Парфюмни размисли и страсти - 253

• 59 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Не може ли да обиколите заедно магазините, за да пробва и да си избере сам?

# 406
Не за съжаление, искам да е изненада за коледа.

# 407
Пробвах Roberto Cavalli Deep Desire за мен много прилича на спрения Just Cavalli Gold, но докато там е шоколад с лешници и бели цветя, тук шоколадът е с череши и белите цветя са в по-умерено количество и не така мощни. Също така не е накъртващо сиропено сладък. Много ми харесва, а червената бутилка е просто прелестна! Парфюмът е присъствен, шлейфов и много женствен!

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 18:18 от Анонимен

# 408
Азалия, къде го пробва. И аз съм любопитна много за него!

# 409
Азалия, къде го пробва. И аз съм любопитна много за него!
Вкъщи. Купих си го! Grinning
Скрит текст:
Купих оня ден абсорбатор и за да не пътува сам, му купих и този парфюм
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-roberto-cavalli-sign … earch-Action=view

# 410
  • Sofia
Моят син много харесва белият Монблан и Версаче pour homme. Сега си е поръчал Версаче eros.

# 411
Откъде? Simple Smile Усеща ли се какаото?

# 412
  • Златна Добруджа

Единият е Abercrombie & Fitch Authentic
А другият Mont Blanc Legend Night
Редактирам се за да добавя и този: Mercedes-Benz Select

Здравей, не познавам посочените от теб парфюми, но ще ти покажа какво най-много е допадало на сина ми от подарявани до момента /сега е на 20 год./:
Versace Dylan Blue
Versace Pour Homme
Zadig & Voltaire This is Him!

Missoni Parfum Pour Homme
Мисля, че всички може да намериш на цена до 80 лв.
Armani Acqua di Giò Absolu

# 413
Моят син много харесва белият Монблан и Версаче pour homme. Сега си е поръчал Версаче eros.
Ако има тествайте и серии Armani code и JPG Le male, мисля се харесват от тийнейджъри.
О, да, как забравих и Zadig This is him. 👍

# 414
Откъде? Simple Smile Усеща ли се какаото?
Дадох линк в скрития текст на горния ми пост. Ами усеща се в композиция, не самостоятелно - мирише на черен шоколад с череши. Не вишни, а череши и то не сухи или от сладко, а такива, каквито се усещат точно в черен шоколад с череши
https://shop24.bg/17766-home_default/shokolad-lindt-creantion-70 … eri-chili-150.jpg
Най-много ми прилича на едни ръчно направени шоколади с парченца череши (или годжи бери) в тях.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 23:00 от Анонимен

# 415
Благодаря, Азалия! Heart

За тийна и аз препоръчвам нещо на Готие.
Както и Davidoff.

# 416
Привет парфюмни момичета, не е по темата, но "зарибена" от вас, си поръчах много коментираната тук "Rawaa". Много ми хареса, но за мен е едно към едно с "Alien" на Мюглер. И съм доста озадачена, защото никъде не прочетох за такава прилика. Явно моят нос, така го усеща. Мирише ми и на тубероза, и на жасмин , но не и на кафе. Като цяло, харесва ми парфюма. Взех си и другия "Maryam", в ли лавата бутилка, той е по- подправков, но и той ми харесва много. Не бях ползвала, арабски парфюми, освен момичето на Ели Сааб, /shine/, но определено ме заинтригуваха ароматите им.

# 417
  • Бургас
Колко са ни различни възприятията, аз не намирам нищичко общо с Alien.Честита да ти е.

# 418
Абсолютно нищо общо не намирам с Елиън, но виж с Обувката имат общи нотки.

Дали сте запознати с тази марка: The Merchant of Venice perfume?
Бях във ВК в събота и ми станаха интересни шишетата, пробвах само Red Potion, но ми е интересно, ако някой друг ги е тествал и има мнение.
Аз ги познавам почти всичките. Красиви, сложни, интересни, много скъпи аромати. Всеки е различен и интересен сам по себе си, като скъпата синя линия има за мен уникати.
Имам един, не от тази линия и си го нося и харесвам.

# 419
  • Седмото небе

Аз съм в парфюмна нирвана! 🧚🏻❤

На тази снимка са събрани покупките ми от  м. Ноември насам. До една много желани и много обичани. Безкрайно съм щастлива!
Няма да описвам всеки един по отделно, за всички е писано доста. Единствено синьото велурче е по-непопулярно тук. Та през идните студени месеци ще нося:

Elie Saab Cuir Patchouli
Mancera Red Tobacco
Mancera Aoud Black Candy
Guerlain Oud Esentiel
Guerlain Santal Royal
Montale Sensual Instinct
Montae Vanilla Absolu
Montale Arabians Tonka
V Canto Magnificat

Arabians Tonka идва утре и смятам няма какво да искам повече в парфюмно отношение.

Възнамерявам да си дам една гоооляяяма парфюмна пауза, да не казвам голяма дума, но до другата година по това време.

Единственото, което ми липсва, е Bronze Tonka. Но ако не купувам нищо дори няколко месеца само, с чисто сърце и без капчица вина или скрупули ще отида в Делириум да си го купя.
При такива снимки на парфюмни колекции сърцето ми пропуска удар!!! Чудесни просто, ползвай си ги със здраве!!! Моите зимни съкровища явно ще отлежат за следващата зима. “Изтупах ги от прахта”, а и с един не съм се пръскала.
Скрит текст:
Сега с това основно стоене вкъщи и излизане само до доктор или лаборатория, хич не ми се и помисля за силни аромати. Само с Elie Saab Le Parfum се чувствам добре.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 07:03 от * SUPERGIRL *

Общи условия

Активация на акаунт