ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 476
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Рали, да ти е жива здрава, много щастлива и все така "слънчева, мила и любвеобвилна" Simple Smile

# 76
Rally, честита рожденичка!

Аманда, аз пък не искам да ме пита вече, но той така обича. Математиката, той е много по-добър от мен, но му харесва да съм до него и да решавам, а той да е по-бърз от мен...И ми обяснява къде греша Wink По немски иска да го изпитвам- а аз грам не знам не....чудя му се дори как ме разбира какво питам. По литература и философия обаче ни е мъка. Проблема му е, че се притеснява да не се изложи и не смее да напише каквото мисли. Знам че е така и при мен проблема в ученическите години беше този. Сега явно се справям като за ученик от 8 клас, защото там доста помагам с домашните.

# 77
Рали, честита рожденичка! Здрава и много щастлива да е! Flowers Four Leaf Clover

Румка, аз купих сборника на Коала. Не знам дали е добър избор, но ми допадна това, че първо има обяснения, а и задачите в отговорите имат подробни решения. Което е в полза и на мен, защото хич не съм на ти с математиката, както доста от дамите тук Simple Smile

# 78
  • София
Добро утро.Тази нощ сънувах някакви шантави сънища в резултат на което се събудих объркана и в недобро настроение,което директно насочих към наборката.Оставих я да закуси  и сега я очаквам да акостира при мен.КАзах й че днес ще бъде моя сянка ( или аз нейна).Няма да я оставя да си седи  в стаята и да си губи време  с всевъзможни разсейващи чатове и мотаене.На вчерашния тест по БЕЛ не й стига някаква стотна за 5.50 и .. голямо тръшкане настана.Ама - това е положението.Не знаех че теста е същия от миналата седмица...Днес имат  само френски и госпожата ще им преподаа асинхронно  че и тя е на някакво обучение.Аз ще я замествам с контрола
Уф...да взема да си изпия кафето че и аз не се понасям нещо днес.Хубав ден желая

# 79
  • Велико Търново
Мили момичета, бих желала празникът ни днес у дома да не е виртуален, и да имам възможността някой ден да ви срещна, да побъбрим по женски и да се посмеем заедно, но засега мога само да ви пратя ей тази почерпка за здравето на моята дъщеря Simple Smile

Бъдете здрави, пазете се и знайте, че и това ще отмине!

# 80
Честита да ти е госпожицата Biskvitka!
Май имаме астрални близначки в групата😄

# 81
  • гр.София
О,кафето е едно от удоволствията в живота . Бих добавила и възглавницата.Нищо,че от сън спомени няма.
Честит празник и на София!  Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:15 от blanc

# 82
  • у дома...
Бис, рали - да са честити девойките ви!

# 83
Я, още една рождиничка си имаме!🙂
Бисквитка, да ти е живо и здраво Бисквитчето! Здраве, късмет и безброй сбъднати мечти!

# 84
  • Някъде в Европа...
Рали, Бисквитка, да са ви честити момичетата! Да са здрави и да имат щури младежки години!

# 85
Biskvitka, честито и на твоята девойка!

# 86
В момента имат ФВС. Не мога да не ви разкажа какъв страхотен господин имат.
Задава им въпроси свързани с обща култура и на база отговорите дава задания за спорт. Ако си отговорил вярно пропускаш съответното упражнение.
До сега правеха подскоци с чаша вода. Такъв смях падна. Поизкъпаха се децата и се посъбудиха😄
Накрая за десерт: ръченица...
Ама няма не искам и не мога... Подскачат яко!
Все едно слонове има в съседната стая...

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Бисквитка, Рали - честити да са рождениците в семействата Ви!
От почерпката с бейлис взимам ВСИЧКО! Може да сложиш втора порция, защото едва ли ще оставя на другите от тази.
Така ми се иска да остана малко вкъщи и да нищоправя по цял ден. Но само като се сетя какво учене му удрят наборът и сестра му, ме хващат нервите и подозирам, че никой няма да е доволен от мой престой у дома. Все блеят някъде, все с телефона в ръка ....

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:30 от `ТуиГ

# 88
  • София
Рали, Бисквитка, да са ви живи и здрави момичетата. Да растат достойни хора, обградени с приятели и щастливи Birthday !
Ние направихме една сутрешна разходка до Лидъл с малчо, че има разни зимни неща - ботушки, дрехи. Купих им и по един Коледен календар - на баткото на Милка, А на малчо някакъв с Пес Патрул Stuck Out Tongue Winking Eye .
Сега се наслаждавам на втора чаша кафе.

# 89
Честито на рожденичките! Да са ви живи и здрави!
Zazu, благодаря за темата!
Нашите днес ги викат да си вземат втория учебник по английски. Явно няма да карат всички часове. Моята трябва да тръгне най-късно в 12, че пътува по час и малко.

Общи условия

Активация на акаунт