Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 14 005
  • 317
  •   1
Отговори
# 120
И в двата случая е нужно почистване, но при децата хигиената трябва да е по-стриктна

# 121
С деца.

# 122
  • Бургас
С малки деца, но нямаме домашен любимец, така че нямам база за сравнение.

# 123
И с любимци, и с деца трябва да се почиства доста често. Много зависи кой колко цапа.....

# 124
Всеки си има задължения- малкия изхвърля боклука, баткото помага с прахосмукачката, двамата си подреждат стаите и бършат прах.
Всеки дом има нужда от почистване- ние нямае домашни любимци и малки деца, но пак си се цапа.

# 125
И двата, защото хигиената е винаги важна.

# 126
Всеки уважаващ себе си стопанин трябва да поддържа добра хигиена в дома си.  Домашните любимци колкото и да се почистват сами не могат да почистят след себе си, децата са малки, затова за мен е еднакво , няма разлика. Домът трябва да е чист и приветлив винаги.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:30 от Пролетно цвете

# 127
  • Пловдив
Нямам домашен любимец и не мога да направя разликата, така че ще отговоря - с малки деца. Моите вече не са малки и пак има доста нужда от почистване.

# 128
Време е за втория ни въпрос към вас:
Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?

Зависи от децата и домашните любимци, няма универсално правило. Чисти се, когато е необходимо Simple Smile

# 129
За мен и в двете ситуации е важно да е чисто. А има и трети вариант - малки деца и домашен любимец. Като цяло в един дом винаги трябва да има добра хигиена. Имам нужда от нова прахосмукачка и с удоволствие бих тествала вашата, за да преценя дали си заслужава покупката.

# 130
И в двата случая трябва да се чисти.
Хигиената за децата трябва да е по-стриктна.

# 131
Ако децата са като моето палаво момченце, определено - с малки деца. Много ще се радваме, ако имаме помощник като прахосмукачката на Philip's.

# 132
  • Пловдив
Време е за втория ни въпрос към вас:
Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?

Много е субективно Simple Smile
Домашни любимци са и рибките. В такъв случай - естествено, че с малки деца е по-наложително по-често чистене.
...особено, ако децата са захранвани по ЗВБ Joy

Не, че с "големи" деца е по-лесно Simple Smile Особено по това време на годината, навсякъде по пода постоянно се намират хартиени изрезки от снежинките, които правят децата.

# 133
С домашен любимец според мен.

# 134
  • Пазарджик
По принцип чистя основно аз,но понякога се включват детето и мъжът ми с нещо дребно.
Определено дом с малко дете има нужда от по-често почистване и поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт