметяващо, това обаче е гротеско 😫

# 590
Всеки харесва различни неща. Преди мислех, че съм фен на средните естествено изглеждащи гърди...сега ме е яд, че имам такива, вместо две големи топки 😂

# 591
  • Пловдив
Минавам да се отчета - днес ми е 56 ден от операцията, бях на контролен при Стоянов.
Каза, че са омекнали и са подвижни, нямало нужда от масажи освен любовни 😂. Лявата все още не се е отпуснала напълно, каза, че мускула ли жлезата ли / не го запомних/ била по-малка и натискала импланта. Каза, че чака още да се посъберат и иска да ме види на 7ми месец. Иначе дясната е ок, на мен ми харесват макар че и аз си забелязвам лявата, че не е точно закръглена като другата - с повече вглеждане се вижда.
Понеже се заговорихме за любовните масажи и стана смях на вратата, защото каза, че било задължително по 3 пъти на ден мъжа ми да си играел с тях 🤣 - забравих да питам за белега какво да мажа - той препоръчва келокот, нали?
Каза, че вече няма нужда да нося спортния сутиен, мога вкъщи и нощно време, но позволи и други - макар че нямам, а и възнамерявам да го понося още 🤣
Скрит текст:

Страхотни са гърдите, много нежни и красиви! Отлична работа на доктора - Браво. Много се радвам, като видя добре направени гърди, които са съобразени с анатомията на жената.
Така като ги гледам, наистина не виждам нужда от масажи, чудно са си застанали.

# 592
Не мога да си представя кой лекар ще се съгласи да постави такива балони на тази фигура. Моят лекар например категорично ми каза, че няма да ми сложи повече от препоръчителния максимум за моята фигура и размери.

Тази снимка е толкова пипана и то некадърно, че не се знае истинската фигура каква е Joy Grinning Аз също смятам, че трябва да се слуша лекаря за тези неща, все пак това им е работат постоянно ...лично мнение

# 593

Според мен, само лекарите които имат изградено име и много пациенти, могат да си позволят да отказват операции. Такава е реалността, за съжаление. На такива особи, когато някой лекар им откаже поставянето на твърде големи импланти, ще отидат при друг и той ще им сложи. Да не говорим, че има много прохождащи лекари, за които поставянето на импланти на някоя известна личност, би било страхотна реклама. И тук вече опираме до съвестта и личното усещане за естетика на лекаря.

https://blitz.bg/goreshtite-novini/razumt-ne-mozhe-da-pobere-tov … 8_news482808.html
Според статията има 985сс. Няколко лекари са й отказали поставянето на толкова големи импланти и накрая се е оперирала в Торакс.

# 594

Според мен, само лекарите които имат изградено име и много пациенти, могат да си позволят да отказват операции. Такава е реалността, за съжаление. На такива особи, когато някой лекар им откаже поставянето на твърде големи импланти, ще отидат при друг и той ще им сложи. Да не говорим, че има много прохождащи лекари, за които поставянето на импланти на някоя известна личност, би било страхотна реклама. И тук вече опираме до съвестта и личното усещане за естетика на лекаря.

https://blitz.bg/goreshtite-novini/razumt-ne-mozhe-da-pobere-tov … 8_news482808.html
Според статията има 985сс. Няколко лекари са й отказали поставянето на толкова големи импланти и накрая се е оперирала в Торакс.
На нейното тяло седят като 600сс 😁
Ето още едно доказателство, че кубика е само цифра, скъпи дами 😊

# 595
Операцията ми мина успешно вчера 😻 влюбена съм в новите придобивки. Вече съм вкъщи, чувствам лек дискомфорт (особено при ставане от леглото).. кога отшумяват тези неща?

# 596
Операцията ми мина успешно вчера 😻 влюбена съм в новите придобивки. Вече съм вкъщи, чувствам лек дискомфорт (особено при ставане от леглото).. кога отшумяват тези неща?

Честито! Дай си 3 дена Wink

# 597
  • София

Скрит текст:
  На мен ми харесват. А и на нея и седят добре. С дрехи въобще не се виждат че са големи. Самата Джулиана Гани е висока и едра и седят добре.

# 598
Здравейте момичета.Изчетах всичко за уголемяване на гърди и колкото повече чета толкова повече се обърквам.Минах две онлайн консултации в Турция една в естетика другата в мемориал.Предстоят ми консултации с доктор Веселин Динев и др Веселин Монов другата седмица.От Варна съм раждала съм.Сега чета и за др Хатър.Моля ви дайте ми съвет за добър лекар.До края на март трябва да съм легнала под ножа.Извенете за дългия пост.

# 599
  • София
Victoria, пъров да кажа, че гърдите са просто прекрасни Heart Адски много са се променили и изглеждат невероятно! Въобще не са малки, както се оасяеаше в началото, идеални са ти! Със здраве да си ги носиш Heart

По отношение на тази Гани, на мен не са ми въобще фрапиращи нейните гърди, никога не бих си помислила даже, че са нещо повече от 550-600.

Общи условия

Активация на акаунт