Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 14 005
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
И в двата случая е нужно почистване, но при децата хигиената трябва да е по голяма.

# 166
Най - весело е когато има малки деца в комбинация с домашен любимец. Аз имам и двете вариации, но се оказва, че домашните ни любимци са по - чисти от децата Joy

# 167
Аз мисля, че децата са с приоритет. Със или без домашни любимци, трябва да им е чисто.

# 168
За мен няма голяма разлика - и при едното и при другото се изискват грижи за дома. Да не говорим, когато имате и двете и детето започне да пълзи. Тогава настава истинския ужас.

# 169
И в двата случая почистването трябва да бъде качестврно.

# 170
  • SF
Ако има домашен любимец, се налага повече и по-често да се чисти. Децата се възпитават и им се създават навици, събуват обувки, мият ръчички, могат да се хранят седнали на масата в чинии. Кучето влиза отвън, не може да се измие само, не се впечатлява, че внася кал, не може да контролира скубането на козината си, не може да ползва салфетки, подложки...

# 171
  • Елхово
Всеки дом има нужда от почистване, стига стопаните да са чистофайници и да обичат да им е чисто.

# 172
Дом с малки деца!
Пускам прахосмукачка буквално по 3 пъти на ден. Със светъл ламинат сме и всичко си личи, а аз съм педантист.
Искам само да отбележа, че зет ми има тази прахосмукачка и е много доволен. Живее в самостоятелно жилище от пролетта и е избрал тази прахосмукачка, която скоро и аз смятам да закупя, вместо да подменям робота.

# 173
Определено при мен с домашния любимец. Не, че детето не цапа, въпреки че е голямо, но кучето, с цялата ми любов - направо ми разказа играта.

# 174
  • Пловдив
Според мен е задължително редовното почистване и при двата случая - домашните любимци пускат косми, а малките деца мажат храна навсякъде.

# 175
Хигиената винаги е важна, но с малко дете трябва са е много стриктно!

# 176
Децата вече изявяват желание да помагат и започнахме от това те сами да чистят стаите си, отделно ми помагат понякога и с миенето

# 177
Зависи от възрастта. Ако детето е малко - детето. Ако домашния любимец е малък и не е от тези, които са в клетка - домашният любимец.

Като цяло - едно куче си изисква всекидневно цялостно минаване на подовите повърхности. Дори и да не пуска много косми, с око не се виждат, но ги има.

# 178
  • Разпиляна във въображението
Нямам домашен любимец, затова отговарям с деца.

# 179
  • Варна
И при двата случая. Имам и дете и куче...

Общи условия

Активация на акаунт