Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 633
  • 754
  •   3
Отговори
# 255
Днес майка е купила прясно мляко на Саяна, щях да я шляпна, сварявам, стана прозрачно. Обадих се на телефон. Заплаших ще ида в Бабх но казвам че съм проверила че маслеността не е толкова, не е 3%. Онази ми врещи. Казах и че ако не аи оправят трябва да ги санкционират и тя ми крещя. Никога нямало оплаквания. Викам и 80% това е вода. Ще се оплача и в организацията на потребителите. Ей такава наглост. Няма повече да купя. Ние по принцип вземаме от крава, но го квасим.

Прясната вода с две три облачета.

# 256
  • София
Никаква риба не купувам от Кауфланд. И охладената не ми харесва. Купувам от рибен магазин или от Лидл в краен случай.
Аз пък често купувам от Кауфланд прясна пъстърва и котлети от сьомга и винаги са били както трябва. Може би си зависи от магазина и съхранението.

# 257
  • Далечният изток
Точно пъстървата на Кауфланд е отвратителна в сравнение с лидълската.

# 258
  • София
Точно пъстървата на Кауфланд е отвратителна в сравнение с лидълската.

И двата магазина са ми наблизо и много често пазарувам и от двата. Моето впечатление е обратното.

# 259
Не само прясното мляко, никой от продуктите на Саяна не става.

# 260
Ей това нещо никога не бих го купила. Аз  всъщност и сега не съм - правят някаква томбола на бензиностанцията където зареждам и винаги печеля по нещо, солети или някакви дребни гризини, този път се падна "това чудо". Не ям и не купувам такива пакетирани, защото си знам че са гадни и тези ги бях прибрала в един шкаф, днес обаче в пристъп на ПМС реших, че ще паднат в жертва. Joy Само ги пробвах и полетяха в коша, ужасен химичен вкус и горчив послевкус,  гадост.

# 261
Ей това нещо никога не бих го купила. Аз  всъщност и сега не съм - правят някаква томбола на бензиностанцията където зареждам и винаги печеля по нещо, солети или някакви дребни гризини, този път се падна "това чудо". Не ям и не купувам такива пакетирани, защото си знам че са гадни и тези ги бях прибрала в един шкаф, днес обаче в пристъп на ПМС реших, че ще паднат в жертва. Joy Само ги пробвах и полетяха в коша, ужасен химичен вкус и горчив послевкус,  гадост.

Да не би да са били развалени или с изтекъл срок на годност?
Точно тези крекерчета са много вкусни поне за мен...

# 262
Не са с изтекъл срок, погледнах сега. Не знам, на мен са ми бляк..
Гледам че много хора ги ядът, явно пробема е в моят телевизор.

# 263
  • Пловдив
Крекерите и ние ги харесваме. Но ние обикновено ядем тези със сусам или смесени вкусове.
А относно Саяна - имат един кашкавал по БДС, който е вкусен. Но само той.

# 264
  • Countryside
Точно тоя кашкавал на Саяна по БДС беше купила майка ми, уж за хубаво. Ами какво да ти кажа, мек, мек, стържеш го, той се разпада в ръцете ми и става един такъв еластичен. Сложих го на пица и се разтече, а не хвана кафява коричка както си трябва. Дори да е от мляко, както се твърди на опаковката, е някакво подобие на кашкавал. Нито е узрял, нито е вкусен, даже и печен. Друго не съм пробвала на Саяна, но и не бих. Аз си знам какво да купувам, ама хората се лъжат като видят БДС, особено старата генерация.

# 265
  • София
Нашенска лютеница на Филикон.
Толкова е сладка, че спокойно може да я редят при конфитюрите.
https://philicon.bg/products/vegetable-spread-nashenska/

# 266
Днес майка е купила прясно мляко на Саяна, щях да я шляпна, сварявам, стана прозрачно. Обадих се на телефон. Заплаших ще ида в Бабх но казвам че съм проверила че маслеността не е толкова, не е 3%. Онази ми врещи. Казах и че ако не аи оправят трябва да ги санкционират и тя ми крещя. Никога нямало оплаквания. Викам и 80% това е вода. Ще се оплача и в организацията на потребителите. Ей такава наглост. Няма повече да купя. Ние по принцип вземаме от крава, но го квасим.
Скрит текст:

Прясната вода с две три облачета.
При сваряване прясно мляко се е превърнало в това?! На 73 години съм и такова нещо през живота си не съм виждала. Пресичало ми се е мляко сигурно хиляди пъти и изглежда по съвсем друг начин. Това прилича на водата като се пукне яйце докато го вариш. Залагам си главата, че показаното ИЗОБЩО не е сварено мляко.

# 267
  • София
Днес майка е купила ........, щях да я шляпна

Горката женица чак боя да си изяде заради 1 мляко.
Впечатлих се от отношението на дъщерята.

# 268
Днес майка е купила ........, щях да я шляпна

Горката женица чак боя да си изяде заради 1 мляко.
Впечатлих се от отношението на дъщерята.

Тя и миналия път се оплака от бонбони от Лидл, които мама купила, и които въобще не бяха от Лидл. Чудя се само мама ѝ ли купува у тях, и няма ли да се оплаче от тенджерата или каквато е копанката там, в която уж е варено мляко. На Саяна млякото е в кутии и е за консумация без варене, ама айде

# 269
Е, тя може да си го вари, за да прави крем или защото така е свикнала от едно време (ползвахме млековарки с двойно дъно, за да го сварим, защото иначе се вкисваше за два дни). Но да стане на вода с малко пяна - е, на това може да повярва само пълен идиот.

Общи условия

Активация на акаунт