Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 14 002
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
За домашен любимец съм имала само папагалче, не правеше големи бъркотии.. Сега с детето е друго, всеки ден по няколко пъти подреждам и чистя след неговите бъркотии...

# 181
Как членовете на семейството ви се включват в почистването на дома?
 Аз имам йорки- тя няма участие към хигиената на дома хаха
Но имам дете на 3г,което ми помага много,без да го карам.   Като види боклуче или ако изцапа килимчето си в детската стая си взема сам прахосмукачката. Тя е детска малка но важното е ,че се сеща и "чисти".
Иначе аз чистя постоянно.  Тази прахосмукачка съм си я набелязала от миналата Коледа, но цената е висока за нашите доходи. Надявам се 1 ден да я имам. Удоволствие ще е за мен да чистя с нея,защото няма да има нужда да ползвам мокър парцал отделно. .

# 182
Мъжът ми чисти. Аз го замествам, по изключение, ако е имал тежна работна седмица 😀
Малки деца нямаме, имаме котка, която още не можем да научим да почиства след себе си и нормално, непрекъснато, оставя косми.

# 183
  • Пловдив
Кой дом има нужда от по-често почистване - с малки деца или с домашни любимци?
Винаги е имало животни вкъщи, отскоро и бебе, към момента детето не цапа, та където има животно изисква по-често почистване.

# 184
  • София
с домашни любимци /куче, коте, папагали; не включваме рибките/

# 185
И на двете места е лесно, когато има организация и желание.

# 186
С малки деца.

# 187
  • София
Много зависи от домашния любимец, но и децата завидно цапат.

# 188
Определено децата у дома са по-големият причинител на безпорядък и мръсотия, йоркито почти не го усещаме Simple Smile, така че твърдо къща с деца!

# 189
И двата, т.к. хигиената е важна.
Хубавото е, че когато децата хапват, кучето винаги се грижи по пода да няма следи от яденето.

# 190
Задълженията са разделени! Моят съпруг чисти банята. Аз минавам с прахосмукачката .А малкият ми син изхвърля боклука в контейнера! За прозорците вече теглим чоп! Там е най-трудно! Весела Коледа!

# 191
В дом с деца и домашни любимци почистването е от особена важност. По-лесно за почистване е дом с любимец, дом с деца е равностоен на Зоологическа градина 😂

# 192
Всички членове се включват. Таткото чисти банята. Аз,  майката минавам с прахосмукачката. А малкият ни син изхвърля боклука .Понякога чисти прах от бюрото си! Само прозорците са проблем! Там всеки се скатава!:yum:

# 193
И в двата случая трябва да се чисти.
Хигиената за децата трябва да е по-стриктна.

# 194
Мисля, че и в двата случая се чисти еднакво често.

Общи условия

Активация на акаунт