Любов от различни култури

• 20 861
  • 456
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Все тая обрязан-необрязан. Който може го може. И даже не е въпрос на хигиена, сега има бани и течаща вода навсякъде.

# 406
  • София
Сдружение “ Родители обединени за децата”

# 407
  • София
Сдружение “ Родители обединени за децата”
Аха, извинявам се, вече ги обърках.
Я, то си имало аудиовариант на Нушич за вероучението -  https://www.youtube.com/watch?v=YKIGdlxbAg4

# 408
  • София
Другарки, още е четвъртък! Изчакайте да стане петък и тогава обсъждайте петъчни теми! Wink

# 409
Христос и неговите последователи са секта в пълният смисъл на думата. Някакъв немски историк беше пресметнал,че сектата му наброява около 11 000 души. Секта не е нещо само лошо.

Християнската религия такава,каквато се разпространява след разпъването на Христо е сътворена от апостол Павел. По същество тя анулира учението на Христос.

Какво ще кажете за този цитат от "Заратустра.." на Ницше. Цитирам по памет,но смисълът е запазен на 100%:

"Мъжът е създаден за война,а жената - за забавление на воина. Другото е глупост,(к.м.)" Laughing

# 410
Абсолютно съм доволна, че на канадците им е писнало от всякакви църкви и са направили светска революция.
В противен случай във френската част, където се намирам, щях да гриза яко дръвцето в стремежа си да намеря щастие след развод. Нали  съм дамгосана, че не почитам мъжа си?! Те би трябвало да са католици, ама заради грубата намеса на кюретата в личния им живот, днес не са дори и вярващи.

# 411
  • France
Е, Нушич си е класика. Смяла съм се на глас на урока с небесните тела.
И мен ме пишете при гордите пастафарианци.

# 412
Периодите на дълбоко религиозно чувство у хората се редуват със съмнение и безверие. Просто днес Канада е в атеистичният си период.
Това е като със сексуалният нагон. През 70-те и 80-те години в Германия бяха се разгонили като животни. Днес са в "затишие".

# 413
Абсолютно съм доволна, че на канадците им е писнало от всякакви църкви и са направили светска революция.
В противен случай във френската част, където се намирам, щях да гриза яко дръвцето в стремежа си да намеря щастие след развод. Нали  съм дамгосана, че не почитам мъжа си?! Те би трябвало да са католици, ама заради грубата намеса на кюретата в личния им живот, днес не са дори и вярващи.
Те църквите стават джамии,та не се знае в какво ще ви се наложи да повярвате .Е,може и да не повярвате,но ще ви се наложи да се съобразявате,че дръвцето ще ви се стори песен пред острието на ножа.

# 414
Те църквите стават джамии,та не се знае в какво ще ви се наложи да повярвате .Е,може и да не повярвате,но ще ви се наложи да се съобразявате,че дръвцето ще ви се стори песен пред острието на ножа.
Не е толкова страшно при нас. Отдалечеността и затруднената имиграция пречат много. Плюс това повечето от кебекарите са негласни расисти. Не гледай, какво ти говорят, а какво вършат! В бюрото, в което аз работя имаше само една колежка, която беше китайка, но тя почина наскоро. Нас (мен, бившият ми и една румънка) ни приемат, защото сме бели и сме като тях.

# 415
Не е толкова страшно при нас. Отдалечеността и затруднената имиграция пречат много. Плюс това повечето от кебекарите са негласни расисти. Не гледай, какво ти говорят, а какво вършат! В бюрото, в което аз работя имаше само една колежка, която беше китайка, но тя почина наскоро. Нас (мен, бившият ми и една румънка) ни приемат, защото сме бели и сме като тях.
И в Европа не беше страшно до преди няколко години,но нещата толкова бързо се обърнаха,че не знаят на кой свят се намират.Отрекоха се от християнството ,но на негово място идва религия,която ще ги приземи и наложи норми,които ще спазват,ако искат да оцелеят.

# 416
  • France
Аз се радвам, че живея в лаична държава. Въпреки, че католиците имат силно лоби, във Франция е много по-лесно да направиш аборт, да си купиш "спешното" хапче, да родиш с упойка и да прекъснеш бременност, ако плодът е със синдром на Даун. В момента, в който приемат закона за асистираното самоубийство, ще почерпя. За сега, това им е последния бастион, но и това ще стане.

# 417
  • Paris, France
В Турция в училищата се изучава религия, обща култура и социология.
Не знам и не познавам някой да има повече от една жена в рода на мъжа ми, нито съм чувала за познати и далечни роднини да имат.
Доколкото знам е било в далечното минало, по време на войните за да не остават вдовиците съвсем сами и беззащитни , както и децата без майка или баща ако е сполетяла смърт някой от родителите.

Турция е светска държава със светски закони и това е така от 19241928г, тоест поне 3 поколения мъже в родата на мъжа ти са се женили в период на забрана за многоженство. Турските граждани, дори изповядващи Исляма даже не са длъжни да сключат ислямски брак и браковете им са валидни в Турция ако са граждански. В Алжир и Мароко, примерно, не е така. Мюсюлманка, която е турска гражданка може спокойно да се ожени за друговерец дори в самата Турция. Сестрата на най-добрата ми приятелка се ожени за англичанин, разведе се, живя в Турция с гадже, по-млад турчин, без брак. Това през 80те и 90те на миналия век. Това в Йордания не е възможно.

Многоженството в миналото е било изключителна рядкост извън времена на война поради високата майчина смъртност, която понякога е достигала 20% при всяко раждане.

Изискването мъжът да издържа жена и децата са правели вторите бракове почти невъзможни в повсеместната нищета и редовни епидемии, природни бедствия и глад.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 00:39 от Nevena Virolan

# 418
Toва е за бътъркейка специално!
Гледай сега, какво прави тоя "симпатяга"! А е източно-православен. Joy

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6371295/Russian-three-w … th-annoy-him.html

Обаче си има изисквания човекът: Трябва да са "високи, слаби и привлекателни". Ако не слушат и го отегчават - банва ги без секс за месец! JoyJoyJoy

# 419
Toва е за бътъркейка специално!
Гледай сега, какво прави тоя "симпатяга"! А е източно-православен. Joy

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6371295/Russian-three-w … th-annoy-him.html

Обаче си има изисквания човекът: Трябва да са "високи, слаби и привлекателни". Ако не слушат и го отегчават - банва ги без секс за месец! JoyJoyJoy
😂😂😂
Равенче
Добро утро
Започвам деня весело, thank you!!!
Ма, страшен жребец, мечта просто 😄

Общи условия

Активация на акаунт