Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 14 007
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И в двата случая - за детето трябва стриктна хигиена, за да не развие алергия, а домашните любимци пускат косми.

# 151
  • София
И в двата случая домът трябва да се почиства редовно. Така се създава и по-уютна атмосфера.

# 152
Няма значение дали деца,или домашни любимци - трябва хигиена.

# 153
И двата, че дори и тези без деца.

# 154
  • Mediterraneo
Определено с домашни любимци. Имам база за сравнение, за да твърдя това

# 155
След домашните любимци има косми навсякъде, след моите деца има безобразно много трохи под масата за хранене.
Тъй като често приятели с голямо куче идват в нас, определено след кучето чистя повече.

# 156
  • Под гъбата
Основно аз почиствам у дома. Детето е достатъчно голямо да помага, но почти никога не се включва. Мъжът ми използва прахосмукачката за почистване на колите. Много е изтощително да обикалям къщата между двата етажа за да почистя, но най- неприятно е обирането на прах по стълбите между етажите.

# 157
Имала съм куче преди да се родят децата тогава според мен беше по чисто. Сега като изчистя навсякъде и им са нужни точно 10 мин. И нищо не е на мястото си. Тигани ихлъжици в детската. Леген в спалнята . И прочутите бисквитки все са някъде сложени. Определено след децата има повече нужда от чистене

# 158
Може би след домашните любимци, пускат много косми.

# 159
  • София
И в двата случая. Винаги трябва да е чисто.

# 160
Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?
И двата варианта😁

# 161
Ходещи из къщи и цапащи и ръсещи косми домашни любимци никога не сме имали, така че не мога да се произнеса за този случай.
Дом с малки деца се нуждае от ежедневно почистване, бърсане на прах, разтребване. И пак си зависи от децата - моите хич не цапаха. Най-чиста ми беше къщата докато бях в къщи по майчинство...

# 162
  • Русе
С домашни любимци- много е тегаво с топките косми, но пък толкова любов ни дават. Animal Dog2

# 163
  • При децата ми
Хигиената е много важна. Мисля, че и в двата случая трябва да се чисти всеки ден.

# 164
И с двете е еднакво важно да е чисто

Общи условия

Активация на акаунт