Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 14 009
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изтеглени са първите двама късметлии, които печелят ваучер за приложение за аудиокниги и аудиосериали за срок от 6 месеца, както и възможност да тестват Philips SpeedPro Max Aqua.
Това са:

RiTi7
Линдичка

Честито! Tada
О благодаря ви Philips Bulgaria за възможността да тествам прахосмукачката ! Blush
Този тест ще е безценен за мен, защото обмислям дали да си купя когато имам възможност, а преди да направя такава инвестиция е направо уникално, че ще мога да я пробвам !
Благодаря благодаря. Чакам я с нетърпение ! Blush

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 16:26 от Линдичка

# 136
  • на последния етаж
В дом с малки деца.

# 137
  • София
С малки деца.

# 138
За децата все още нямам наблюдения, но имам три кучета и в къщи се чисти през ден. Не цапат много, но разхвърлят. Предполагам и при децата е така. Като цяло мисля, че всеки дом трябва да поддържа добра хигиена.

# 139
С малки деца, особено няколко броя.

# 140
  • София
И двете. В един дом трябва да е чисто.

# 141
може би домашните любимци

# 142
Обичам домашните любимци, но мразя косми. Имам дете и се опитвам да се въздържам от чистене 3 пъти дневно, старая се да е само 1 път на ден( зареди алергии), ако имах домашен любимец сигурно нямаше да пускам прахосмукачката. Затова отговора е домашни любимци Simple Smile

# 143
И в двата случая е нужно по-често почистване.

# 144
И в двата случая е нужно почистване, но при децата хигиената трябва да е по-стриктна.

# 145
  • Пловдив
Време е за втория ни въпрос към вас:
Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?

И в двата случая.
Случвало се е да пускам прахосмукачка повече от 2 пъти дневно.
Редовното почистване е начин на живот.

# 146
И в двата случая . Дом. любимци нямам , но с две деца почистването е ежедневно , не защото цапат , а за да е чисто , здравословно и уютно.

# 147
: Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?
 Определено с домашни любимци - имаме куче с къс косъм, но въпреки това ръси косми навсякъде. Laughing
 Всеки ден преди работа почиствам с прахосмукачка, минавам с моп и когато се прибера е пак същата работа. И чистя отново. Убеждавам ММ да си купим по-мощна прахосмукачка от тази, която имаме в момента, но засега не отстъпва, може би защото не чисти той. Sweat Smile

# 148
И в двата случая е важно да се почиства често.

# 149
  • София/Търново
Ами... зависи. Но някак по-естествено е да се грижим за деца, макар че народа го обърна... на домашни любимци...

Общи условия

Активация на акаунт