Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 640
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Да,но и то ми е просто сладко и леко блудкаво.Трябваше да уточня, някое 3 в 1,от по малко известните, което да е вкусно и с по кафеен нюанс.

# 241
  • оттам, откъдето започва България
Няма такова от по-малко известните.
Най-добре си купи нес кафе и си направи комбинация: със захар и мляко, само с мляко, с по-малко захар. Както ти е добре на вкус.

# 242
Най-добре си купи нес кафе и си направи комбинация: със захар и мляко, само с мляко, с по-малко захар. Както ти е добре на вкус.
Така е,но е по-удобно в някои ситуации  да си направя напитка от пакетче.Не мога да разбера защо променят така драстично вкусовете на утвърдени с годините марки в посока окапазяване.Така промениха и Туикс-а,сега на нищо не прилича.

# 243
Stuck Out Tongue Winking Eye
Шампоан TreSeme за боядисана коса, тъмночервен, да му се невиди 500мл.
След измиване усещането е за полята с олио коса, много странно. "Втресеме"от TreSeme, така да се каже.

# 244
Развалянето на качеството следва вдигането на цената до пазарния макс. Първо продуктът се налага на цена 1 с оригинално качество. В последствие цената се вдига - цена 2, цена 3, и така докато пазарът може да поеме и откликне, без да намалее обема продажби. Когато вече цената  се е "изчерпила", следва спестяване от суровина, опаковка и т.н., и следователно разваляне на качеството. Когато вече и това се изчерпи като инструмент - тоест се забележи риск от спад на продажбите - се появява и налага нов подобен продукт, с "екстра качество" или други екстри, но на по-висока (логично 😃) цена. Така още веднъж се инжектират продажби в (уж) по-евтиния продукт - за по-неплатежоспособните. А по-ларж купувачите, които снобски искат най-доброто, директно се хвърлят на новата, екстра разновидност. Грозната маркетинг действителност.

# 245
Аз пия еспресо без захар, но от време на време обичах да изпия по някое нескафе  3 в 1. В един момент ми стана толкова противно, тая суха сметана лепне по небцето като мас. Сигурно поне 2-3 години вече не съм пила 3 в 1.

# 246
  • оттам, откъдето започва България
Stuck Out Tongue Winking Eye
Шампоан TreSeme за боядисана коса, тъмночервен, да му се невиди 500мл.
След измиване усещането е за полята с олио коса, много странно. "Втресеме"от TreSeme, така да се каже.

Същото усещане бе и при мен след като ползвах оставен ми за довършване шампоан TreSeme (не помня за каква коса е бил) - просто ужасна бе косата ми. Изхвърлих го.

# 247
  • Sofia
След всяко миене на зъбите с тази паста,трябва да мия и мивката 😤 остават сини точици,които след малко стават като все едно с мастило е пръскано 😕

# 248
Така е,но е по-удобно в някои ситуации  да си направя напитка от пакетче.Не мога да разбера защо променят така драстично вкусовете на утвърдени с годините марки в посока окапазяване.Така промениха и Туикс-а,сега на нищо не прилича.
Вземи си контейнер за адаптирано мляко. Има три отделения а на капака отвор, който въртиш към отделението, което е пълно. Като излизаш ще можеш да си слагаш там желаната комбинация от кафе, мляко и захар (може и ванилова захар или канела да сложиш за по така).

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 23:23 от ElisavetaVeta

# 249
След всяко миене на зъбите с тази паста,трябва да мия и мивката 😤 остават сини точици,които след малко стават като все едно с мастило е пръскано 😕

Детето се мие с аналогична, но детска паста на Аквафреш. Дебна я сутрин и вечер, и вървя с една четка, която съм предвидила точно за миене на мивката. Само че тя опръсква доволно и плочките. Лошото е, че ако останат повече време, тези сини точици си искат и препарат. Нямат изплакване.

# 250
  • Sofia
Да,не се махат без четка и препарат

# 251
Аз пия еспресо без захар, но от време на време обичах да изпия по някое нескафе  3 в 1. В един момент ми стана толкова противно, тая суха сметана лепне по небцето като мас. Сигурно поне 2-3 години вече не съм пила 3 в 1.
Ако лепне на небцето значи има нещо като маргарин в състава или по-точно хидрогенирани мазнини. Такива съм виждала и в състава на Ментос.

# 252
Ето тази ужасна смес за палачинки не бих купила отново! По принцип, не използвам подобни заготовки, но я донесоха вкъщи и макар да видях състава, реших все пак да видя докарва ли го поне на вкус...ами, ужасно е и мирише гадно като се добави водата. Close В тигана се късат "палачинките", лепне при обръщане- никакви палачинки не ставаха, та изпекох сместа в 2 големи тави във фурната- нямах нерви вече да се занимавам с тигана Trollface И на вкус не се одобриха:

# 253
Риба, по-конкретно скумрия чистена без глави от Кауфланд. След като се размрази стана буквално на каша.
Замразена на 15.12.20г., годна до м.08.21г. по етикет.

# 254
  • Далечният изток
Никаква риба не купувам от Кауфланд. И охладената не ми харесва. Купувам от рибен магазин или от Лидл в краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт