Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 635
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
 В "Събуди се" - Алек Алексиев и Димо Алексиев  https://nova.bg/news/view/2021/01/30/313632/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D … 1%81%D1%82%D0%BE/

# 706
  • Велико Търново
Не мисля, че има как да е с най-много серии
О, аз нямам ни най-малко намерение да споря. Просто написах какво прочетох. Разбира се, не твърдя, че е вярно.

# 707
Не споря и аз, просто по пътя на логиката сезон с 3 епизода седмично би трябвало да бъде по-кратък от такъв с 4 еп, при еднакво излъчване във времето.
Иначе или щяха да започнат в началото на февруари или да го разтеглят до юни, което ме съмнява.

# 708
Ще е много парадоксално Захариев да завърши сам. Много ми е странно, като си помисля, че наистина свършва сериала и няма да ги има повече тези персонажи.

# 709
И на мен ми е странно, особено като си спомня как се радвах 2016, че пускат български медицински сериал. Обаче ми е още по-странно като си пусна епизоди от първите сезони и след това мина към 10. Като режисура, озвучаване и чисто в технически план много надградиха. Обаче и много олекна сериала и се изгуби тотално първоначалния замисъл. Като се сетя как чаках с нетърпение да се разкрие истината за Алекс и Калин. Ами какви свежи бяха Мазови във втори сезон като се появиха! Наум като Боби в трети сезон също ми е далеч по-симпатичен от Тасев сега. Петър и Виолета като химия и игра са може би най-добрата двойка в сериала за мен. Калин ми е любимеца за целия сериал. Каква палитра от емоции показа и как хубаво му градиха образа. След това ми е Пецан, който направи страхотно актьорско изпълнение и образ и някак така с лекота ги изигра, че остана в сянка.
От седми сезон натам е все едно гледаме филъри с познатите герои, а не сериала. Първи-трети сезон са ми върха като сюжет. Пети-шести са силни заради новите персонажи и личните им драми. Четвърти ми е някак преходен, а мен лично Банков не ме грабна като персонаж, че даже ме и отблъсна покрай фенската истерия около него.
Та така - и мен ще ми липсва сериала, но се радвам, че приключва преди тотално да не е останал образ, заради който да гледам. А и няма да се учудя след някоя и друга година да направят продължение с децата на героите. Особено като поотрасне Петър Милошев. Joy

# 710
Това с Петър Милошев 😲🤤..., да не чуе дявола!

# 711
  • София
Ъъх?

# 712
На мен историята с разменените бебета не ми допадна още от самото начало.
В смисъл, като идея беше интересна, но Алекс и Биляна не ме грабнаха нито като двойка, нито като отделни персонажи.
Дори по едно време ми дотегнаха /там със заешкия секс и притесненията, че не забременяват от първия път/ и много по-интересна ми беше историята на Виолета, Петър и Галя, след това Наталия и Калин и остналите нишки нататък в другите сезони.

# 713
Ванилия, и мен не ме грабнаха Алекс и Биляна, и мисля че е заради Радина Думанян. Така и не я почувствах в ролята. Алекс като се връщаше без нея беше друг човек. Между тях я нямаше химията. Както и между Биляна и Калин. Но цялата история беше интересна. Стария Генадиев много добре се справи с ролята, както и Янко, че и Жени въпреки твърде драматичните отклонения със скитането в гората.

# 714
Да, когато Евгения психяса беше малко в повече.
За Алекс и аз съм така, първоначално бях скептично настроена, когато обявиха, че се връща, но после ми допадна. Пак не ми е от любимите персонажи, но беше доста по-добре отколкото в първите сезони с Биляна.

Старият Алексиев беше добър, колко и да ми е неприятен, не мога да отрека. То и образът на Генадиев е отрицателен, но по друг начин, имаше все пак някакъв авторитет.

# 715
Май са приключили:

# 716
Хъмбъл, последните месеци Славков и Димитров снимаха сериала на Вергов.
А за снимката може би е за времето му и в двете продукции заедно.

# 717
Някой има ли информация за този сериал с Вергов?

# 718
Някой има ли информация за този сериал с Вергов?
Работно заглавие: ОТДЕЛ ИЗДИРВАНЕ
Участват- Вергов, Ани Пападополу, Елена Телбис, Христо Петков, Иван Бърнев и др.
Криминална история - ще разследват убийство на момиченце.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:03 от Daniela Gospodinova 601697

# 719
Заглавието е Оперативна група, ще се излъчва в петък от 22ч

Някой беше пуснал статия - Вергов и Ана са следователи, бивши съпрузи, чието дете е убито.

Общи условия

Активация на акаунт