Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 420
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
От амер.амазон ми дава че въпросното нещо не може да се достави нито до Англия, нито до Германия, нито до бълг.адрес.
Да не е заради батерии в играчката и как се процедира в този случай?

Доставка до адрес в САЩ и после някак до България - транспортна фирма, познати ... каквото ти е удобно.

Не всичко от американския амазон може да бъде доставено до Европа.

# 751
Е то ако е някаква забрана за самолета, как ще излети от САЩ?
Няма значение кой ще го качи на самолета '- амазон или превозвач.?

# 752
  • Sofia
Е то ако е някаква забрана за самолета, как ще излети от САЩ?
Няма значение кой ще го качи на самолета '- амазон или превозвач.?

Забранено е да се пренасят наркотици и оръжие, не играчка  с батерии.
Понякога и книга не можеш да поръчаш с директна доставка.

# 753
  • Бургас
Момичета днес ми изтече Прайма докато се усетя да го деактивирам и те ми блокирали 7,99 Е. Спрях го, но сега се чудя ще ми възстановят ли сумата или трябва да им пиша?

# 754
  • софия
Момичета днес ми изтече Прайма докато се усетя да го деактивирам и те ми блокирали 7,99 Е. Спрях го, но сега се чудя ще ми възстановят ли сумата или трябва да им пиша?
Трябва да им пишеш. Няма как да знаят, че не си искала автоматично да се продължи и няма да го ползваш.

# 755
  • София
Трябва да им пишеш. Няма как да знаят, че не си искала автоматично да се продължи и няма да го ползваш.
Случивало ми се 2 пъти. Бях забравила да го спра и си изтеглиха парите. Не ми се е налагало да им пиша, възстановиха ми ги. При спирането на прайм има фраза, "ако не сте го ползвали в този период" ще Ви бъдат възстановени парите (имат предвид новия период, след плащането). И двата пъти си ги получих без да им пиша. Прочетете имейла след като сте го спряли.

# 756
  • Бургас
Да точно така се случи. Получих мейл с който ме информират, че сумата ще ми бъде върната по картата. Надолу имаше някаква анкета, защо спирам Прайма, но не четох повече.

# 757
  • софия
На мен веднъж ми се е случвало да забравя да прекратя, преди доста години беше, и трябваше да пиша. Много бързо ми възстановиха парите. По-удобно е така, както са го направили.

# 758
https://www.parapharmacie-et-medicament.com/
Безплатна доставка до днес с код LUTIN

# 759
Видях аз, но не успях да намеря дали доставката важи и за Англия. Моят вид шампоан вече е наличен и мислех да поръчам и от него.

# 760
Пробвал ли е някой доставка до БГ. През тел. Ми е сложно да видя.

# 761
Опитах, не става ☹️

# 762
Пише, че безплатната доставка е за Европа. България я няма в списъка, то ние сме на Балканите, не в Европа Joy
Мислех да си поръчам и техния Парацетамол, но май няма да поръчвам. Напълних шкафа с козметика, а за едни апчета, няма да се юрна. Макар че мога и само тях да поръчам. Уфф, сърбят ме ръцете. Ако все пак някой се реши, Долипран не е лош вариант на Парацетамол. Може до две опаковки на клиент. Има различни вариации - таблетки, сашета, разтворими. От дете съм израснала с него.

# 763
agnesana,защо ти е техен парацетамол? Аз на сина ми в Германия и на близки в Англия и Холандия пращам български Simple Smile
ПП..както ние тук Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 23:35 от sasi6

# 764
agnesana,защо ти е техен парацетамол? Аз на сина ми в Германия и на близки в Англия и Холандия пращам български Simple Smile

На мен от как се помня ми носят френски. Вече уви няма кой да ми носи, но си е вариант да си поръчвам. Навик, може би. Те там го пият за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт