Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да, лично за мен е чудовище. Хубав е, но навлиза в лични пространства и понякога е доста нахален.

# 136
Здравейте! Какво мислите за Tiziana Terenzi - Kirkе, наистина ли е толкова силен и траен колкото го описват?
Да. Копира Ерба Пюра Ксерджоф, но той е много по- хубав.

# 137
  • София
По темата само мислех, но не споделих, че обичам амбър и присъства в доста от парфюмите ми. Най-отчетливи са ми Елексира, Омбре и Амбър империал.
Днес съвсем тематично бях с Cara Mia.

# 138
  • Варна
А каква е разликата между Erba Pura- Sospiro и Erba Pura- Xerjoff?

# 139
Може ли малко мнения и впечатления за Tiziana Terenzi Lince?

# 140
А каква е разликата между Erba Pura- Sospiro и Erba Pura- Xerjoff?
В трайността и плътността на парфюма. На Соспиро е по- хубав, но е спрян и реформулиран в новота бутилка на Ксерджоф. Соспиро беше дъщерна марка на Ксерджоф.

Линче Тициана Теренци е прекрасен ванилов аромат, който напомня на Хипнотичната отрова, но за мен е по-хубав.

# 141
Линче Тициана Теренци е прекрасен ванилов аромат, който напомня на Хипнотичната отрова, но за мен е по-хубав.
А как е трайността и шлейфа му, чета различни мнения? Много харесвам анасон и си търся парфюм, с по-отчетлива такава нотка. От хипнотичната отрова ми се повдига(буквално).

# 142
А как е трайността и шлейфа му, чета различни мнения? Много харесвам анасон и си търся парфюм, с по-отчетлива такава нотка. От хипнотичната отрова ми се повдига(буквално).
Classique JPG има анасон https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique-427.html

# 143
Никога не купувай тогава Lince насляпо. Трайността е отлична, но шлейф при мен няма голям. Сега се напръсках с него, чуден е. Анасон не усещам  силно и слава Богу, защото не понасям, но има много абсент, както и цветя. Богат парфюм е, доста сложен за ванилов аромат.

# 144
Densi, благодаря. Ще търся, за да го пробвам първо. Иначе много ми харесва пирамидата, абсент много харесвам, просто го предусещам. Simple Smile

# 145
Като стана дума за абсент, някой пробвал ли е Absinth на Nasomatto?

# 146
Да, аз го имам. Много си го харесвам, но е специфичен и труден аромат.

# 147
Много ли е "зелен"..?

# 148
# 149
Някакво мнение за Мансера ред табако, моля

Общи условия

Активация на акаунт