90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 844
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Сега гледам по-ранните серии. Тази Джени съвсем си е изгубила ума, как може да си изтегли по-рано пенсионните осигуровки, тя е на 62, какво ще прави нататък? На стари години прави глупости заради един мъж. Когато говориха по скайп окончателно ми се затвърди впечатлението, че техните отношения са майка-син. Тя се държи с него така, все едно й е син и му казва "дай си бележника да видя какви са ти оценките за срока", а той казва "не са ни ги върнали още".

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:43 от Andariel

# 586
Отиваш на канала, натискаш EPG, местиш напред и назад докато намериш каквото искаш да гледаш.

Точно това направих! Мерси много Wink Безценна помощ. Гледах от вчера двата епизода, давали са ги от 15.30 до 17.30. Днес от 16 до 18ч първите две серии от последния сезон, който го даваха всяка сряда вечер. Всъщност чак сега разбирам, че на този мексиканеца детето си  е баш негово и с другия гей от САЩ са се запознали в приложение за гей двойки с деца? Уау.
Джени и Сумит... мъкаа, отвсякъде. Тя изглежда доста възрастна. Просто не става така, Сумит сякаш й е син. Изглежда неприятно отстрани. А той не е използвач, не иска да живее в САЩ, тоест не е зелената карта причината да е с нея. Просто си харесва mature women... OMG;
Азан от Аман се е хванал с егаси уруспията (от Флорида), не знам как ще я бъде в тази двойка. Даваха я как позира пред фотографи в предизвикателни пози по бански. Ужас.
Джихун... да не го коментирам. Много неприятна визия, не знам какво вижда тя (забравих ѝ името) в него.

В инфо лентата пише: "наобратно", а като почне предаването, веднъж го казват "от другата страна", после го казват "по другия начин". ЖДНБех... Последно?

p.s. Колкото пъти чуя сигналчето за реклама на ТЛС, толкова пъти си довършвам сам мелодията... просто ми звучи песента на Cee Lo Green - първите 3 тона

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:55 от diziler

# 587
Сега гледам по-ранните серии. Тази Джени съвсем си е изгубила ума, как може да си изтегли по-рано пенсионните осигуровки, тя е на 62, какво ще прави нататък? На стари години прави глупости заради един мъж. Когато говориха по скайп окончателно ми се затвърди впечатлението, че техните отношения са майка-син. Тя се държи с него така, все едно й е син и му казва "дай си бележника да видя какви са ти оценките за срока", а той казва "не са ни ги върнали още".
Майка-син, но после двамата разправят колко са разкрепостени в леглото... Confounded

# 588
# 589
  • София
Аз пък се надявам Джени и Сумит да са щастливи заедно

# 590
Те са си щастливи, наскоро се бяха снимали как заедно празнуват рождения й ден. Явно са намерили начин да разрешат проблема с визата на Джени.

# 591
  • Швейцария
Интересно какви са били предишните му приятелки. Той очевидно не е харесвал младата си жена. Ако и другите са били възрастни, работата е ясна.

# 592
Няма други. Джени спомена, че тя е отнела девствеността му. Единствената друга жена на Сумит, е бившата му съпруга.

# 593
  • София
Е как му е отнела девствеността като е бил женен? Страна работа

# 594
Не е бил женен тогава.

# 595
  • София
В последния епизод Ари много ме изразни. Как дръпна момчето от фестивала. Та това е религиозен фестивал, ясно е, че ще има хора, къде е повлякла бебето. Топло било, слънчево било. Многа тъпо ми се видя. Той има семейство, може да остави бебето при тях. Той с право се ядоса

# 596
  • София
Останах с впечатление, че той я е убедил да отидат с бебето. А тя ми се видя искрено изплашена и притеснена в тълпата той като тръгна напред с бебето. Обаче той се буташе с това бебе, било важно за него. Дори в началото да не е разбирала за какво става въпрос, после тя се усети, но той не я слушаше.

# 597
Има ли някъде из нета първия епизод от новия сезон, дето започна на 6 декември?
Има разни откъсчета:
https://www.dailymotion.com/us/topic/xeb761
https://www.youtube.com/watch?v=C8yQAsM663o

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 20:30 от diziler

# 598
Е как му е отнела девствеността като е бил женен? Страна работа

Преди 7 години Джени отива в Индия да "гостува" на Сумит. Това гости трае 4 месеца и родителите му са гостоприемни, мили и добри. Но уви, хващат ги как Сумит се промъква в стаята ѝ през нощта и хората избесняват. За това го женят. Джени сама казва, че му е отнела девствеността с усмивка от ухо до ухо.
А в днешно време твърди, че хората са лоши, ужасни и нетърпими, защото не я приемат. Нея, която 4 месеца ги лъже, че са приятели от интернет и тя е там да види Индия.

# 599
И тия хора как я мислят тази, че някоя 55 годишна лелка, отива на гости при сина им, 20-25 годишен младеж, остава там 4 месеца и какво? Те са само приятели??? Да, бе! И родителите нямат нищо против от това дълго гостуване. Нещо ми мирише цялата история.

Общи условия

Активация на акаунт